Riscurile la care ne supunem, atunci când mâncăm supă la plic
Publicat pe 29.06.2014 la 21:59 Actualizat pe 29.06.2014 la 22:31
Supa la plic este unul din semi-preparatele cele mai populare, în rândul consumatorilor, datorită timpului scurt de preparare şi gustul care imită extrem de bine supa gătită.
Supa la plic este unul din semi-preparatele cele mai populare, în rândul consumatorilor, datorită timpului scurt de preparare şi gustul care imită extrem de bine supa gătită.
Potrivit jurnalul.ro, pericolele la care ne expunem atunci când alegem acest tip de preparat sunt foarte mari. Supele la plic sunt adevărate cocktailuri cu E-uri, iar medicii sunt de părere că cei care consumă aceste supe instant îşi măresc riscul de a se îmbolnăvi de cancer.
Chiar dacă prepararea unei supe în bucătărie, folosind legume proaspete din piaţă, durează mult mai mult, cel mai bine este să sacrificăm o oră în bucătărie decât să consumăm un astfel de produs cancerigen.
"Produsele de acest gen sunt extrem de bogate în sare, au sare mult peste necesarul nostru se adaugă şi zahăr, se adaugă şi potenţiatori de aromă. Se poate ajunge la hipertensiune arterială, probleme renale şi alte lucruri de genul", spun specialiştii.
Printre tipurile de cancer la care ne expunem prin consumul de supă la plic, se numără cel de stomac şi cel de colon.
A.M.
Foto: Hepta
Citeşte şi:
A fost divă, însă a luat proporţii! Cum arată acum una dintre cele mai îndrăgite cântăreţe