E mai simplu decât ai crezut! Cum se prepară caşcavalul de casă! Ai nevoie doar de câteva ingrediente

Caşcavalul este un preparat adorat de numeroase persoane de toate vârstele, însă puţine ştiu că acesta poate fi preparat chiar şi acasă, fără ingrediente sau ustensile speciale.

Conform secretele.com, cheia obţinerii unui preparat delicios este utilizarea produselor lactate de ţară, naturale şi anume lapte de vaci şi brânză de vaci.

Aşadar, ai nevoie de:

- un litru de lapte
- 500 de grame de brânză de vaci
- 60 de grame de unt
- o linguriţă de sare
- o linguriţă de bicarbonat de sodiu.

Mod de preparare:

Pentru a pregăti un caşcaval delicios, trebuie să fărâmiţezi bine brânza de vaci, după care să o pui într-o oală şi să adaugi laptele. Ulterior, vasul se pune pe foc, iar când apar primele clocote, se ia de pe foc oala şi se strecoară amestecul.

Ulterior, peste aceasta se adaugă untul, sarea şi bicarbonatul de sodiu, după care se pune din nou la fiert timp de 10 minute, amestecând cu tel. Când compoziţia devine fină şi omogenă,  se toarnă într-o tavă dreptunghiulară şi se acoperă cu o folie de plastic. Se dă la rece, iar mai apoi
se serveşte tăiat felii sau dat prin răzătoare.

Citeşte şi:

REŢETA ZILEI - DUMINICĂ: Prăjitura "Loca" te va da pe spate! E gata în câteva minute şi ai nevoie de puţine ingrediente

REŢETA ZILEI - SÂMBĂTĂ: Prăjitura "Mangonita", gata în zece minute! Ai nevoie de doar patru ingrediente

VIDEO / REŢETA ZILEI: VINERI - Alt gust al GRĂTARULUI de la început de weekend! Indiciul principal: BERE

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro