O fetiţă de doi ani a murit din cauză că nu a fost vaccinată la timp! Imagini SFÂŞIETOARE. Trupul ei s-a umplut de răni

foto: facebook

O fetiţă de 2 ani a încetat din viaţă, din cauză că nu a fost vaccinată. Micuţa a ajuns în stare gravă la spital, iar starea ei s-a înrăutăţit pe zi ce trece.

Faye, o fetiţă de numai doi ani, a ajuns în stare gravă la spital din cauză că nu i s-a făcut un vaccin împotriva infecţiei cu meningita B. Medicii au sperat că micuţa îşi va reveni, dar starea ei s-a înrăutăţit extrem de repede.

"De fiecare dată când mă uit la imaginile astea, mă bufneşte plânsul, însă simt nevoia să vi le arăt şi vouă pentru a lupta pentru ceea ce este corect. Deja am strâns 10.000 de semnături în numai două zile. Sunt atât de mândră de femeile care sunt alături de mine pentru a încerca să obţinem dreptul ca micuţii noştri să fie vaccinaţi gratis.

Mama Fayei mi-a dat permisiunea să postez imaginile cu fetiţa ei. Micuţa a murit duminică, 14 februarie 2016. În prezent, încercăm să face ca Parlamentul să reconsidere cererea noastră ca toţi copiii să fie protejaţi de astfel de boli", le-a spus Aimee Beesley prietenilor ei virtuali, pe care încearcă să-i convingă să semneze petiţia pentru vaccinul împotriva Meningitei B.

Până în prezent, petiţia a strâns peste 250.000 de semnături, potrivit metro.co.uk.

Citeşte şi:

Tot ce trebuie să ştii despre vaccinarea copiilor! Denisa Nechifor îţi spune ce a făcut ea pentru a-şi feri fetiţa de boli

Românii muşcaţi de câini sunt în PERICOL! Medicii nu mai pot face nimic!

A.E.D.

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro