Uită de varianta clasică de porumb copt! Adaugă două ingrediente simple şi vei fii surprins de un gust delicios
Publicat pe 07.08.2015 la 15:25 Actualizat pe 07.08.2015 la 15:39
Nu ar trebui să treacă nicio vară fără să mănânci porumb. Fie că îl mănânci fiert sau copt, este o sursă foarte bună de fibre, are multe vitamine şi este bun pentru sănătate.
Nu ar trebui să treacă nicio vară fără să mănânci porumb. Fie că îl mănânci fiert sau copt, este o sursă foarte bună de fibre, are multe vitamine şi este bun pentru sănătate.
Dacă alegi să îţi faci porumb copt, este bine să ştii că îl poţi condimenta cu o mulțime de arome pentru a avea parte de un adevărat răsfăț culinar.
Uită de varianta clasică a porumbului copt asezonat doar cu puţină sare pe deasupra. Joacă-te puţin şi adaugă şi alte ingrediente şi vei rămâne surprins de ce gust poate avea acest preparat simplu. Citeşte continuarea pe www.antenastars.ro.