EXCLUSIV / Scandal de proporţii, între artişti, după moartea Ilenei Ciuculete! Totul a pornit la înmormântare

La scurt timp după înmormântarea Ilenei Ciuculete, în spațiul public a izbucnit un scandal legat de înmormântarea cântăreței de muzică populară, care îi are în prim-plan pe doi celebri artişti.
Scandalul a izbucnit la scurt timp după ce preotul-cântăreţ Cristian Pomohaci a postat, pe un site de socializare, mai multe fotografii în care apare lângă sicriul cu capac din sticlă al fostei mari cântărețe. Imaginile au fost considerate sinistre, mai ales că părintele care le-a publicat a strâns, de la fanii săi, peste 13.000 de „like-uri”.

Acest lucru a revoltat mai multe persoane din spațiul public, dintre care, cea mai „vocală” a fost cântăreața de muzică populară Alina Radi.

"Cum poţi să pui poze cu ea în sicriu? De ce nu ţi-ai făcut şi un selfie lângă ea? (...) Ruşine! Nu cred că Ileana își dorea să apară pe facebook în sicriu... Vi se pare o amintire frumoasă să postați asemenea poze? Oamenii care au iubit-o să rămână cu altfel de imagine a Ilenei Ciuculete... Nu așa. Să vă fie rușine! Mai sunteți și preot...", a fost reacţia Alinei Radi.

Aceasta a fost susținută, în aceeași notă, și de alte persoane, care au reclamat faptul că moartea tragică a artistei nu trebuia să ajungă motiv de spectacol, mai ales pentru o față bisericească, iar imaginea ei trebuia păstrată așa cum era în viață, "frumoasă, elegantă și veselă".

Cântăreața de muzică populară a murit la vârsta de 59 de ani, pe 14 martie. Aceasta a fost înmormântată, la sfârșitul săptămânii trecute, la cimitirul Străulești, fiind condusă, pe ultimul drum, de sute de oameni.

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro