Cotlet de porc în crustă de parmezan
Publicat pe 26.07.2017 la 09:59 Actualizat pe 26.07.2017 la 11:33
Dacă vrei să îţi impresionezi persoana iubită cu o cină spectaculoasă acest preparat este soluţia perfectă. Cotletul de porc în crustă de parmezan este un adevărat deliciu. Are un gust nemaipomenit de bun şi este uşor de preparat.
Dacă vrei să îţi impresionezi persoana iubită cu o cină spectaculoasă acest preparat este soluţia perfectă. Cotletul de porc în crustă de parmezan este un adevărat deliciu. Are un gust nemaipomenit de bun şi este uşor de preparat.
INGREDIENTE:
- Patru cotlete de porc dezosate;
- 1/3 cană de parmezan ras;
- Trei linguri de pesmet;
- 1/8 linguriţă de boia de ardei;
- O linguriţă de patrunjel uscat;
- 1/2 linguriţă de esenţă de usturoi;
- Două linguri de ulei de măsline;
- 1/4 linguriţă de piper;
Mod de preparare:
Într-un bol se amestecă parmezanul, pesmetul, boiaua de ardei, patrunjelul şi esenta de usturoi. Se trece fiecare bucată de cotlet prin amestecul de parmezan. Se prăjeşte timp de 5 minute pe fiecare parte într-o tigaie. După care se pun bucăţile de carne într-un vas ceramin şi se introduc la cuptor. Se gătesc timp de aproximatv 30 de minutela o temperatură de 200 de grade. Se serveşte alături de legume gratinate sau piure de cartofi.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram. Ne poti da follow aici.