Homepage » Actualitate » Află chiar acum care sunt cadourile potrivite pentru fiecare zodie în parte, dar şi ceea ce nu ar trebui să îi cumperi niciodata

Află chiar acum care sunt cadourile potrivite pentru fiecare zodie în parte, dar şi ceea ce nu ar trebui să îi cumperi niciodata

Publicat pe 30.04.2014 la 15:10 Actualizat pe 30.04.2014 la 15:55

De multe ori cand cumparam cadouri nu stim exact daca obiectul la care ne-am gandit noi se potriveste persoanei careia vrem sa i-l oferim. Tocmai de aceea, iti pune acum la dispozitie un horoscop al cadourilor. Afla chiar acum care sunt cadourile potrivite pentru o Fecioara si ceea ce nu ar trebui sa ii cumperi niciodata unui Sagetator!

De multe ori cand cumparam cadouri nu stim exact daca obiectul la care ne-am gandit noi se potriveste persoanei careia vrem sa i-l oferim. Tocmai de aceea, iti pune acum la dispozitie un horoscop al cadourilor. Afla chiar acum care sunt cadourile potrivite pentru o Fecioara si ceea ce nu ar trebui sa ii cumperi niciodata unui Sagetator!

Berbec

In primul rand, inainte de a afla ce ii e pe plac berbecului in materie de cadouri, fa legamant pe ce ai mai scump ca nu vei uita vreodata sa cumperi un dar (si nu orice fel de dar, ai sa vezi!) pentru stimata nativa din berbec pe care o indragesti! A uita de ziua ei sau de un eveniment important inseamna pentru femeia berbec o mare lovitura peste care nu va trece prea usor. Si acum fii pe pozitii si tine minte cam in ce directie si pe la ce sume te invarti cand vine vorba de cumparat cadouri in cazul ei:

Femeia berbec isi lasa varsta la o parte cand primeste cadouri. Devine o fetita zglobie si jucausa care se bucura de ambalaj, de culori, de marime si mai ales de continut!

Berbecul este un semn al impulsului si al trairilor intense, fierbinti, asa ca orice cadou care o va surprinde trebuie sa ii trezeasca ceva senzatii tari. Ca e vorba de lectii de zbor, de scufundari sau de un abonament la judo sigur ii va placea. Nu se da in laturi nici de la sporturile extreme, asa ca o invitatie pentru cateva zile la munte ii va fi pe plac. Si fii gata sa tii pasul cu ea: pe partie, cu coarda de bungee jumping sau cu barca pe raurile repezi de munte se simte ca un peste in apa. N-are frica, are doar energie si placere de a experimenta. Evident, nu ar trebui sa uiti nici de partea ei feminina. Este o fire foarte pasionala, iar imaginatia sexuala ii este stimulata de accesoriile obraznice. O lenjerie sexy, rosie ca focul care o patroneaza, ii va incinge mintea, dar si sangele. Berbecul patroneaza capul, fata si creierul, asa ca orice tine de aceste zone o va incanta. Bijuteriile trebuie neaparat sa fie pe lista ta, asa ca n-ar strica o pereche de cercei unicat insotita de un colier pe masura. Machiajul este marea placere a femeii Berbec, deci cauta ceva de calitate, ambaleaza-l frumos si vezi cum faci sa afle ca ai cerut sfatul unui stilist de renume ca sa achizitionezi acel obiect - conteaza foarte mult sa stie ca te-ai straduit!

Daca berbecuta ta are simtul umorului si stii pana unde poti sa mergi ca sa nu risti avarii grave din cauza coarnelor ei, poti sa ii cumperi si o peruca amuzanta. Evident, nu uita sa o asortezi unei perechi de ochelari foarte trendy! A fi la moda e ca aerul pentru femeia berbec! Palarioarele, sepcile personalizate, accesoriile pentru par si esarfele sunt alte variante la fel de potrivite.

Creierul ei neastamparat are nevoie de stimuli, asa ca n-ar strica sa te gandesti si la o carte interesanta, la DVD-ul cu filmul ei preferat, la o camera foto sau video ori chiar la un joc pe computer in care sa va luptati toata ziua de Craciun.

Fiinta aceasta minunata de langa tine nu arata asa pentru ca traieste cu apa si te iubeste pe tine 24 de ore pe zi. Se ingrijeste de ea, are un corp atletic si ar trebui sa iti aduci contributia si tu: o bicicleta echipata, un abonament de la o sala de fitness sau la piscina sigur nu o vor deranja. Si pentru final tine cont ca tu insuti trebuie sa fii cadoul cel mai de pret: arata-i pasiune si fa-o sa simta ca este cu adevarat speciala! O declaratie de dragoste in toata regula ar trebui sa apara undeva prin decor, eventual pe un panou instalat in fata casei, pe usa camerei ei sau macar pe o felicitare de 2 metri facuta pe comanda. Daca femeia berbec nu ti-e iubita nu inseamna ca acest "detaliu" al declaratiei trebuie sa lipseasca. Berbecul este demonstrativ si are nevoie de demonstratii, asa ca maguleste-o cat poti si precis nu te va sari de pe lista de cadouri la Craciun, de ziua ta sau atunci cand are ea chef sa mai faca o bucurie si sa-si risipeasca salariu pe lucruri scumpe si frumoase cumparate fara alta ocazie decat iubirea cea mare pentru dragii inimii ei.



Taur

Daca de Craciun sau de ziua ei crezi ca vei sta sa te ghiftuiesti cu prajituri si alte bunatati gatite de femeia taur, risti sa ai o surpriza! Pana la marea petrecere in care sa te scalzi in sampanie si sa pocnesti de atata mancat ai multe de facut... Iar printre maratonul activitatilor se afla achizitionarea unui cadou de mare valoare. Nu te gandi doar la bani, gandeste-te la stil, la calitate si mai ales la prestanta. Femeia taur este de o finete aparte, are maniere si un stil inconfundabil, asa ca fereste-te de gafe, pentru ca nu ti-o va ierta!



Verbul care domina zodia taurului este "a avea". Posesiunile si tot ce tine de material vizeaza direct aceasta zodie. Asadar, asigura-te ca ai bani, un ambalaj mare si multi nervi de consumat pana desface cadoul, pana se lamureste daca i se potriveste si, mai ales, pana termina de multumit pentru ceea ce i-ai luat. Nu te speria, nu trebuie sa ii cumperi de Craciun o masina, de ziua ei o casa, de ziua voastra o fanfara sau o menajera-robotel, femeia taur are educatie si nu vrea sa te puna in incurcatura. Desigur, prefera cadourile scumpe asa ca bijuteriile sunt pe lista de ordine. Taurul patroneaza gatul, deci un colier cu pietre pretioase nu iese din discutie. Stilul clasic, masiv sau ceva baroc o vor aranja de minune. La fel, un guler de blana, dar ai grija sa nu fie o aparatoare infocata a animalelor, pentru ca te va trimite acasa cu tot cu guler!



Pentru ca Taurul reprezinta opulenta, cumpara-i mai multe cadouri, din care unul sa fie piesa principala si altele sa fie practice, pentru ca aceasta femeie este mai pragmatica decat ai putea sa iti imaginezi. Nu se va supara sa insotesti o cafetiera cu o geanta de marca sau o pictura scumpa cu un scaun comod pentru birou.



Daca femeia taur e iubita ta, stii precis ce minuni face prin bucatarie. Asa ca poti sa ii cumperi un tort imens sau, daca si numai daca te pricepi, poti sa i-l faci chiar tu.

Este o mare iubitoare a luxului si a bunatatilor, mai ales daca se pot manca sau bea. Fa un drum pana in Franta si cumpara-i un cognac de calitate sau ciocolata fina. Nu te zgarci, si cantitatea conteaza!

Femeia Taur are gust, iar arta nu ii scapa din calcule. Picturile, sculpturile o vor incanta. Daca te tine, propune-i sa pozeze pentru un book profesionist, pentru un nud executat de un pictor priceput sau fa-i un mulaj pentru o masca stilizata potrivita ei. Fiind iubitoare de confort, va indragi orice ii face viata mai usoara. O perna hand-made, o pijama de calitate, un pulover sau un fular lucrat de mana, o patura fina precis vor fi apreciate. Ai grija la culori, nu suporta sa o impestritezi ca de balci, asa ca tot ce cumperi trebuie sa se asorteze inclusiv cu nuanta ambalajului. Detaliile vor fi tinute minte!



Frumusetea este una din calitatile femeii taur, asa ca nu merge pe ideea ca e de ajuns sa ii arunci un inel sau o pereche de cercei sub nas ca sa o aduci la extaz. Este o voluptoasa, deci cumpara-i produse de infrumusetat care sa miroase bine, ulei de masaj si eventual ia lectii ca sa il consumati impreuna.



Taurul este un semn de pamant, asa ca plantele o incanta. Daca are gradina, nu e deloc deplasat sa ii iei unelte de gradinarit sau chiar plante pentru interior. Evident, orice cadou va fi insotit de un buchet aranjat de flori si de urarile cele mai frumoase. Nu te scalda in cuvinte, ii place sa fii sincer si la obiect, asa ca ajunge sa scrii ceva clasic pe un biletel prins in buchet sau sa ii soptesti la ureche in timp ce o imbratisezi. Asigura-te ca aveti destule lumanari, lumina potrivita si telefoanele inchise pentru ca ziua femeii taur nu se termina la 12 noaptea sau odata cu petrecerea. Pentru tine, rasfatul acum incepe!

Citeşte continuarea pe divahair.ro

A.C.

Citeşte şi:

VIDEO Vecinii sunt îngroziţi: "Fetele erau ţinute cu forţa în vila lui Viorel Lis...". Uite ce alte detalii terifiante dau martorii

VIDEO Ana Mocanu şi Loredana Chivu, dezbrăcate de secrete! Uite cum arată casele celor mai păcătoase asistente

În articolul
Află chiar acum care sunt cadourile potrivite pentru fiecare zodie în parte, dar şi ceea ce nu ar trebui să îi cumperi niciodata
:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp
Știri
Părintele Constantin Necula, mesaj pentru toți creștinii. Ce a transmis în ziua de Paște: „Dumnezeu este...”
Stiri interne • la 16:54
Părintele Constantin Necula, mesaj pentru toți creștinii. Ce a transmis în ziua de Paște: „Dumnezeu este...”
  • Părintele Constantin Necula, mesaj pentru toți creștinii
  • Ce a transmis în ziua de Paște
Anunț ANM de ultim moment! Cod portocaliu și galben de ploi în mai multe zone din România. Care sunt județele vizate 
Meteo • la 16:29
Anunț ANM de ultim moment! Cod portocaliu și galben de ploi în mai multe zone din România. Care sunt județele vizate 
  • Cod portocaliu și Cod galben de ploi în România
  • Care sunt zonele vizate
  • Până când este valabilă atenționarea
De ce trebuie să consumi ficat. Beneficiile pe care le are acest aliment
Beauty & Lifestyle • la 16:25
De ce trebuie să consumi ficat. Beneficiile pe care le are acest aliment
  • De ce trebuie să consumi ficat
  • Beneficiile pe care le are acest aliment
Accident cumplit în prima zi de Paște, în Brăila! Două persoane și-au pierdut viața. Șoferul avea permisul de conducere suspendat
Stiri interne • la 16:18
Accident cumplit în prima zi de Paște, în Brăila! Două persoane și-au pierdut viața. Șoferul avea permisul de conducere suspendat
  • Două persoane și-au pierdut viața într-un cumplit accident de mașină, în Brăila
  • Șoferul avea permisul de conducere suspendat
Test IQ! Doar persoanele extrem de atente pot identifica ceainicul din imagine în 8 secunde / FOTO
Beauty & Lifestyle • la 15:47
Test IQ! Doar persoanele extrem de atente pot identifica ceainicul din imagine în 8 secunde / FOTO
  • Crezi că ai un IQ crescut?
  • Testează-ți inteligența
  • Doar geniile pot identifica ceainicul din imagine în 8 secunde
Visul românesc - Succes american. Românii din Chicago s-au unit și au petrecut Paștele tradițional. Unii nu au sărbătorit niciodată în țară/ VIDEO
Emisiuni TV • la 15:13
Visul românesc - Succes american. Românii din Chicago s-au unit și au petrecut Paștele tradițional. Unii nu au sărbătorit niciodată în țară/ VIDEO
  • Românii din Chicago s-au unit și au sărbătorit Paștele tradițional
  • Unii nu au petrecut niciodată sărbătorile în țară
Vezi toate știrile noi
Recomandări
"Banii noștri s-au dus". Doi tineri s-au trezit fără 10.000 de dolari în cont. Era avansul pentru casa pe care şi-o doreau în SUA
recomandare pe observatornews.ro
"Banii noștri s-au dus". Doi tineri s-au trezit fără 10.000 de dolari în cont. Era avansul pentru casa pe care şi-o doreau în SUA
Iubita celui mai mare rival al lui Gigi Becali este de o frumuseţe răpitoare. Imagini rare cu femeia
recomandare pe as.ro
Iubita celui mai mare rival al lui Gigi Becali este de o frumuseţe răpitoare. Imagini rare cu femeia
Cristina Șișcanu și Mădălin Ionescu, în culmea fericirii! Familia li se mărește! Bucurie fără margini! Felicitări! 💙
Romania TV
Cristina Șișcanu și Mădălin Ionescu, în culmea fericirii! Familia li se mărește! Bucurie fără margini! Felicitări! 💙
Gabriela Cristea și Tavi, momente teribile în această dimineață, în Italia. Totul s-a întâmplat la ora 5.30. Au fost în mare pericol!  ''Mi se pare aberant''
Romania TV
Gabriela Cristea și Tavi, momente teribile în această dimineață, în Italia. Totul s-a întâmplat la ora 5.30. Au fost în mare pericol! ''Mi se pare aberant''
Poșta Română, anunţ de ultimă oră despre pensii. Cine sunt românii care nu primesc pensia înainte de Paşte
recomandare pe antena3.ro
Poșta Română, anunţ de ultimă oră despre pensii. Cine sunt românii care nu primesc pensia înainte de Paşte
Horoscop 4 mai 2024. Balanțele au o viața amoroasă incitantă, Scorpionii trebuie să aibă grijă la sănătate
recomandare pe antena3.ro
Horoscop 4 mai 2024. Balanțele au o viața amoroasă incitantă, Scorpionii trebuie să aibă grijă la sănătate
Noua lege a salarizării nu va afecta salariile de la stat. Categoriile de bugetari care primesc majorări semnificative | Anunțul ministrului Muncii
recomandare pe antena3.ro
Noua lege a salarizării nu va afecta salariile de la stat. Categoriile de bugetari care primesc majorări semnificative | Anunțul ministrului Muncii
De ce nu este bine să vopsești ouăle de Paște în Vinerea Mare. Ce altceva e interzis să faci
recomandare pe playtech.ro
De ce nu este bine să vopsești ouăle de Paște în Vinerea Mare. Ce altceva e interzis să faci
Diferenţa dintre cozonacul pentru Paşte şi cel pentru Crăciun. Acum 100 de ani, desertul se făcea altfel
recomandare pe playtech.ro
Diferenţa dintre cozonacul pentru Paşte şi cel pentru Crăciun. Acum 100 de ani, desertul se făcea altfel
Tragedie pentru Tzancă Uraganu. Nepotul manelistului a murit la o vârstă fragedă
recomandare pe redactia.ro
Tragedie pentru Tzancă Uraganu. Nepotul manelistului a murit la o vârstă fragedă
Gianina din Las Fierbinți este însărcinată. Ce se întâmplă cu rolul ei din serialul care a făcut istorie la Pro TV
recomandare pe redactia.ro
Gianina din Las Fierbinți este însărcinată. Ce se întâmplă cu rolul ei din serialul care a făcut istorie la Pro TV
Alex Velea, un romantic incurabil! Şi-a scos partenera la mall şi a surprins-o în văzul tuturor! Antonia eşti o norocoasă!
recomandare pe Ciao.ro
Alex Velea, un romantic incurabil! Şi-a scos partenera la mall şi a surprins-o în văzul tuturor! Antonia eşti o norocoasă!
De ce evreii nu cred în Iisus Hristos? 'Nu este Mesia!' 5 motive pentru care nu-l recunosc ca pe Mesia
recomandare pe shtiu.ro
De ce evreii nu cred în Iisus Hristos? 'Nu este Mesia!' 5 motive pentru care nu-l recunosc ca pe Mesia
FOTO. Cât de frumoasă e noua iubită cu care s-a cuplat la câteva zile după ce s-a afișat întâi cu logodnica și apoi cu amanta!
recomandare pe ProSport.ro
FOTO. Cât de frumoasă e noua iubită cu care s-a cuplat la câteva zile după ce s-a afișat întâi cu logodnica și apoi cu amanta!
Denise Rifai le trimite pe femei la cratiţă, de Sărbătorile Pascale: „Corect în fața lui Dumnezeu, e normal să faci mâncare pentru bărbatul tău!”
recomandare pe bzi.ro
Denise Rifai le trimite pe femei la cratiţă, de Sărbătorile Pascale: „Corect în fața lui Dumnezeu, e normal să faci mâncare pentru bărbatul tău!”
Codin Maticiuc a rămas fără telefon în autobuz! „Cumva i-am și simțit!”
recomandare pe bzi.ro
Codin Maticiuc a rămas fără telefon în autobuz! „Cumva i-am și simțit!”
Guvernul, îngropat în datorii! Cum sunt afectați angajații de noile împrumuturi ale statului
recomandare pe dailybusiness.ro
Guvernul, îngropat în datorii! Cum sunt afectați angajații de noile împrumuturi ale statului
Vești proaste pentru o categorie de pensionari! Ei NU vor primi pensia înainte de Paște!
recomandare pe dailybusiness.ro
Vești proaste pentru o categorie de pensionari! Ei NU vor primi pensia înainte de Paște!
Pensii mai mari pentru foștii CAP-iști și mai puțini ani de muncă pentru mame
recomandare pe Jurnalul.ro
Pensii mai mari pentru foștii CAP-iști și mai puțini ani de muncă pentru mame
Cum arăta Gabriela Lucuțar, Regina Întunericului de la Chefi la cuțite, înainte de intervențiile estetice. Poze cu ea din trecut
recomandare pe a1.ro
Cum arăta Gabriela Lucuțar, Regina Întunericului de la Chefi la cuțite, înainte de intervențiile estetice. Poze cu ea din trecut
Close