Cotlet de porc în crustă crocantă cu varză de Bruxelles şi cartofi
Publicat pe 26.10.2017 la 10:00 Actualizat pe 26.10.2017 la 10:13
Dacă vrei să îi surprinzi pe cei dragi cu o cină delicioasă, această reţetă este soluţia perfectă. Cotlet de porc în crustă crocantă cu varză de Bruxelles şi cartofi, un preparat plin de arome ce se găteşte uşor.
Dacă vrei să îi surprinzi pe cei dragi cu o cină delicioasă, această reţetă este soluţia perfectă. Cotlet de porc în crustă crocantă cu varză de Bruxelles şi cartofi, un preparat plin de arome ce se găteşte uşor.
- Încearcă şi: Supă cremă de curcan şi ciuperci
INGREDIENTE:
- Patru bucăţi de cotlet de porc;
- Sare şi piper;
- Două ouă;
- 1/4 pahar de lapte;
- Două ceşti de pesmet;
- Două căni de brânză cheddar;
- O lingură de condimente italiene;
- O linguriţă de pudră de usturoi;
- 150 de grame de varză de Bruxelles;
- 200 de grame de cartofi;
- Două linguri de ulei de măsline;
- Încearcă şi: Piept de pui cu broccoli şi caju
- Încearcă şi: Paste cu pui şi sparanghel
Mod de preparare:
Preîncălziţi cuptorul la o teperatură de 180 de grade şi tapetaţi o tavă cu hărtie de copt. Într-un castron mic, se combină ouăle şi laptele. Într-un alt bol se amestecă pesmetul, brânza cheddar, condimentele şi pudra de usturoi. Se asezonează cu sare şi piper cotletul de porc, iar apoi se drenează cu amestecul de ouă după car cu amestecul de pesmet şi se asează în tava de copt. Într-un castron mare, se adaugă varza şi cartofii. Se amestecă cu sare, piper şi uleiul de măsline şi se adaugă în tava de copt. Se introduce tava la cuptor şi se găteşte timp de aproximativ 15 minute. După ce bucăţole de carne s-au rumenit se răsucesc şi se continuă coacerea timp e 12-15 minute. Se servesc imediat.
Dacă ți-a plăcut articolul, te așteptăm și pe pagina oficială de Facebook. Te aşteptăm şi pe pagina de Instagram.