Homepage » Actualitate » Stiri interne » Laptop Asus - cele mai bune oferte multimedia, gaming si home use

Laptop Asus - cele mai bune oferte multimedia, gaming si home use

Publicat pe 07.02.2019 la 14:02 Actualizat pe 07.02.2019 la 14:13

Vrei sa cumperi un laptop Asus, dar nu esti pe deplin decis ce model sa alegi si ce optiuni ai la dispozitie? Iti prezentam cateva sugestii cel putin interesante. Afla care este cel mai ieftin laptop Asus, cel mai potrivit pentru jocuri, pentru business sau cea mai buna varianta portabila. Asus acopera toata gama de stiluri.

Laptop Asus - cele mai bune oferte multimedia, gaming si home use

Laptop Asus - cele mai bune oferte multimedia, gaming si home use

evomag

Vrei sa cumperi un laptop Asus, dar nu esti pe deplin decis ce model sa alegi si ce optiuni ai la dispozitie? Iti prezentam cateva sugestii cel putin interesante. Afla care este cel mai ieftin laptop Asus, cel mai potrivit pentru jocuri, pentru business sau cea mai buna varianta portabila. Asus acopera toata gama de stiluri.

La ce sa te uiti cand cauti un laptop Asus?

Ca de fiecare data cand vrei sa faci o achizitie importanta si de valoare, este important sa cantaresti bine optiunile pe care le ai si sa alegi in functie de cerintele, asteptarile tale si bugetul de care dispui. Consideram ca sunt 3 lucruri cheie pe care trebuie sa le ai in vedere inainte de a te hotari sa apesi butonul "Cumpara acum" pe un laptop Asus. Iata care sunt acestea:

1. Diagonala displayului.

Acesta este cel mai bun indicator al dimensiunii laptopului si a portabilitatii sale. Daca vrei ceva foarte lejer si usor de purtat, atunci cauta un laptop Asus cu ecran mai mic. Pe de alta parte, daca portabilitatea nu este o conditie esentiala pentru tine s-ar putea sa apreciezi faptul ca Asus propune cateva modele super robuste, cu ecrane mari, ample.

2. Sistemul de operare.

Cam toate laptopurile Asus se livreaza cu sistem de operare preinstalat Windows 10, Endless OS sau Chrome (mai putin). O sa gasesti de asemenea modele la preturi mai avantajoase, care vin fara sistem de operare/ Free Dos. Daca ai un calculator pe Windows si vrei sa ramai in aceeasi zona de confort, atunci cel mai probabil vei opta pentru Windows 10. Asus Chromebooks sunt ideale in general daca vrei un laptop pentru email, navigare pe Internet, activitati simple de redactare etc. Laptopurile cu sistem de operare Endless OS (Linux cu interfata rapida si intuitiva) sunt mai ieftine decat cele cu Windows.

3. Stil.

Asus se poate mandri cu o gama foarte larga de stiluri de laptopuri. Daca vrei sa cumperi un laptop Asus poti gasi oferte bune pentru ultrabook asus, netbookuri, notebook-uri, hibride, laptopuri de gaming etc. Asus Ultrabook iti va fi foarte util daca pui pret pe autonomia mare a bateriei si performante bune - desigur avand la dispozitie un display mai mic. Un laptop cu ecran mare, echipat cu o placa video performanta si multa memorie este o alegere excelenta pentru gaming. In fine daca iti este greu sa te decizi intre laptop si tableta, poti cumpara modelul Asus 2 in 1 si le poti avea pe amandoua.

Ce laptop Asus merita sa cumperi in functie de cateva cerinte cheie

Care este cel mai ieftin laptop Asus pentru acasa/ home - users in 2019?

Laptop ASUS VivoBook X541NA-GO09 (Procesor Intel® Celeron® Dual Core N3350 (2M Cache, up to 2.4 GHz), Apollo Lake, 15.6"HD, 4GB, 500GB, Intel HD graphics 500, Endless OS, Rosu) = 1255 lei

In general laptopurile pentru acasa trebuie sa fie bune la toate si sa fie la pret accesibil. Nu te astepta sa exceleze pe partea de performante, dar asteapta-te sa gasesti o configuratie decenta cu care sa te poti descurca bine pe internet, jocuri simple, filme, muzica, editare etc.

ASUS VivoBook X541NA-GO09 este un astfel de laptop dedicat userilor casnici care au un buget limitat. Configuratia este una mediocra daca o comparam cu ce se vede in topurile celor mai bune laptopuri Asus de la ora actuala. Are la baza un cpu Intel celeron Dual Core N3350 care lucreaza insotit de 4 GB RAM DDR3 (un singur modul) si 500 gb HDD. Probabil ca la pretul acesta nu te asteptai sa fie cu SSD sau DDR4. Pe partea de display o sa te multumeasca faptul ca are diagonala maricica de 15.6 inch cu rezolutie 1366x 768 pixeli. Placa video nu este dedicata, ceea ce inseamna ca nu o sa-l poti solicita foarte mult pe jocuri.

In schimb este dotat cu o camera web si cu suita clasica de porturi si facilitati de care este posibil sa ai nevoie: 3 porturi USB (inclusiv unul 3.0 si unul 3.1 tip C), HDMI, VGA, bluetooth. Masoara 381.4 x 251.5 x 27.6 mm si cantareste 2 kg. Recupereaza putin pe partea de design, mai ales datorita culorii indraznete. Per total este un laptop Asus ieftin in care poti investi cu incredere daca nu ai pretentii mari de performanta si dispui de un buget mai mic.

Care este cel mai scump laptop Asus de gaming la inceput de 2019?

Laptop Gaming ASUS ROG New ZEPHYRUS (GX501GI-EI007T) (Procesor Intel® Core™ i7-8750 H (9M Cache, up to 4.10 GHz), 15.6" FHD, 24GB, 1TB SSD, nVidia GeForce GTX 1080 @8GB Windows Win10 Home, Negru) = 15100 lei

De la cel mai ieftin laptop pentru acasa facem un salt urias pana la cel mai scump laptop Asus pentru jocuri. ASUS ROG New ZEPHYRUS este o bijuterie pe care orice gamer si-ar dori sa o aiba in posesie. Punctele sale forte sunt reprezentate de procesorul Intel Core i7-8750H, memoria de 24 Gb, SSD-ul de 1 Tb si placa video dedicata GeForce GTX 1080, 8 GB. Configuratia de varf vine la set complet cu designul futurist, ultra-modern cu care producatorii de laptopuri de gaming, si mai ales Asus, ne-au obisnuit in ultimii ani.

ROG New ZEPHYRUS (GX501GI-EI007T) straluceste din toate punctele de vedere. Ecranul de 15.6 inch Full HD anti-glare cu rezolutie 1920x 1080 este tot ce ai nevoie pentru sesiunile de joc prelungit. Tastatura sa este iluminata RGB cu layout in Engleza, cantareste 2.26 kg si are licenta de Windows 10 Home. Bateria Litiu Ion cu 4 celule asigura o autonomie extinsa.

Cum ii sta bine oricarui laptop de jocuri si acest model este bine ticsit pe partea de conectivitate: are 3 USB-uri 3.0 si inca unul 3.1 Tip c, utile daca vrei sa folosesti si alte dispozitive externe de gaming - cum ar fi un mouse sau o tastatura de jocuri.

Care este cel mai avantajos laptop Asus de gaming la inceput de an 2019?

Nou! Laptop Gaming Asus TUF FX505GE-BQ199 (Procesor Intel® Core™ i7-8750H (9M Cache, up to 4.10 GHz), 15.6" FHD, 16GB, 1TB HDD @5400RPM, nVidia GeForce GTX 1050Ti @4GB, Negru) = 5146 lei

Asus este unul din producatorii care stiu sa-si atraga suporteri din mai multe arii. Daca am prezentat anterior cel mai scump laptop de gaming, iata ca Asus TUF FX505GE-BQ199 are un pret aproape de 3 ori mai mic.

Designul pastreaza aceeasi linie futurista cu care Asus ne-a obisnuit - carcasa rezistenta, colturi rotunjite, finisaje de calitate placute la atingere, tastatura iluminata, spectaculozitate vizuala pe capacul exterior. Unul din motivele pentru care este oferit la un pret mai avantajos este ca nu are sistem de operare preinstalat. Prin urmare, ramane la latitudinea ta ce vei decide sa asezi pe el din punct de vedere software.

Asus TUF FX505GE-BQ199 vine intr-o configuratie de gaming destul de slabuta, lucru justificat desigur de pretul avantajos: nu are SSD ceea ce poate fi un mare minus pentru gamerii care inteleg cat de utila este prezenta acestuia pe un laptop nou de actiune si aventura; placa video dedicata este de 4 GB, GeForce GTX 1050Ti, iar memoria 16 Gb. Ecranul de 15" are rezolutie 1920x 1080 pixeli, iar imaginea clara, stabila este insotita de un sistem audio cu difuzoare stereo (2 x 2W).

Chiar daca ii lipseste forta si viteza unui SSD, trebuie sa stii ca laptopul are optiune libera pentru Dual drive. Acest lucru inseamna ca vei putea sa adaugi un SSD in viitor daca vei considera necesar.

Cum arata si cum este cel mai bun laptop Asus multimedia?

Laptop ASUS VivoBook Max F542UN-DM152 (Procesor Intel® Core™ i5 8250U (6M Cache, up to 3.40 GHz), Kaby Lake R, 15.6"FHD, 8GB, 500GB HDD @5400RPM + 128GB SSD, nVidia GeForce MX150 @ 4GB Endless OS, Gri)

VivoBook Max F542UN-DM152 este un laptop foarte frumos, cu un design fin. Este echipat cu un cpu Core i5 generatia a 8-a (disponibil si in varianta cu i7), 8 GB DDR4 (extensibil pana la 16 GB) si o combinatie fericita HDD + SSD (500 GB pentru stocare si 128 SSD pentru viteza de lucru). Configuratia dual-storage face ca acest laptop sa fie unul ideal pentru sarcinile de zi si cu zi si pentru multimedia.

Vei regasi pe acest laptop o tehnologie inovatoare de incarcare a acumulatorului menita sa-i extinda durata de viata si sa o protejeze mai bine, tehnologia IceCool de racire eficienta si un mix de tuning hard, soft si audio. Placa video este dedicata, 4 Gb nVidia Geforce MX150 ceea ce ajuta enorm pentru filme, jocuri si in general o experienta vizuala peste medie.

Are cam toate porturile de care ati putea avea nevoie daca vrei sa conectezi alte dispozitive pentru partajare continut: 4 USB-uri, din care doua USB 3.0 si unul 3.1 type C, HDMI. Sistemul preinstalat care se regaseste pe el este Endless OS care are la baza Linux. Chiar daca nu esti familiarizat prea mult cu vechile interfete Linux, cel mai probabil vei gasi ca Endless OS este destul de intuitiv, rapid si usor.

Unde gasesc cea mai buna oferta laptop Asus free dos?

Laptop ASUS VivoBook 15 X542UA-DM930 (Procesor Intel® Core™ i5-8250U (6M Cache, up to 3.40 GHz), Kaby Lake R, 15.6" FHD, 8GB, 1TB HDD @5400RPM, Intel® UHD Graphics 620, Free DOS, Gri) = 2861 lei la evoMAG

Daca ai deja o licenta de Windows disponibila, intentionezi sa instalezi si sa lucrezi pe un sistem de operare free, probabil ca vei cauta un laptop Asus free dos. Unul din avantajele acestor variante tine de pretul mai mic (teoretic nu mai platesti licenta). Laptopul vine fara soft si mai departe poti sa alegi ce vrei sa instalezi pe el. Iti recomandam sa optezi pentru aceasta solutie daca esti sigur ca instalarea pe cont propriu nu iti va da batai de cap. Varianta mai comoda este sa cumperi un laptop Asus cu sistem de operare chiar daca asta presupune un cost in plus.

Daca totusi ramai la ideea unui laptop Asus Free Dos iti recomandam VivoBook 15 X542UA-DM930 care sta foarte bine la capitolul hardware: are un procesor intel core i5 din generatia a 8-a 8250U cu 6m cache, 8 GB DDR4 dintr-un modul (ai un slot liber in cazul in care vrei sa adaugi inca 8 Gb pe viitor) si HDD 1 TB. Din pacate nu are SSD, dar daca pentru tine este important spatiul propriu zis de stocare atunci poti fi multumit de alegere.

Ecranul de 15.6 inch Anti-Glare cu rezolutie 1920 x 1080 pixeli si rata refresh 60 Hz afiseaza culori frumoase, cu un contrast bun. VivoBook 15 X542UA-DM930 are de asemenea 4 porturi USB (unul USB 2.0, doua USB 3.0 si unul 3.1 tip C), HDMI, cititor de carduri si webcam, tastatura chiclet si tastatura numerica ideala daca lucrezi des cu cifre.

Se merita sa cumpar cel mai ieftin laptop Asus cu ecran de 17 inch?

Laptop Gaming ASUS ROG GL703GE-GC024 (Procesor Intel® Core™ i7-8750H (9M Cache, up to 3.90 GHz), 17.3"FHD, 8GB, 1TB HDD @5400RPM, nVidia GeForce GTX 1050 Ti @4GB, Wireless AC, Tastatura iluminata,Free DOS, Negru)

Chiar daca cei mai multi dintre noi preferam laptopurile pentru portabilitate si se pare ca 15 inch este dimensiunea unanim acceptata ca fiind eficienta, sunt persoane care indraznesc sa-si doreasca un model cu diagonala mai mare, de 17 inch. Lucrul acesta este cu atat mai vizibil atunci cand ne referim la laptopuri pentru gaming.

ASUS ROG GL703GE-GC024 este un laptop pentru jocuri cu ecran de 17 inch, un desktop-replacement care merita atentia si investitia in primul rand datorita raportului foarte bun performanta procesor - pret. Procesorul din dotare este un core i7 din generatia a 8-a cu 9 M Cache si care poate atinge cu usurinta frecventa de 3.9 Ghz.

Lipsa SSD-ului este contrabalansata de capacitatea mare a HDD-ului de 1 TB, placa video dedicata geForce GTX 1050 Ti de 4 Gb, tastatura iluminata si desigur ecranul mare de 17 inch. Memoria de 8 Gb poate fi extinsa pana la 32GB.

Cu ROG GL703GE-GC024 Asus te invita sa-ti stingi setea de victorie si sa concurezi la cel mai inalt nivel. Hardware-ul te ajuta. Pregateste-te sa fii fascinat de estetica contemporana ce se desfasoara curajos pe capacul exterior, de imaginile uimitoare gratie panoului panoramic, calitatii audio desavarsite (se vor simti optimizarile Sonic Studio si Sonic Radar), conectivitatii fara cusur cu patru porturi USB 3.1 Gen 1 pentru configurare VR, mouse si controler.

Tastatura este invaluita intr-o aura RGB ceea ce iti da posibilitatea de personalizare a iluminarii din spate de fiecare data cand joci, in functie de specificul game-ului. Desigur pe tastatura se regasesc o serie de butoane rapide, cu forma rotunjita pentru mai multa acuratete in joc si editare.

ROG GL703GE-GC024 Asus este cel mai ieftin laptop de joc cu ecran de 17 inch disponibil la evoMAG, dar totodata unul din cele mai bune.

Afla de la evoMAG si alte oferte bune pentru laptop Asus - inclusiv asus zenbook, ASUS TUF FX504GD-E4075 (Procesor Intel® Core™ i7-8750H (9M Cache, 4.10 GHz), Coffee Lake, GamingROG ZEPHYRUS GX501G, zenbook flip.

În articolul
Laptop Asus - cele mai bune oferte multimedia, gaming si home use
:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp
Știri
Naomy a murit la doar 47 de ani! Cântăreața transgender a fost în comă, în urma unui AVC
Showbiz intern • la 00:57
Naomy a murit la doar 47 de ani! Cântăreața transgender a fost în comă, în urma unui AVC
  • Naomy a murit la doar 47 de ani!
  • Cântăreața transgender a fost în comă, în urma unui AVC
Alina Sorescu, primele declarații după ce s-a speculat că Alexandru Ciucu și-ar fi ținut ascunsă amanta 11 ani. De ce designerul o consideră vinovată pe fosta soție
Showbiz intern • la 00:14
Alina Sorescu, primele declarații după ce s-a speculat că Alexandru Ciucu și-ar fi ținut ascunsă amanta 11 ani. De ce designerul o consideră vinovată pe fosta soție
  • Alina Sorescu, primele declarații după ce s-a speculat că Alexandru Ciucu și-ar fi ținut ascunsă amanta 11 ani
  • De ce designerul o consideră vinovată pe fosta soție
Mireasa. Motive de ceartă între Maria și Ștefan. Concurenta i-a atras atenția iubitului ei: „Mă irită când îmi spui asta” / VIDEO
Emisiuni TV • la 00:07
Mireasa. Motive de ceartă între Maria și Ștefan. Concurenta i-a atras atenția iubitului ei: „Mă irită când îmi spui asta” / VIDEO
  • Motive de ceartă între Maria și Ștefan
  • Concurenta i-a atras atenția iubitului ei
Xtra Night Show. Cum s-a schimbat viața Anamariei Prodan de când formează un cuplu cu Ronald Gavril: „Un bărbat adevărat”. Simte că și-a găsit fericirea
Emisiuni TV • ieri la 23:24
Xtra Night Show. Cum s-a schimbat viața Anamariei Prodan de când formează un cuplu cu Ronald Gavril: „Un bărbat adevărat”. Simte că și-a găsit fericirea
  • Cum s-a schimbat viața Anamariei Prodan de când formează un cuplu cu Ronald Gavril:
  • Simte că și-a găsit fericirea
Xtra Night Show. Care a fost cel mai greu moment din viața Anamariei Prodan: „Am pierdut tot”. Cum a reușit să își învingă până și cea mai mare frică
Emisiuni TV • ieri la 22:41
Xtra Night Show. Care a fost cel mai greu moment din viața Anamariei Prodan: „Am pierdut tot”. Cum a reușit să își învingă până și cea mai mare frică
  • Care a fost cel mai greu moment din viața Anamariei Prodan
  • Cum a reușit să își învingă până și cea mai mare frică
Rețetă de prăjitură cu portocale. Desertul de post pe care să-l pregătești celor dragi
Retete • ieri la 22:26
Rețetă de prăjitură cu portocale. Desertul de post pe care să-l pregătești celor dragi
  • Rețetă de prăjitură cu portocale
  • Desertul de post pe care să-l pregătești celor dragi
Vezi toate știrile noi
Recomandări
Un gigant din Europa își pregătește intrarea pe piața din România. Are aproape 90.000 de angajați
recomandare pe observatornews.ro
Un gigant din Europa își pregătește intrarea pe piața din România. Are aproape 90.000 de angajați
Ce a decis familia lui Costel Corduneanu, în ziua înmormântării „Stăpânului Moldovei”! Totul a fost filmat cu o dronă
recomandare pe as.ro
Ce a decis familia lui Costel Corduneanu, în ziua înmormântării „Stăpânului Moldovei”! Totul a fost filmat cu o dronă
Viaţa bate filumul! Cu cine şi-a refăcut viaţa văduva lui Sergiu Nicolaescu. Este un apropiat al marelui actor şi regizor!
Romania TV
Viaţa bate filumul! Cu cine şi-a refăcut viaţa văduva lui Sergiu Nicolaescu. Este un apropiat al marelui actor şi regizor!
Pune o linguriţă cu zahăr în maşina de spălat. Trucul genial pe care ar trebui să-l ştie toate gospodinele!
Romania TV
Pune o linguriţă cu zahăr în maşina de spălat. Trucul genial pe care ar trebui să-l ştie toate gospodinele!
Horoscop 20 aprilie 2024. Leii întâlnesc dragostea adevărată, Fecioarele trebuie să lase luxul de o parte
recomandare pe antena3.ro
Horoscop 20 aprilie 2024. Leii întâlnesc dragostea adevărată, Fecioarele trebuie să lase luxul de o parte
Orașul din Europa care oficial ca ziua să aibă 26 de ore în loc de 24. Argumentele aduse în Comisia Europeană
recomandare pe antena3.ro
Orașul din Europa care oficial ca ziua să aibă 26 de ore în loc de 24. Argumentele aduse în Comisia Europeană
Horoscop 19 aprilie 2024. Berbecii rezolvă o problemă din trecut, Leii caută dragostea adevărată
recomandare pe antena3.ro
Horoscop 19 aprilie 2024. Berbecii rezolvă o problemă din trecut, Leii caută dragostea adevărată
Horoscop 22-28 aprilie 2024 cu Mariana Cojocaru. Zodia care riscă cronicizarea unei afecțiuni de sănătate VIDEO EXCLUSIV
recomandare pe playtech.ro
Horoscop 22-28 aprilie 2024 cu Mariana Cojocaru. Zodia care riscă cronicizarea unei afecțiuni de sănătate VIDEO EXCLUSIV
Cum să elimini mirosurile urâte din pahare. Lichidul minune care le lasă ca noi
recomandare pe playtech.ro
Cum să elimini mirosurile urâte din pahare. Lichidul minune care le lasă ca noi
Imagini halucinante. O femeie și-a dus unchiul mort la bancă pentru a lua credit
recomandare pe redactia.ro
Imagini halucinante. O femeie și-a dus unchiul mort la bancă pentru a lua credit
Cine a fost Costel Corduneanu, interlopul care a luptat pentru România la Jocurile Olimpice. Fostul sportiv a murit din cauza unor probleme la inimă
recomandare pe redactia.ro
Cine a fost Costel Corduneanu, interlopul care a luptat pentru România la Jocurile Olimpice. Fostul sportiv a murit din cauza unor probleme la inimă
Wow sau Bau? Mike a uimit trecătorii după ce a apărut în colanţi la braţul Iuliei Albu. Criticul de modă şi-a dat OK-ul
recomandare pe Ciao.ro
Wow sau Bau? Mike a uimit trecătorii după ce a apărut în colanţi la braţul Iuliei Albu. Criticul de modă şi-a dat OK-ul
De ce evreii nu cred în Iisus Hristos? 'Nu este Mesia!' 5 motive pentru care nu-l recunosc ca pe Mesia
recomandare pe shtiu.ro
De ce evreii nu cred în Iisus Hristos? 'Nu este Mesia!' 5 motive pentru care nu-l recunosc ca pe Mesia
FOTO. Manechinul arată fabulos, dar face pușcărie pentru că a mințit că e gravidă!
recomandare pe ProSport.ro
FOTO. Manechinul arată fabulos, dar face pușcărie pentru că a mințit că e gravidă!
De ce nu este deschis sicriul lui Costel Corduneanu? Este acoperit cu flori şi drapelul României. Familia vine cu explicaţii – FOTO
recomandare pe bzi.ro
De ce nu este deschis sicriul lui Costel Corduneanu? Este acoperit cu flori şi drapelul României. Familia vine cu explicaţii – FOTO
Cât costă sicriul în care a fost depus Costel Corduneanu? Este model american de lux, din lemn masiv – FOTO
recomandare pe bzi.ro
Cât costă sicriul în care a fost depus Costel Corduneanu? Este model american de lux, din lemn masiv – FOTO
Se schimbă complet harta economică a României!
recomandare pe dailybusiness.ro
Se schimbă complet harta economică a României!
Se reduce vârsta de pensionare cu 20 de ani pentru acești români!
recomandare pe dailybusiness.ro
Se reduce vârsta de pensionare cu 20 de ani pentru acești români!
Limbaj dublu în tabăra progresistă. O caricatură a luptei anticorupție: cu listele pline de candidați „penali”, USR strigă „Hoții! Hoții!”
recomandare pe Jurnalul.ro
Limbaj dublu în tabăra progresistă. O caricatură a luptei anticorupție: cu listele pline de candidați „penali”, USR strigă „Hoții! Hoții!”
Primul mesaj al Mariei Roman, după ce soțul său a fost dat dispărut. Ce noi detalii a dat fosta concurentă de la Mireasa
recomandare pe a1.ro
Primul mesaj al Mariei Roman, după ce soțul său a fost dat dispărut. Ce noi detalii a dat fosta concurentă de la Mireasa
Close