Homepage » Actualitate » SPYNEWS.RO te învață cum să joci POKEMON GO ca un PROFESIONIST! 15 pași esențiali pentru a avea punctaje MAXIME!!!

SPYNEWS.RO te învață cum să joci POKEMON GO ca un PROFESIONIST! 15 pași esențiali pentru a avea punctaje MAXIME!!!

Publicat pe 20.07.2016 la 15:21 Actualizat pe 20.07.2016 la 15:51

Isteria PokemonGo a cuprins și România de câteva zile, de când s-a lansat aplicația în mod oficial! Sunt mulți care umblă cu orele pe străzi sau prin parcuri în speranța că vor prinde acel Pokemon rar.

Isteria PokemonGo a cuprins și România de câteva zile, de când s-a lansat aplicația în mod oficial! Sunt mulți care umblă cu orele pe străzi sau prin parcuri în speranța că vor prinde acel Pokemon rar.

Spynews.ro îți propune un ghid despre cum să devii un as în jocul PokemonGo.

Există câțiva pași pe care trebuie sa îi urmezi pentru a fi sigur că devii din ce în ce mai bun.


1. LOCAȚIA. In funcție de unde locuiești, se vor găsi mai ușor sau mai greu pokemoni. Orașele sau centrele comerciale sunt pline de ei, in timp ce zonele de la periferie sau din afara orașelor suferă la acest capitol. Cel mai simplu este să cauți zonele aglomerate, pacările, cladirile de birouri, zonele culturale sau cele cu restaurante.

2. DETALIILE APLICAȚIEI. Harta pe care joci îți arată PokeStops, Gyms și Pokemonii care apar aleator. Zonele în care se observă frunze verzi care sunt răscolite înseamnă că acolo Pokemonii își pot face apariția.
Daca in jurul unui PokeStop ploua cu petal roz, cineva a utilizat modul Lure, iar asta va crește frecvența cu care Pokemonii vor apărea in acel loc. Stai aproape de aceste locuri.

3. CĂUTAREA. Grafica din partea de jos a ecranului îți arată cât de aproape ești de un Pokemon. Întotdeauna, primul pokemon din listă este și cel mai aproape si ultimul cel mai depărtat. După ce ai selectat unul dintre Pokemoni, începi și mergi, iar daca observi ca poziția Pokemonului din lista se schimbă înseamnă că te indepărtezi și e momentul să o iei în sens invers.

4. POKE BALLS. Ai nevoie de mai multe Poke Balls? Nu rata PokeStops. Ele se reîncarcă la 5 minute și sunt pline de Poke Balls, Eggs și alte surprize.

5. ITEM BAG este limitată la 350 de elemente. Fii sigur că le ții sub observație altfel vei rata alte elemente din PokeStops. Daca nu mai ai loc poti arunca din poțiuni.

6. Cum să prinzi Pokemonii? Odată ce ți-au apărut lângă tine pe hartă, atinge-i și încearcă-i sa îi prinzi cu PokeBall. Odată ce ai aruncat o bilă nu o vei putea recupera. Dacă ai aruncat o bilă în interiorul unui cerc colorat vei primi un bonus la EXPERIENȚĂ. 100 XP pentru aruncare excelentă, 50 XP pentru foarte bună și 10 XP pentru una bună.

Cu cât Pokemonii sunt mai rari cu atât se lasă mai greu de prins. Cei care au cerc verde sunt ușor de prins, cercul portocaliu mai greu și necesită mai multe aruncări, iar cei cu roșu sunt cei mai afurisiți.

Poți folosi și Razz Berry din Item Bag pentru a le distrage atenția în cazul în care scapă din PokeBalls.

7. RENUNȚĂ LA AR. Pentru o mai ușoară capturare a Pokemonilor se recomandă sa renunți la modul Augmented Reality. Poți sa îl oprești în momentul în care încerci sa prinzi un Pokemon. Este mai ușor să apreciezi distanța la care trebuie sa arunci bila.

8. Evoluarea unui Pokemon. După ce l-ai prins poți să îl transformi, să îl evoluezi într-o formă mai puternică. Vei observa ca pentru o evoluție ai nevoie de Stardust si de Candies.
Fiecare Pokemon prins îți aduce un plus de Stardust și un plus de Candies specifice fiecărui Pokemon. De exemplu, daca prinzi un Pidgey vei primi Stardust plus Pidgey Candy.

Pentru a evolua Pokemonii au nevoie de un anumită cantitate de Stardust și de Candy. Cu cât îl vrei mai puternic, cu atât vei avea nevoie de o cantitate mai mare.

Pokemonii RARI au nevoie de multe Cady pentru a evolua.

Iată lista cu toți Pokemonii în funcție de categori și de cate Candy e nevoie pentru transformare:

12 Candies (Common)
Pidgey
Weedle
Caterpie

25 Candies (Common)
Rattata
Eevee
Oddish

50 Candies (Common)
Zubat
Drowzee
Spearow

25 Candies
Bulbasaur
Charmander
Squirtle
Nidoran ♀
Nidoran ♂
Poliwag
Abra
Machop
Bellsprout
Geodude
Gastly
Dratini

50 Candies
Metapod
Kakuna
Pidgeotto
Ekans
Pikachu
Sandshrew
Clefairy
Vulpix
Jigglypuff
Paras
Venonat
Diglett
Meowth
Psyduck
Mankey
Growlithe
Tentacool
Ponyta
Slowpoke
Magnemite
Doduo
Seel
Grimer
Shellder
Krabby
Voltorb
Exeggcute
Cubone
Koffing
Rhyhorn
Horsea
Goldeen
Staryu
Omanyte
Kabuto

100 Candies
Ivysaur
Charmeleon
Wartortle
Nidorina
Nidorino
Gloom
Poliwhirl
Kadabra
Machoke
Weepinbell
Graveler
Haunter
Dragonair

400 Candies
Magikarp

9. EXPERIENȚĂ. Pe langă evoluția Pokemonilor este nevoie și de evoluția ta ca jucator. Puncte XP se acumuleaza pe masură ce prinzi mai mulți Pokemoni, îi transformi și îi faci mai puternici.

Iata UN SECRET pentru a-ți crește punctele de XP într-un timp scurt. Nu e necesar sa vânezi doar Pokemoni rari. Cei mici și comuni sunt foarte buni pentru a crește rapid în experiență.
Pidgey, Weedle, Caterpie sunt Pokemoni care nu au nevoie de multe Candy pentru a evolua. De aceea este bine să colecționezi cât mai mulți. Dacă ai norocul să gasești în LuckyEgg (care îți dublează punctele pentru XP timp de 30 de minute) și ai cel puțin 60 de Pokemoni comuni îi poți evolua pe toți în cele 30 de minute și astfel îți dublezi punctele pentru XP.

10. TRANSFERUL. După ce ți-ai dublat punctele, mai ai posibilitatea să îți tranferi Pokemonii dublați către Profesor și în schimbul lor vei primi câte 1 Candy specific. Asta te va ajuta să strângi mai multe Candy pentru viitor.

11. INCENSE. Este una dintre funcțiile pe catre poți să le folosești din Item Bag. Crește posibilitatea ca, timp de 30 de minute, în jurul locului unde te afli, să apară muuult mai mulți Pokemoni! Funcția e utilă pentru momentele când nu ai posibilitatea să te plimbi. Îi faci pe ei să vină la tine!

12. Despre OUĂLE de Pokemoni! Le găsești când treci prin dreptul PokeStops. Aceste ouă conțin Pokemoni cu Stardust și Candy identice cu cei pe care îi gaăsești în mod normal. Vei observa că fiecare ou are o distanță specifică. Asta înseamnă că trebuie sa parcurgi 2, 5 sau 10 km până vor ecloza. Selectezi un ou și apoi un incubator și așteți să termini de parcurs distanța respectivă. Poți avea norocul să primești un Pokemon RAR.
ATENȚIE: Aplicația nu va înregistra deplasarea ta daca o faci cu mai mult de 25km/h!!!! Aviz celor care folosesc mașina!!!

13. Cum funcționeaza GYM-urile. Când ajungi la nivelul 5 vei putea accesa GYM-ul si îți vei putea alege o echipă (Instinct, Mystic sau Valor) Daca GYM-ul are culoarea echipei tale, vei putea adăuga un Pokemon de-al tău pentru a întări securitatea împotriva atacurilor echipelor rivale. De asemenea, îți poți întări Pokemonul antrenându-l în partide amicale.

ATENȚIE: Pe timpul cât Pokemonul este alocat unui GYM prieten nu îl vei mai putea utiliza și nici evolua. Daca este invins într-o partidă amicala ti se va întoarce în lista dar va pierde toate puterile.

GYM-ul poate să fie deținut de o echipă adversă și atunci vei putea doar să te confrunți cu ei. Fii atent ce puteri au Pokemonii adverși.
Când te aganjezi într-o luptă apasă în mod repetat ecranul în dreptul Pokemonului advers pentru a-l putea ataca și fă swipe pe ecran spre stânga și spre dreapta pentru a putea evita atacul advers.
GYM-urile cu un nivel înalt și cu un prestigiu mare vor fi greu de învins și nu din prima încercare!

14. GYM ALB. Daca întâlnești un GYM de culoare albă înseamnă că este nerevendicat. Îl poți prelua și îți poți desemna Pokemonul care să stea de pază. Poți folosi Pokemonul cu puterea cea mai mare. Dacă ești învins GYM-ul nu îți va mai aparține.

15. CUM SĂ ECONOMISEȘTI BATERIE. În setările aplicației există o opțiune pe care vei vrea să o bifezi. Battery Saver va face ca ecranul sa își diminueze luminozitatea când nu utilizezi telefonul sau îl ții în poziție verticală cu capul în jos!

Spor la prins POKEMONI!

În articolul
SPYNEWS.RO te învață cum să joci POKEMON GO ca un PROFESIONIST! 15 pași esențiali pentru a avea punctaje MAXIME!!!
:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp
Știri
Star Matinal. Cum se menține Elena Gheorghe în formă. Alimentele la care a renunțat vedeta: „Secretul...” / VIDEO
Emisiuni TV • la 09:37
Star Matinal. Cum se menține Elena Gheorghe în formă. Alimentele la care a renunțat vedeta: „Secretul...” / VIDEO
  • Elena Gheorghe a dezvăluit cum se menține în formă
  • La ce alimente a renunțat vedeta
Povestea incredibilă de viață  Geaninei Crăciun, de la Chefi la cuțite. Concurenta s-a născut în Ferentari și gătește preparate de lux: ”Am avut de mică...” / FOTO
Showbiz intern • la 09:15
Povestea incredibilă de viață Geaninei Crăciun, de la Chefi la cuțite. Concurenta s-a născut în Ferentari și gătește preparate de lux: ”Am avut de mică...” / FOTO
  • Geanina Crăciun s-a născut în Ferentari
  • Cum a reușit să își dezvolte pasiunea pentru gîtit
Rețetă de paste cu ciuperci și ardei gras. Un preparat simplu pentru weekend și perioada postului
Retete • la 09:14
Rețetă de paste cu ciuperci și ardei gras. Un preparat simplu pentru weekend și perioada postului
  • Rețetă de paste cu ciuperci și ardei gras
  • De ce ingrediente ai nevoie
  • Care este modul de preparare
De ce e bine să bei ceai de berberina. Efectele pe care le are asupra organismului uman
Beauty & Lifestyle • la 08:58
De ce e bine să bei ceai de berberina. Efectele pe care le are asupra organismului uman
  • Beneficiile ceaiului de berberina
  • De ce îl recomandă medicii
Israel a atacat Iran, Irak și Siria. Au fost lansate drone și rachete puternice. Se așteaptă un răspuns dur din partea Iranului / VIDEO
Stiri internationale • la 08:39
Israel a atacat Iran, Irak și Siria. Au fost lansate drone și rachete puternice. Se așteaptă un răspuns dur din partea Iranului / VIDEO
  • Israel a atacat Iran, după ce bmbardamentele de săptămâna trecută
  • Urmează un război dur în Orientul Mijlociu
Cine este Iulia Maria Creangă de la Chefi la cuțite. A fost prima concurentă jurizată din sezonul 13 / FOTO
Showbiz intern • la 08:30
Cine este Iulia Maria Creangă de la Chefi la cuțite. A fost prima concurentă jurizată din sezonul 13 / FOTO
  • Cine este Iulia Maria Creangă de la Chefi la cuțite, sezonul 13
  • Face parte din echipa lui Alexandru Sautner
Vezi toate știrile noi
Recomandări
Reacţia unui clujean după ce s-a trezit cu maşina lovită de o trotinetă electrică aruncată la întâmplare. "Ar trebui interzise"
recomandare pe observatornews.ro
Reacţia unui clujean după ce s-a trezit cu maşina lovită de o trotinetă electrică aruncată la întâmplare. "Ar trebui interzise"
Dezvăluiri rare despre fiica lui Costel Corduneanu. Ce a „moştenit” de la tatăl său
recomandare pe as.ro
Dezvăluiri rare despre fiica lui Costel Corduneanu. Ce a „moştenit” de la tatăl său
Viaţa bate filumul! Cu cine şi-a refăcut viaţa văduva lui Sergiu Nicolaescu. Este un apropiat al marelui actor şi regizor!
Romania TV
Viaţa bate filumul! Cu cine şi-a refăcut viaţa văduva lui Sergiu Nicolaescu. Este un apropiat al marelui actor şi regizor!
Pune o linguriţă cu zahăr în maşina de spălat. Trucul genial pe care ar trebui să-l ştie toate gospodinele!
Romania TV
Pune o linguriţă cu zahăr în maşina de spălat. Trucul genial pe care ar trebui să-l ştie toate gospodinele!
Horoscop 19 aprilie 2024. Berbecii rezolvă o problemă din trecut, Leii caută dragostea adevărată
recomandare pe antena3.ro
Horoscop 19 aprilie 2024. Berbecii rezolvă o problemă din trecut, Leii caută dragostea adevărată
Trucuri pentru ca florile de liliac să reziste mai mult în vază. Doar așa vor rămâne proaspete și frumoase
recomandare pe antena3.ro
Trucuri pentru ca florile de liliac să reziste mai mult în vază. Doar așa vor rămâne proaspete și frumoase
Apa de ploaie scursă de pe acoperiș, motiv de dispută între vecini. Legea pe care trebuie să o cunoască toți românii care stau la curte
recomandare pe antena3.ro
Apa de ploaie scursă de pe acoperiș, motiv de dispută între vecini. Legea pe care trebuie să o cunoască toți românii care stau la curte
Distanţa dintre rândurile de porumb. Detaliul care îţi asigură o recoltă sănătoasă
recomandare pe playtech.ro
Distanţa dintre rândurile de porumb. Detaliul care îţi asigură o recoltă sănătoasă
Florile pe care să le cultivi în luna aprilie pentru o grădină de vis până toamna târziu. Va fi o feerie în curtea ta
recomandare pe playtech.ro
Florile pe care să le cultivi în luna aprilie pentru o grădină de vis până toamna târziu. Va fi o feerie în curtea ta
Imagini halucinante. O femeie și-a dus unchiul mort la bancă pentru a lua credit
recomandare pe redactia.ro
Imagini halucinante. O femeie și-a dus unchiul mort la bancă pentru a lua credit
Cine a fost Costel Corduneanu, interlopul care a luptat pentru România la Jocurile Olimpice. Fostul sportiv a murit din cauza unor probleme la inimă
recomandare pe redactia.ro
Cine a fost Costel Corduneanu, interlopul care a luptat pentru România la Jocurile Olimpice. Fostul sportiv a murit din cauza unor probleme la inimă
Horaţiu Moldovan a dat lovitura! Cum arată artista din România care l-a cucerit pe fotbalistul de la Atletico
recomandare pe Ciao.ro
Horaţiu Moldovan a dat lovitura! Cum arată artista din România care l-a cucerit pe fotbalistul de la Atletico
De ce evreii nu cred în Iisus Hristos? 'Nu este Mesia!' 5 motive pentru care nu-l recunosc ca pe Mesia
recomandare pe shtiu.ro
De ce evreii nu cred în Iisus Hristos? 'Nu este Mesia!' 5 motive pentru care nu-l recunosc ca pe Mesia
FOTO. Manechinul arată fabulos, dar face pușcărie pentru că a mințit că e gravidă!
recomandare pe ProSport.ro
FOTO. Manechinul arată fabulos, dar face pușcărie pentru că a mințit că e gravidă!
De ce nu este deschis sicriul lui Costel Corduneanu? Este acoperit cu flori şi drapelul României. Familia vine cu explicaţii – FOTO
recomandare pe bzi.ro
De ce nu este deschis sicriul lui Costel Corduneanu? Este acoperit cu flori şi drapelul României. Familia vine cu explicaţii – FOTO
Cât costă sicriul în care a fost depus Costel Corduneanu? Este model american de lux, din lemn masiv – FOTO
recomandare pe bzi.ro
Cât costă sicriul în care a fost depus Costel Corduneanu? Este model american de lux, din lemn masiv – FOTO
Au început plățile pentru românii care au nevoie de bani pentru Paște!
recomandare pe dailybusiness.ro
Au început plățile pentru românii care au nevoie de bani pentru Paște!
Vestea momentului! Se fac plăți de 19 milioane de euro pentru anumiți români
recomandare pe dailybusiness.ro
Vestea momentului! Se fac plăți de 19 milioane de euro pentru anumiți români
4 perechi de zodii care sunt flăcări gemene
recomandare pe Jurnalul.ro
4 perechi de zodii care sunt flăcări gemene
Primul mesaj al Mariei Roman, după ce soțul său a fost dat dispărut. Ce noi detalii a dat fosta concurentă de la Mireasa
recomandare pe a1.ro
Primul mesaj al Mariei Roman, după ce soțul său a fost dat dispărut. Ce noi detalii a dat fosta concurentă de la Mireasa
Close