Motivul INCREDIBIL pentru care trebuie să NU mai bei lapte de vacă
Publicat pe 06.06.2014 la 08:26 Actualizat pe 06.06.2014 la 08:37
Până acum ai auzit că laptele de vacă este foarte sănătos pentru că este o sursă perfectă de calciu, însă cercetările recente contrazic acest mit.
Din cauza mijloacelor industriale de producţie a laptelui de vacă, acesta conţine ingrediente artificiale, precum hormoni, antibiotice şi pesticide, toate acestea având efecte negative asupra sănătăţii noastre. Otrăvirea neintenţionată cu pestidice omoară circa 350.000 de oameni pe an.
În plus, substanţele din laptele de vacă sunt portivite pentru a transforma un viţel nou-născut într-unul de 200 de kilograme în doar un an. Unii specialişti spun că laptele conţine de trei ori mai multe proteine şi de şapte ori mai multe minerale decât organismul uman are nevoie. Prin urmare, mulţi medici spun că laptele de vacă nu ne este necesar şi, mai mult, poate fi chiar nociv pentru oameni.
Cu toate că ai auzit contrariul, cercetările recente au demonstrat că laptele de vacă nu este o sursă bună de calciu pentru oameni. Laptele de vacă poate chiar să sporească riscul de apariţie a osteoporozei.
Studiile au arătat că laptele de vacă face sângele mai acid. Când se întâmplă asta, sângele ia calciu din oase pentru a spori alcalinitatea. Astfel, oasele sunt predispuse la osteoporoză.
Prin urmare, tot mai mulţi nutiţionişti consideră laptele de vacă un produs nesănătos şi recomandă înlocuirea lui cu lapte de soia, lapte de migdale, sau de orez.
- See more at: http://www.obiectiv.info/medicii-avertizeaza-nu-mai-bea-lapte-de-vaca-uite-care-e-explicatia_24497.html#sthash.gqwqK4LB.dpufPână acum ai auzit că laptele de vacă este foarte sănătos pentru că este o sursă perfectă de calciu, însă cercetările recente contrazic acest mit.
Laptele de vacă are o mulţimede ingrediente artificiale precum hormoni, antibiotice şi pesticide, din cauza prelucrării sale industriale. Mai mult decât atât, unii specialişti spun că laptele conţine de trei ori mai multe proteine şi de şapte ori mai multe minerale decât organismul uman are nevoie şi nici nu este o sursă bună de calciu pentru oameni. Laptele de vacă poate chiar să sporească riscul de apariţie a osteoporozei, deoarece face sângele mai acid, iar acesta ia calciul din oase pentru a spori alcalinitatea.
Astfel, tot mai mulţi nutiţionişti consideră laptele de vacă un produs nesănătos şi recomandă înlocuirea lui cu lapte de soia, lapte de migdale, sau de orez.
C.C.
Citeşte şi: