Cum să îţi dai seama că o pâine este făcută din ingrediente naturale? Sfaturile preţioase care te ajută să recunoşti E-urile şi coloranţii
Publicat pe 19.01.2016 la 13:15 Actualizat pe 19.01.2016 la 13:54
Pâinea noastră cea de toate zilele nu mai e ce-a fost odată! Feliată sau proaspăt scoasă din cuptor, din făină integrală sau albă, bogată în fibre şi seminţe opţiunile sunt mai multe ca niciodată! Însă nu neapărat şi cele mai sănătoase.
Pâinea noastră cea de toate zilele nu mai e ce-a fost odată! Feliată sau proaspăt scoasă din cuptor, din făină integrală sau albă, bogată în fibre şi seminţe opţiunile sunt mai multe ca niciodată! Însă nu neapărat şi cele mai sănătoase.
Chiar dacă ne aflăm în perioada în care toată lumea vrea să scape de kilogramele acumulate de sărbători, pâinea joacă un rol important în alimentaţia noastră. Pentru a afla după ce anume ar trebui să ne ghidăm atunci când vrem să cumpărăm pâine de cea mai bună calitate şi naturală, citeşte continuarea aici.
Foto: Hepta