REŢETA ZILEI - DUMINICĂ: Inimi de ciocolată raw vegan
Publicat pe 15.02.2015 la 16:23 Actualizat pe 15.02.2015 la 16:23
Vrei ceva dulce şi nu ştii ce anume să pregăteşti? Îţi propunem nişte delicioase inimioare de ciocolată raw vegan.
Vrei ceva dulce şi nu ştii ce anume să pregăteşti? Îţi propunem nişte delicioase inimioare de ciocolată raw vegan.
Pentru a face aceste inimi de ciocolată raw vegan este nevoie de un blendar sau un robot cu putere mare, peste 1.000 de rotaţii pe minut. Acest lucru este foarte important pentru că dacă aparatul nu are putere mare să amestece cele 300 de grame de caju, ingredientele se vor încălzi, iar prin încălzire se pierd nutrienţii, după cum afirmă vedeta Ioana Maria Moldovan, care a preparat aceste delicii dulci.
INGREDIENTE:
- 300g de caju
- 70g cacao
- 30 gr unt de cacao
- 90 gr miere
- 40 ml suc de lămâie
- ½ linguriţă vanilie sau 1 păstaie
MOD DE PREPARARE:
Punem cele 300 de grame de caju în blender și îl facem făină. Apoi, treptat adăugăm celelalte ingrediente, până obținem o cremă. Pe o farfurie, pe un pat de gojii măcinate punem forma de inimă pe care o umplem cu ciocolată și apoi o băgam la frigider. După jumătate de oră scoatem inima de ciocolată din formă.
FOTO: Hepta
Citeşte şi:
REŢETA ZILEI - SÂMBĂTĂ: Ananas cu spumă de caramel! Un desert perfect pentru "Ziua îndrăgostiţilor"
REŢETA ZILEI - VINERI: Bezele cu feţe amuzante! Te vei îndulci şi te vei binedispune