După ce vei citi asta, nu vei mai arunca apa în care ai fiert pastele! Beneficiile neştiute ale acesteia te vor lăsa fără cuvinte
Publicat pe 21.02.2016 la 10:10 Actualizat pe 21.02.2016 la 10:12
Pe lângă pizza şi cartofi prăjiţi, pastele se numără printre preferatele multor persoane, fapt pentru care te invităm să descoperi un truc extrem de folositor pentru momentele în care îţi vei găti gustarea favorită.
Pe lângă pizza şi cartofi prăjiţi, pastele se numără printre preferatele multor persoane, fapt pentru care te invităm să descoperi un truc extrem de folositor pentru momentele în care îţi vei găti gustarea favorită.
Aşadar, atunci când îţi găteşti paste, după ce le-ai fiert nu mai arunca apa, căci, conform secretele.com, are numeroase beneficii pe care te invităm să le descoperi mai jos:
Aluat pentru pâine/pizza
Apă de la paste este apa sărată de care ai nevoie pentru prepararea tuturor tipurilor de aluat.
Păr
Crezi sau nu, însă masarea părului cu apă de la paste va trata părul uscat sau deteriorat, redându-i frumuseţea. După această, spală-l cu şampon, că de obicei.
Relaxare pentru picioare
Pentru a trata picioarele umflate şi obosite, înmoaie-ţi-le în apă caldă de la macaroanele fierte.
Tratament pentru flori
Apă de la paşte este bogată în nutrienţi, aşa că va fi extrem de benefică plantelor tale. Aşadar, udă-ţi plantele cu apă călduţă de la paşte, iar rezultatele nu vor întârzia să apară.
Citeşte şi:
Dă-ţi pe faţă cu acest ulei înainte să adormi şi scapi de riduri peste noapte
T.F.S