Alimentele care te feresc de gripă. Ai grijă să le ai în dietă şi nu o să te îmbolnăveşti
Publicat pe 20.10.2015 la 17:28 Actualizat pe 20.10.2015 la 17:43
Pentru că se apropie sezonul rece, medicii ne recomandă o serie de alimente care ne ajută să ne protejăm de boli, mai ales de gripa care îşi face de cap în această perioadă. Unul dintre alimentele indispensabile în sezonul rece este carnea de vită. Bogată în zinc, fier și vitamina B12, ajută la creșterea rezistenței organismului la infecții. Pentru a fi sănătoşi, consumați aproximativ 90 de grame pe zi.
Pentru că se apropie sezonul rece, medicii ne recomandă o serie de alimente care ne ajută să ne protejăm de boli, mai ales de gripa care îşi face de cap în această perioadă. Unul dintre alimentele indispensabile în sezonul rece este carnea de vită. Bogată în zinc, fier și vitamina B12, ajută la creșterea rezistenței organismului la infecții. Pentru a fi sănătoşi, consumați aproximativ 90 de grame pe zi.
Ciupercile sunt un alt aliment de bază. Acestea conțin pe lângă proteine, aminoacizi, apă, seleniu, vitamina B și antioxidanți, care dau celulelor albe rezistența de care organismul are mare nevoie în perioada rece. Pe listă se mai găsesc şi...Citeşte continuarea pe www.antenastars.ro .
Citeşte şi: