Cântăreaţa hărţuită de un fan dezaxat a mai primit o lovitură

+2 click pentru
galerie

Artista despre care SPYNEWS a dezvăluit că este ţinta unui obsedat are probleme din ce în ce mai mari.

Cântăreața Syarela, pe numele său real Viorela Visarion, a fost dată în judecată recent de Florentin L., individul care o terorizează de câţiva ani. Bărbatul trecut de 50 de ani susţine că Syarela i-ar fi furat nişte piese compuse de el şi a solicitat în instanţă despăgubiri. Reclamantul este, în acelaşi timp, inculpat într-un dosar penal de hărţuire, victima sa fiind chiar Syarela.
Artista susține că individul a amenințat-o în repetate rânduri și că îi este teamă să nu devină ținta unei agresiuni. Dacă va fi găsit vinovat, Florentin L. poate primi amendă sau închisoare, de la trei la șase luni. ”Fapta celui care, în mod repetat, urmăreşte, fără drept sau fără un interes legitim, o persoană ori îi supraveghează locuinţa, locul de muncă sau alte locuri frecventate de către aceasta, cauzându-i astfel o stare de temere, se pedepseşte cu închisoare de la 3 la 6 luni sau cu amendă. (...) Efectuarea de apeluri telefonice sau comunicări prin mijloace de transmitere la distanţă, care, prin frecvenţă sau conţinut, îi cauzează o temere unei persoane, se pedepseşte cu închisoare de la o lună la 3 luni sau cu amendă, dacă fapta nu constituie o infracţiune mai gravă”, este precizat în Codul Penal.

L-a atacat pe Trăistariu
Anul trecut, acelaşi individ care o terorizează pe Syarela l-a acuzat pe Mihai Trăistariu de furt intelectual şi a depus mai multe plângeri împotriva artistului, la parchet şi tribunal. Deși părea decis să meargă până la capăt, ulterior "victima" lui Trăistariu a mers în faţa judecătorilor şi a mărturisit că doreşte să îşi retragă plângerile. Contactat de reporterii SPYNEWS la scurt timp după ce l-a dat pe Trăistariu în judecată, Florentin L. a declarat: "Pot confirma că eu sunt creatorul. Din păcate, nu pot da prea multe detalii, pentru că există şi un dosar penal în lucru. S-a furat din două creaţii ale mele: <<Paradis>> şi <<Ceruri albastre>>. Sunt creaţii de top mondiale de impact major. Noroc că nu s-a dus la Eurovision cu ea, că făcea de râs România".

Dacă ți-a plăcut articolul, te așteptăm și pe pagina de facebook oficială: Spynews.ro!
Avem și Instagram. Ne poți da follow aici!

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
TOATE STIRILE NOASTRE CONTINUA PE FACEBOOK

Alătură-te celor 300.000 de fani spynews.ro!

A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro