Pizza cu legume şi mozzarella
Publicat pe 23.11.2017 la 09:59 Actualizat pe 23.11.2017 la 09:54
O reţetă deliciosă şi uşoară ce cu siguranţă este pe gustul tuturor. Pizza de legume şi mozzarella, o masă sănătoasă ce se prepară într-un timp foarte scurt.
O reţetă deliciosă şi uşoară ce cu siguranţă este pe gustul tuturor. Pizza de legume şi mozzarella, o masă sănătoasă ce se prepară într-un timp foarte scurt.
- Încearcă şi: Salată de paste cu bacon, roșii cherry și spanac
INGREDIENTE:
- Patru lipii din grâu integral;
- 6-8 linguri de sos de usturoi;
- Un dovleac verde, feliat;
- Un dovleacl galben, feliat;
- 1/4 de linguriţă de sare;
- Trei roşii mari, feliate;
- 3/4 ceaşcă de brânză mozzarella;
- Busuioc proaspăt, tăiat mărunt;
- Încearcă şi: Supă cremă de curry cu dovleac şi unt de arahide
- Încearcă şi: Dovleac cu rozmarin şi sirop de arţar
Mod de preparare:
Se preîncălzeşte cuptorul la o temperatură de 190 de grade. Apoi se aşează lipiile pe o tavă tapetată cu hârtie de copt. Pe fiecare lipe se întinde în mod uniform sosul de usturoi, iar deasupra se aşează feliile de dovlecei şi roşii. Se presară brânza mozzarela în mod uniform, iar apoi se introuc la cuptor. Se coace pizza timp de opt minute până ce brânza se topeşte. La final se asezonează cu busuioc proaspăt şi se serveşte imediat.
Dacă ți-a plăcut articolul, te așteptăm și pe pagina oficială de Facebook. Te aşteptăm şi pe pagina de Instagram.