Cum a ajuns o divă de Dorobanţi să îl facă tătic pe patronul celui mai fiţos club de la noi! Nu era sigură că e el, dar l-au testat judecătorii

Patronul celui mai fiţos club din România s-a trezit tătic peste noapte, după ce a fost târât într-un scandal de proporţii de o "divă de Dorobanţi".
Petru Berciu, alias Pepe (foto jos), om însurat, cu afaceri de succes şi o avere estimată la aproximativ 14 milioane de euro, a fost obligat de judecători să recunoască un copil din flori. Cea care l-a făcut tătic este Elena Maria Samoilă, cunoscută în showbizul autohton datorită relaţiei pe care a avut-o cu Oliver Arghirescu, fostul iubit al prezentatoarei Geanina Ilieş.

Petru Berciu (foto: zf.ro)

Mamă a unei fetiţei de şapte ani, Elena Samoilă nu a indicat clar cine este tatăl copilului, semn că nu mai ştia nici ea cu exactitate prin patul cui a trecut cu nouă luni înainte de naşterea fetiţei. Aşa că, pentru a se lămuri cine nu s-a protejat când a făcut amor cu ea, a apelat la ajutorul judecătorilor şi i-a dat în judecată pe Oliver Arghirescu şi Petru Berciu. După mai multe termene şi câteva expertize care au costat peste 20.000 de lei, magistraţii au stabilit că tatăl fiicei Elenei este... Petru Berciu!

"Admite acţiunea principală. Admite cererea conexă. Constată că pârâtul Oliver Arghirescu nu este tatăl biologic al minorei. Constată că pârâtul Berciu Petru este tatăl biologic al minorei A.M.S., născută la data de... Obligă pârâtul la plata către reclamantă a sumei de 25.384,44 lei cheltuieli de judecată", au dispus judecătorii. Nemulţumit de decizia magistraţilor, milionarul Petru Berciu a atacat sentinţa, iar dosarul se află acum pe masa judecătorilor Tribunalului Bucureşti.

Oliver Arghirescu (foto sus) - fostul iubit al focoasei prezentatoare Geanina Ilieş - şi constănţeanca Elena Samoilă au avut o relaţie în urmă cu mai bine de zece ani. Ea - frumoasă, el - bogat şi aşa au ajuns la concluzia că pot forma cuplul ideal. Numai că lucrurile nu au mers aşa cum s-au aşteptat, iar cei doi s-au despărţit. La scurt timp, Elena Samoilă a născut, iar pentru că nu era sigură că fostul iubit e tatăl, l-a târât în faţa judecătorilor şi pe Petru Berciu. Aşa avea să se descopere că acesta este tatăl fetiţei - potrivit judecătorilor - şi că "diva de Dorobanţi" l-a "tradus" pe Arghirescu.

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro