Cotlet de porc în crustă de parmezan

+3 click pentru
galerie

Cotlet de porc în crustă de parmezan © https://lilluna.com

Dacă vrei să îţi impresionezi persoana iubită cu o cină spectaculoasă acest preparat este soluţia perfectă. Cotletul de porc în crustă de parmezan este un adevărat deliciu. Are un gust nemaipomenit de bun şi este uşor de preparat. 

INGREDIENTE:

- Patru cotlete de porc dezosate;
- 1/3 cană de parmezan ras;
- Trei linguri de pesmet;
- 1/8 linguriţă de boia de ardei;
- O linguriţă de patrunjel uscat;
- 1/2 linguriţă de esenţă de usturoi;
- Două linguri de ulei de măsline;
- 1/4 linguriţă de piper;

Mod de preparare:

Într-un bol se amestecă parmezanul, pesmetul, boiaua de ardei, patrunjelul şi esenta de usturoi. Se trece fiecare bucată de cotlet prin amestecul de parmezan. Se prăjeşte timp de 5 minute pe fiecare parte într-o tigaie. După care se pun bucăţile de carne într-un vas ceramin şi se introduc la cuptor. Se gătesc timp de aproximatv 30 de minutela o temperatură de 200 de grade.  Se serveşte alături de legume gratinate sau piure de cartofi. 

Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram. Ne poti da follow aici.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
TOATE STIRILE NOASTRE CONTINUA PE FACEBOOK

Alătură-te celor 300.000 de fani spynews.ro!

A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro