"Ţăranul cu Maserati" l-a "ars" pe puşcăriaşul care i-a făcut "fetiţe" pe Nuţu şi Sile Cămătaru!

+2 click pentru
galerie

Puşcăriaşul care a devenit o ţintă vie, după ce a aruncat vorbe grele la adresa celor mai "grei" interlopi din România, a primit deja o lecţie.

Băcală "Europeanul", un infractor mărunt devenit celebru în spaţiul virtual, după ce i-a atacat dur pe Nuţu şi Sile Cămătaru, precum şi pe Adrian "Beleaua" Corduneanu şi "Ţăranul cu Maserati", susţine că acesta din urmă l-a "ars" pe la spate. Individul închis într-un penitenciar din Grecia a declarat, ieri, că "Ţăranul cu Maserati" ar fi contactat conducerea închisorii şi ar fi solicitat să se ia măsuri drastice împotriva lui Băcală. "Ţăranul a sunat la penitenciar, ca să se intereseze de ce am telefon în celulă! Un prăduitor şi el, ca şi fraţii Cămătaru!", a explicat Băcală (foto jos), care, "din motive tehnice", nu a mai reuşit ieri să îşi mai facă selfie-uri în celulă.

I s-a pus pata pe directorul puşcăriei

În urmă cu doar câţiva ani, când se afla la Poarta Albă, "Europeanul" l-a dat în judecată pe directorul penitenciarului, acuzându-l de abuz în serviciu, apoi i-a "sifonat" la "gardă" pe nişte afacerişti din Constanţa. Şi, pentru că a dat de gustul proceselor, puşcăriaşul a chemat-o în faţa instanţei pe o tânără din Medgidia, Gabriela C., susţinând că aceasta ar fi făcut un copil cu el şi nu îl lasă să îşi vadă odrasla. Într-un final, individul s-a ales cu o umilinţă maximă, fiindcă femeia a demostrat că tatăl copilului este altcineva.

Dacă ţi-a plăcut articolul, te aşteptăm şi pe pagina de Facebook! Avem şi Instagram. Ne poţi da follow aici!

URMATOAREA  
facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro