VIDEO / Petru Buiuca, câștigătorul "Masterchef", îți arată rețeta perfectă pentru masa de Revelion! "Se face foarte repede"
Publicat pe 31.12.2014 la 16:34 Actualizat pe 01.01.2015 la 16:25
O alternativă la mâncărurile grele de Revelion ar fi un aperitiv ce constă în piept de curcan presărat cu nişte condimente delicioase precum chilli, curry şi garam masala. Iată cum să-l găteşti.
O alternativă la mâncărurile grele de Revelion ar fi un aperitiv ce constă în piept de curcan presărat cu nişte condimente delicioase precum chilli, curry şi garam masala. Iată cum să-l găteşti.
Pe lângă aceste ingrediente, mai ai nevoie şi de:
- suc de rodii,
- boabe de rodii,
- sos Teriyaki,
- zahăr brun,
- sos Sriracha,
- sos de soia,
- ulei de arahide,
- ciuperci,
- pătrunjel,
- ou,
- usturoi şi chives,
- varză de Bruxelles,
- ceapă verde,
- morcovi,
- ghimbir,
- aluat de plăcinte.
"Este un accent asiatic, pe lângă sarmale şi cârnaţi. Merge extraordinar de bine cu bere, vin sau vin spumant. Îmi place să cred că este un aperitiv pe care îl poţi face repede. Rodia este acidulată şi are un gust foarte bun şi răcoritor. Dacă sosul de soia e mai dulce, merge cu un vin spumant. Arată foarte bine", a spus Petru Buiuca.
A.C.C.