DIETA specială de după Paşte. Aşa îţi cureţi organismul după ce ai mâncat copios
Publicat pe 12.04.2015 la 14:11 Actualizat pe 12.04.2015 la 14:19
Nutritionistii spun ca toxinele acumulate de sarbatorile pascale ne fac sa ne simtim mai lipsite de pofta de viata. Motivul? Corpul nostru consuma din ce in ce mai multa energie ca sa le elimine.
Nutritionistii spun ca toxinele acumulate de sarbatorile pascale ne fac sa ne simtim mai lipsite de pofta de viata. Motivul? Corpul nostru consuma din ce in ce mai multa energie ca sa le elimine.
La inceputul unei cure de dezintoxicare, poate aparea balonarea, insa aceasta nu e decat lupta alimentelor bune cu toxinele care le rascoleste puternic.
Pestele se mananca cu salata. Daca mananci peste, specialistii recomanda sa nu-l consumi cu cartofi, orez sau paine. Combinarea lor ingreuneaza digestia si produce fermentatie, fapt ce favorizeaza aparitia toxinelor.
In schimb, il poti combina cu fasole verde, rosii, spanac, vinete si dovlecei, toate gatite la abur sau la cuptor. Daca totusi alegi sa consumi carne alba cu cartofi, le poti consuma cu o salata. Ea ajuta la drenarea ficatului.
Citeste continuare pe Lyla.ro
Citeste si:
Un altfel de meniu de Paşte! Învaţă ce să mănânci pentru ca să nu te îngraşi după mesele îmbelşugate
Explicaţii uluitoare! De unde vine Lumina Sfântă a Învierii?