Primul Revelion sub alerta terorista! Luptatori anti-tero, cu pistoale- mitraliera, se vor infiltra printre petrecareti. Bubui o sampanie, o faci pe riscul tau!

+2 click pentru
galerie
Alături de SRI, Poliţia Română a luat măsuri speciale pentru Revelion, în condiţiile în care numărul mare de oameni care vor petrece în cluburi, restaurante şi pieţe ar putea reprezenta o tentaţie pentru eventualii terorişti.
Dacă în anii precedenţi luptătorii trupelor speciale ale Poliţiei Române erau ţinute, în noaptea de Revelion, în cazarmă sau în maşini, anul acesta mascaţii sunt scoşi la patrulare înarmaţi până în dinţi. Drep urmare, în locurile aglomerate din oraşele mari, printre oameni vor putea fi văzute patrule de poliţişti cu măşti, căşti de protecţie şi mitraliere încărcate cu muniţie de război. 
Aceste măsuri speciale de protecţie vin pe fondul ameninţărilor teroriste din ultima perioadă, care au vizat ţări europene precum Franţa, Belgia, Marea Britanie şi Austria. Autorităţile au intrat în alertă, la nivel european, după ce serviciile secrete au obţinut informaţii legate de posibilitatea producerii unor atentate de teroriste, în Europa, în perioada dintre Crăciun şi Anul Nou.
Citeşte şi:
 

URMATOAREA  
facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro