Homepage » Actualitate » Cum se machiază zodia ta? Iată ce ţi se potriveşte mai bine

Cum se machiază zodia ta? Iată ce ţi se potriveşte mai bine

Publicat pe 24.04.2014 la 20:09 Actualizat pe 24.04.2014 la 20:53

Machiajul este mai reuşit dacă iei în calcul şi culorile care îţi completează zodia.

Machiajul este mai reuşit dacă iei în calcul şi culorile care îţi completează zodia.

Berbec
Femeia Berbec este o avangardista innascuta! Nu urmeaza niciodata tendintele pentru ca ii place sa le impuna singura. Este foarte creativa si de aceea ii place sa socheze pe cei din jur. Vrea sa atraga atentia asupra ei cu orice pret.
Ii place sa experimenteze atunci cand se machiaza si de aceea uneori alege un make-up puternic, alteori opteaza pentru unul angelic. Prefera rujurile in nuante de rosu, iar pentru machiajul ochilor alege nuante de visiniu, grena, auriu, violet.
Machiajul ei nu trebuie sa fie in ton cu noile tendinte, ci mai degraba trebuie sa exprime ceva in legatura cu personalitatea si atitudinea ei. Ii place sa cumpere toate noutatile in machiaj aparute pe piata, dar in scurt timp se plictiseste de ele si nu le mai foloseste. Rareori o femeie din zodia Berbec a terminat vreodata in viata ei vreun ruj.
Taur
Femeia Taur este feminina si apreciaza frumosul si luxul. Prefera produsele de calitate si ii place sa arate mereu ca scoasa din cutie.
Nu ii place sa experimenteze si considera ca principalul rol al machiajului este acela de a acoperi imperfectiunile. Isi accentueaza putin ochii: putin creion dermatograf negru si farduri in nuante de bej, roz pal sau albastru deschis. Pentru ruj prefera nuantele naturale, cum ar fi roz deschis sau bej.
Machiajul sau trebuie sa fie cat mai natural si sa ii sublinieze trasaturile fetei. De obicei, isi cumpara maxim doua, trei nuante de fard si ruj si nu isi achizitioneaza altele pana cand acestea nu se termina.
Gemeni
Femeia Gemeni este in primul rand foarte creativa, iar acest lucru se observa si din machiajul sau. Apreciaza armonia si potrivirea culorilor. Nu ii place sa urmeze moda, prefera sa isi puna imaginatia la contributie, desi are grija sa nu fie nici demodata.
Pentru femeia Gemeni nu conteaza calitatea produselor, ci firma sub care sunt produse. Ea vrea sa castige admiratia celor din jur pentru produsele de firma pe care le foloseste.
Aceasta isi machiaza in special ochii, iar culorile pe care le prefera sunt violet si verde pal. Pentru ruj i se potrivesc nuantele pastelate, cum ar fi rozul si violetul deschis. Machiajul ei nu este tare, ci angelic. Ii place sa incerce de fiecare data o noua combinatie si eventual gaseste un mod de a se farda care sa ii schimbe total fizionomia.
Rac
Femeia Rac este o romantica prin definitie si acest lucru se reflecta perfect si in machiajul sau. Nu ii place sa fie in centrul atentiei si incearca sa puna accentul pe frumusetea subtila, pe feminitate si pe naturalete. Vrea sa fie la moda si se inspira mult din tendintele actuale.
Nu ii place sa faca experimente in ceea ce priveste machiajul, prefera sa se machieze cat mai fin. Scopul de baza al machiajului este dupa parerea femeii Rac acela de a se asorta cu hainele pe care le poarta si de a scoate in evidenta trasaturile fetei.
Pentru ochi, o avantajeaza fardurile in nuante pastelate, cum ar fi albastru deschis, roz, lila. Pentru buze, ea opteaza pentru nuante cat mai pale: roz pal, bej, lila. O intereseaza mult calitatea produselor. Machiajul femeii Rac trebuie sa ii confere un look romantic si misterios.
Leu
Femeia Leu vrea sa fie in centrul atentiei. Vrea cu orice pret sa straluceasca si sa starneasca admiratia celor din jur. Considera ca machiajul trebuie sa o puna cat mai mult in evidenta. Ea prefera fardurile stralucitoare, cu particule de sclipici si acelasi lucru se poate spune si legat de pudra sau ruj.
In ceea ce priveste culorile, prefera nuantele de auriu, rosu, roz si portocaliu. Nu uita niciodata de etapele machiajului: fond de ten, corector, pudra, ruj, rimel, tus, fard. Opteaza pentru rimel care alungeste genele, iar pentru fard prefera texturile cremoase. In loc de ruj foloseste deseori un gloss in nuante cat mai provocatoare.
Ii plac produsele de calitate si pentru a se hotari ce sa achizitioneze se inspira din revistele pentru femei. Femeia Leu este propriul ei stilist si nu tine cont de parerile celor din jur.
Fecioara
Femeia Fecioara este caracterizata de subtilitate si elegeanta. Nu ii place sa fie in centrul atentiei, dar vrea in schimb sa fie admirata pentru bunul ei gust. Machiajul ei este in primul rand cat mai natural, iar in al doilea rand cat mai asortat. Prefera sa poarte o singura culoare, decat sa incerce combinatii aventuroase.
Este important pentru Fecioara sa cumpere cosmetice de calitate, dar asta nu pentru a se putea lauda, ci pentru a fi multumita de ele. Pentru fardurile de ochi ea prefera nuantele de negru, gri si verde pal, iar pentru buze opteaza in general pentru nuante de roz inchis sau rosu pal. Nuanta si aspectul tenului sunt foarte importante pentru ea: vrea ca acesta sa fie cat mai neted si mai putin incarcat de pudra sau fond de ten.
Pentru Femeia Fecioara conteaza foarte mult parerea celor din jur, asa ca isi va intreba probabil toti cunoscutii la a caror parere tine inainte de a face vreo inovatie in machiajul sau.
Balanta
Femeia Balanta vrea sa fie placuta de cei din jur. Din acest motiv, urmeaza cu strictete trendurile actuale si se machiaza cat mai discret. Chiar si atunci cand machiajul este de seara si deci nu prea discret, ea prefera un make-up care sa nu iasa foarte tare in evidenta si care sa fie cat mai armonios. Eleganta este un principiu de viata pentru ea, principiu pe care nu il incalca niciodata.
Balanta isi asorteaza mereu fardul cu hainele, cu pantofii si cu geanta, iar uneori chiar si cu bijuteriile. Prefera nuantele de albastru si verde, atat cele deschise cat si cele inchise, iar pentru ruj alege nuante de roz deschis sau lila. Machiajul ei are mai degraba un aspect angelic, decat provocator.
Nu face niciodata experimente si prefera sa se duca la make-up artist decat sa se machieze singura. Opteaza pentru un machiaj cat mai putin incarcat si probabil ca nu foloseste pudra sau fond de ten decat daca este neaparat necesar, pentru a ascunde imperfectiuni ale tenului.
Scorpion
Femeia Scorpion opteaza pentru un machiaj care trebuie in primul rand sa indeplineasca scopul suprem de a seduce. Chiar si atunci cand este vorba despre machiajul de zi folosit la birou, ea opteaza pentru farduri care ii vor accentua trasaturile si care o vor face provocatoare, intr-un mod subtil.
Ii place sa experimenteze in ceea ce priveste look-ul sau si nu o intereseaza prea mult ce se poarta in materie de make-up. Prefera stilul clasic si considera machiajul un mod de a se deghiza intr-o femeie fatala. Prefera nuantele inchise, atat pentru fard, cat si pentru ruj. Pentru rujuri va opta pentru tonuri de visiniu, maro, rosu si bej inchis, iar pentru farduri va alege in general bej, auriu, maro, grena.
Pentru ea nu conteaza prea mult calitatea fardurilor, ceea ce conteaza este aspectul final si mai ales impresia pe care o produce asupra persoanelor de sex opus. Un truc pe care il foloseste este sa se fardeze in nuanta ochilor ei, astfel intensitatea privirii de Scorpion va fi si mai mare.
Sagetator
Femeia Sagetator este un semn de foc, iar machiajul ei denota acest lucru. Indiferent in ce culoare se fardeaza, machiajul sau este in primul rand exploziv, o explozie de culoare. Prietenii nu o vad de doua ori machiata la fel si probabil ca de multe ori va reusi sa ii socheze prin lookul ei.
Ii place sa experimenteze si sa isi schimbe lookul cat mai des. Look-ul sau trebuie sa fie acela al unei femei puternice, provocatoare. Prefera pentru fard nuantele calde de rosu, galben, portocaliu, grena si visiniu. Rujurile pe care le alege sunt de asemenea in nuante puternice de maro, rosu, visiniu. Ii place sa se machieze cat mai la moda si isi cumpara toate produsele nou-aparute in materie de make-up.
Machiajul ei iese in evidenta in orice situatie. Il asorteaza de obicei cu nuanta bluzei si bujuteriilor si deseori foloseste pulbere stralucitoare pentru a da un plus de stralucire lookului sau.
Capricorn
Femeia Capricorn vrea sa fie eleganta si in consecinta utilizeaza machiajul ca pe un mod de a ascunde imperfectiunile fetei. Este conservatoare si machiajul ei va fi cat mai natural. In general, il asorteaza cu hainele pe care le poarta. Prefera nuantele deschise de maro, albastru si gri pentru fard, iar pentru ruj nuante de bej si piersica.
Pune accentul pe calitatea produselor de make-up utilizate, nu pe firma lor. Aspectul sau va fi mereu pus la punct, rareori o va intalni cineva pe strada fara a fi perfect aranjata. Nu prea ii place sa experimenteze, opteaza pentru lookul clasic si cat mai putin incarcat. Nu sare peste nicio etapa a machiajului.
Vrea cu orice pret sa fie la moda, indiferent de varsta. Isi cumpara toate revistele de moda si make-up. Nuantele care o avantajeaza sunt insa cele in culoarea ochilor ei.
Varsator
Femeia Varsator este originala atat in viata, cat si in arta machiajului. Nu ii place sa urmeze moda, ci o anticipeaza. Prin urmare, isi pune periodic creativitatea in functiune pentru a obtine noi look-uri. Ii place sa faca noi combinatii de culori si mai ales sa se fardeze in diverse modele.
Este o persoana care se plictiseste foarte repede si prin urmare isi va cumpara si suficient de multe farduri. Ii place sa socheze, sa starneasca admiratie si sa fie seducatoare. Pentru farduri nuantele ei preferate vor fi cele de albastru si roz, iar pentru rujuri va opta pentru nuante de auriu sau lila inchis.
Machiajul femeii varsator denota creativitate si romantism. Nu o intereseaza sfaturile stilistilor sau prietenilor, ii place sa fie ea cea care da tonul pentru altii.
Pesti
Femeia Pesti este o romantica visatoare, care are nevoie de iubire si de armonie in jurul ei. Este complet rupta de realitatea cotidiana si prin urmare nu se va chinui sa fie in pas cu moda sau sa se machieze in conformitate cu gusturile celor din jur. Se poate spune ca este o rebela in materie de moda si make-up.
Se plictiseste repede si ii place sa faca experimente dintre cele mai traznite. Combina culorile in feluri inedite si nu se machiaza de doua ori la fel. In ceea ce priveste culorile, ii plac nuantele pale, indiferent de culoare. Cel mai des poarta violet si verde. Ii place sa se fardeze multicolor, iar rujul va fi intr-o nuanta puternica de rosu sau violet.
Pentru ea nu conteaza nici marca si nici calitatea produselor. Le priveste ca pe niste simple accesorii necesare pentru obtinerea look-ului ei final. Nu o intereseaza sa isi asorteze machiajul nici cu hainele, nici cu nuanta ochilor.
L.F.
Citeşte şi:
Dormi, mânâncă şi slăbeşte! Iată cum este posibil
În articolul
Cum se machiază zodia ta? Iată ce ţi se potriveşte mai bine
:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp
Știri
Mireasa – Capriciile Iubirii. Antonia, Cristina și Elena, la un pas de eliminare, după ce au încălcat regulamentul: ”Ne dorim să rămânem” / VIDEO
Emisiuni TV • la 21:11
Mireasa – Capriciile Iubirii. Antonia, Cristina și Elena, la un pas de eliminare, după ce au încălcat regulamentul: ”Ne dorim să rămânem” / VIDEO
  • Trei concurente ar putea părăsi curând casa Mireasa
  • Vestea că au ajuns în cursa de eliminare le-a dezamăgit
Tatăl Andreei, studenta de la Medicină ucisă de Mirel, declarații sfâșietoare, la o lună de când tânăra a fost ucisă. Părinții ei, copleșiți de durere: „Mi-e atât de dor”
Stiri interne • la 21:07
Tatăl Andreei, studenta de la Medicină ucisă de Mirel, declarații sfâșietoare, la o lună de când tânăra a fost ucisă. Părinții ei, copleșiți de durere: „Mi-e atât de dor”
  • Tatăl Andreei, studenta de la Medicină ucisă de Mirel, declarații sfâșietoare, la o lună de când tânăra a fost ucisă
  • Părinții ei, copleșiți de durere
Ce înseamnă moshpit, dansul practicat la concertele lui Travis Scott, care a dus și la tragedii. De ce reguli trebuie să ții cont la Beach Please
Showbiz intern • la 20:38
Ce înseamnă moshpit, dansul practicat la concertele lui Travis Scott, care a dus și la tragedii. De ce reguli trebuie să ții cont la Beach Please
  • Travis Scott va urca pe scena Beach Please
  • Ce se întâmplă în timpul unui moshpit
Andreea Bostănică, răsfățată cu buchete de flori și cadouri de lux. S-a lăudat și cu un ceas al cărui preț pornește de la 11.000 de dolari / FOTO
Showbiz intern • la 20:27
Andreea Bostănică, răsfățată cu buchete de flori și cadouri de lux. S-a lăudat și cu un ceas al cărui preț pornește de la 11.000 de dolari / FOTO
  • Andreea Bostănică, răsfățată cu buchete de flori și cadouri de lux
  • S-a lăudat și cu un ceas al cărui preț pornește de la 11.000 de dolari
Reacția directoarei din Dâmbovita, unde două eleve au fost agresate sexual de cinci colegi. Fetele au dizabilități: ”Noi nu avem...”
Stiri interne • la 19:57
Reacția directoarei din Dâmbovita, unde două eleve au fost agresate sexual de cinci colegi. Fetele au dizabilități: ”Noi nu avem...”
  • Cum a reacționat directoarea școlii unde învață cele două fete abuzate sexual de cinci colegi
  • Incidentul a ieșit la iveală abia după două luni
Elena Matei de la Chefi la cuțite, imagini rare cu iubitul ei: „Nu-l căutați pe social media, că nu are conturi”. Vor deveni părinți pentru prima dată / FOTO
Showbiz intern • la 19:50
Elena Matei de la Chefi la cuțite, imagini rare cu iubitul ei: „Nu-l căutați pe social media, că nu are conturi”. Vor deveni părinți pentru prima dată / FOTO
  • Elena Matei de la Chefi la cuțite, imagini rare cu iubitul ei
  • Vor deveni părinți pentru prima dată
Vezi toate știrile noi
Recomandări
O tânără de aproximativ 20 de ani s-a aruncat de la etajul 5 al unui bloc din Brașov. Femeia ar fi născut recent
recomandare pe observatornews.ro
O tânără de aproximativ 20 de ani s-a aruncat de la etajul 5 al unui bloc din Brașov. Femeia ar fi născut recent
Câți bani a ajuns să primească Nadia Comăneci de la statul român. Suma care intră, lunar, în conturile „Zeiței de la Montreal”
recomandare pe as.ro
Câți bani a ajuns să primească Nadia Comăneci de la statul român. Suma care intră, lunar, în conturile „Zeiței de la Montreal”
Viaţa bate filumul! Cu cine şi-a refăcut viaţa văduva lui Sergiu Nicolaescu. Este un apropiat al marelui actor şi regizor!
Romania TV
Viaţa bate filumul! Cu cine şi-a refăcut viaţa văduva lui Sergiu Nicolaescu. Este un apropiat al marelui actor şi regizor!
Pune o linguriţă cu zahăr în maşina de spălat. Trucul genial pe care ar trebui să-l ştie toate gospodinele!
Romania TV
Pune o linguriţă cu zahăr în maşina de spălat. Trucul genial pe care ar trebui să-l ştie toate gospodinele!
Județul din România care a dat lovitura: are o reputație turistică uriașă, iar liderii de aici au investit de peste 10 ori valoarea bugetului local
recomandare pe antena3.ro
Județul din România care a dat lovitura: are o reputație turistică uriașă, iar liderii de aici au investit de peste 10 ori valoarea bugetului local
Horoscop 26 aprilie 2024. Peștii visează cu ochii deschiși, Gemenii pornesc pe un nou drum
recomandare pe antena3.ro
Horoscop 26 aprilie 2024. Peștii visează cu ochii deschiși, Gemenii pornesc pe un nou drum
Noul metrou Metropolis a ajuns în Depoul Berceni din Bucureşti. Primele imagini cu garnitura şi noile dotări
recomandare pe antena3.ro
Noul metrou Metropolis a ajuns în Depoul Berceni din Bucureşti. Primele imagini cu garnitura şi noile dotări
Petre Roman, gest ȘOC în urmă cu puțin timp! Puțini au observat detaliul
recomandare pe playtech.ro
Petre Roman, gest ȘOC în urmă cu puțin timp! Puțini au observat detaliul
Cu ce stropesc bunicii de la ţară florile din curte. Varianta naturală care ţine dăunătorii la distanţă
recomandare pe playtech.ro
Cu ce stropesc bunicii de la ţară florile din curte. Varianta naturală care ţine dăunătorii la distanţă
Gianina din Las Fierbinți este însărcinată. Ce se întâmplă cu rolul ei din serialul care a făcut istorie la Pro TV
recomandare pe redactia.ro
Gianina din Las Fierbinți este însărcinată. Ce se întâmplă cu rolul ei din serialul care a făcut istorie la Pro TV
Ce a făcut Florin Salam, după ce a lipsit de la priveghiul lui Costel Corduneanu. Familia a rămas șocată: ”Nu există așa ceva!”
recomandare pe redactia.ro
Ce a făcut Florin Salam, după ce a lipsit de la priveghiul lui Costel Corduneanu. Familia a rămas șocată: ”Nu există așa ceva!”
Alex Velea, un romantic incurabil! Şi-a scos partenera la mall şi a surprins-o în văzul tuturor! Antonia eşti o norocoasă!
recomandare pe Ciao.ro
Alex Velea, un romantic incurabil! Şi-a scos partenera la mall şi a surprins-o în văzul tuturor! Antonia eşti o norocoasă!
De ce evreii nu cred în Iisus Hristos? 'Nu este Mesia!' 5 motive pentru care nu-l recunosc ca pe Mesia
recomandare pe shtiu.ro
De ce evreii nu cred în Iisus Hristos? 'Nu este Mesia!' 5 motive pentru care nu-l recunosc ca pe Mesia
FOTO. Ce frumoasă e iubita celebrului fotbalist! Poze hot cu manechinul
recomandare pe ProSport.ro
FOTO. Ce frumoasă e iubita celebrului fotbalist! Poze hot cu manechinul
Codin Maticiuc a rămas fără telefon în autobuz! „Cumva i-am și simțit!”
recomandare pe bzi.ro
Codin Maticiuc a rămas fără telefon în autobuz! „Cumva i-am și simțit!”
Clipe de coșmar trăite de Ramona Olaru în Egipt! Și-a pierdut pașaportul și a fost victima unui accident rutier
recomandare pe bzi.ro
Clipe de coșmar trăite de Ramona Olaru în Egipt! Și-a pierdut pașaportul și a fost victima unui accident rutier
Vești bune pentru pensionari! Guvernul a făcut anunțul mult așteptat!
recomandare pe dailybusiness.ro
Vești bune pentru pensionari! Guvernul a făcut anunțul mult așteptat!
Se pun la bătaie 415 milioane de euro de la stat! Cine primește banii
recomandare pe dailybusiness.ro
Se pun la bătaie 415 milioane de euro de la stat! Cine primește banii
Atac terorist masiv, așteptat în SUA. Avertisment fără precedent al directorului FBI
recomandare pe Jurnalul.ro
Atac terorist masiv, așteptat în SUA. Avertisment fără precedent al directorului FBI
Fostul model celebru care a ajuns să se îmbrace din gunoaie! Imaginile recente când probează ținute din tomberoane sunt frapante
recomandare pe a1.ro
Fostul model celebru care a ajuns să se îmbrace din gunoaie! Imaginile recente când probează ținute din tomberoane sunt frapante
Close