O gustare „altfel”! Baghetă umplută cu pui şi avocado

+3 click pentru
galerie

Baghetă umplută cu pui şi avocado © http://omgchocolatedesserts.com

Dacă vrei să încerci „un preparat mai altfel” această reţetă este soluţia potrivită. În mai puţin de 20 de minute poţi obţine o masă savuroasă şi sănătosă, pâine franceză umplută cu pui şi avocado.

INGREDIENTE:

- o pâine franceză – baghetă -
- 100 grame de cremă de brânză;
- Trei linguri de smântână;
- 150 de grame de piept de pui, tocat în bucăţi mici;
- 100 de grame de mozzarella;
- Un avocado;
- Ceapă verde;

-1/3 ceşcă de unt;
- Trei căţei de usturoi;
- Două linguri de pătrunjel, tocat mărunt;
- 2 1/2 linguri de parmezan ras;
- Sare şi piper;

Mod de preparare:

Se preîncălzeşte cuptorul la o temperatură de 170 de grade şi apoi se tapetează o tavă cu foaie de copt după care se aşează deasupra o folie de aluminiu. Într-un castron se amestecă crema de brânză şi smântâna până se combină cele două ingrediente. Apoi se adaugă carnea de pui, avocado-ul, mozzarella şi ceapa verde. Se amestecă până ce se obţine o compoziţie omogenă. Se umple bacheta cu generozitate. Într-un bol amestecaţi untul topi, parmezanul, usturoiul şi patrunjelul. Cu amestecul obţinut ungeţi bine bagheta. Împachetaţi pâinea în folia de aluminiu şi întroduceţi tava la cuptor. Se coace timp de 15-18 minute, până ce brânza se topeşte şi pâinea capăta culoarea maro-auriu. Se serveşte imediat. 

Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram. Ne poti da follow aici.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
TOATE STIRILE NOASTRE CONTINUA PE FACEBOOK

Alătură-te celor 300.000 de fani spynews.ro!

A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro