Cea mai bună modalitate de slăbire. Dieta de iarnă te scapă de kilogramele în plus
Publicat pe 25.01.2016 la 19:10 Actualizat pe 25.01.2016 la 19:47
Specialiştii au creat o dietă specială pentru femeile dornice să slăbească câteva kilograme. Această formă de slăbire este recomandată în sezonul rece, nu are contraindicaţii şi nu este restrictivă.
Specialiştii au creat o dietă specială pentru femeile dornice să slăbească câteva kilograme. Această formă de slăbire este recomandată în sezonul rece, nu are contraindicaţii şi nu este restrictivă.
Conform Mayra.ro, iată mai jos în ce constă nouă dietă de iarnă:
Dietă are 4 etape, care se întind pe parcursul a 4 săptămâni. Prima săptămână este puțin mai restrictivă, însă atunci va avea loc și slăbirea accentuată. Ultima săptămâna este de menținere. Va trebui să bei minim 2,5 l de lichide pe zi, apă și ceaiuri din plante fără îndulcitori. Fă mișcare zilnic măcar jumătate de oră
Prima săptămâna
Luni:
Mic dejun: 200 ml lapte degresat cu 2 linguri cereale integrale
Prânz: 150 g piept de pui cu salată de varză sau sfeclă
Cină: 200 g peste slab la cuptor cu legume (fără cartofi)
În celelalte zile micul dejun rămâne același. La prânz mai poți mânca: 150 g carne de vită la grătar cu salată de legume, iar seară supă de pui fără cartofi și fără tăiței. Ca și gustări ai voie doar legume proaspete ca: morcov, ardei, castraveții, roșii. Nu ai voie fructe în prima săptămână.
A două săptămână
Mic dejun: lapte degresat cu cereale și un fruct
Prânz: 250 g mâncare de cartofi cu sos de roșii și usturoi
Cină: 200 g supă de vită cu tăiței
Micul dejun rămâne același în cea de-a două săptămână, iar ca fructe sunt recomandate merele, portocalele și ananasul. La prânz mai poți mânca: tocăniță din legume și salate, iar seară grătar de pui sau curcan cu legume gătite la abur.
A treia săptămâna
Mic dejun: salată de fructe cu cereale și migdale proaspete
Gustare: iaurt natural
Prânz: 200 g carne slabă (pui, curcan vită, peste) cu salată de legume verzi
Cină: supe din carne și legume, peste la cuptor cu salată, salate de crudități. Fructele pe care le poți consumă săptămâna această: citrice, mere, prune, fructe de pădure.
A patra săptămâna
Mic dejun: omletă din două ouă (fără gălbenuș) cu 1 roșie
Gustare: iaurt degresat
Prânz: salată de pui sau de ton cu multe legume proaspete
Gustare: o banană mică
Cină: peste la cuptor cu salată, supă din carne cu legume, mâncare de mazăre sau fasole verde
Sursă foto spynews
Citeşte şi
E.V