Homepage » Actualitate » UPDATE: Veşti proaste de la meteorologi! Vremea se răceşte considerabil

UPDATE: Veşti proaste de la meteorologi! Vremea se răceşte considerabil

Publicat pe 22.08.2017 la 10:31 Actualizat pe 22.08.2017 la 10:33

În următoarea perioadă, vremea în România se va răci considerabil. Până la sfârşitul lunii ne vom confrunta cu temperaturi scăzute în comparaţie cu canicula de până acum, anunţă ANM.

UPDATE: Veşti proaste de la meteorologi! Vremea se răceşte considerabil

Vremea se răceşte considerabil

pixabay

În următoarea perioadă, vremea în România se va răci considerabil. Până la sfârşitul lunii ne vom confrunta cu temperaturi scăzute în comparaţie cu canicula de până acum, anunţă ANM.

UPDATE: COD GALBEN, până la ora 16
Se vor semnala: Intensificări locale ale vântului ce vor atinge și depăși la rafala 55...60 km/h, izolat 70 km/h.
In zona : Județul Vrancea: Zona joasa, Județul Iaşi. Județul Botoșani (Darabani, Ștefănești, Adășeni, Albești, Avrămeni, Blândești, Călărași, Concești, Coțușca, Dângeni, Dobârceni, Drăgușeni, Durnești, Gorbănești, Hănești, Havârna, Hlipiceni, Lunca, Manoleasa, Mihălășeni, Mileanca, Mitoc, Păltiniș, Rădăuți-Prut, Ripiceni, Românești, Santa Mare, Săveni, Știubieni, Sulița, Todireni, Trușești, Ungureni, Viișoara, Vlăsinești), Județul Vaslui, Județul Galaţi.

COD GALBEN, până la ora 16
Se vor semnala: intensificări ale vântului cu viteze ce local vor depăși la rafală 55-60 km/h.
In zona : Județul Brăila, judeţul Ialomiţa.

COD GALBEN, până la ora 12
Se vor semnala: intensificări ale vântului cu viteze ce vor depăși, la rafală, local, 55 km/h.
In zona : Județul Constanţam județul Tulcea.

PROGNOZA METEO ÎN URMĂTOARELE DOUĂ SĂPTĂMÂNI

BANAT
Vremea va fi răcoroasă la începutul intervalului, apoi se va încălzi treptat, astfel încât de la o medie a temperaturilor maxime de 23 de grade în prima zi de prognoză, se va ajunge până la o medie de 35 de grade în data de 27 august. În a doua săptămână de prognoză, temperatura aerului va marca o scădere ușoară până la valori medii ale maximelor în jurul a 30 de grade. Mediile temperaturilor minime vor scădea de la 14 grade în prima zi, până la 11 grade în dimineața de 23 august, apoi vor marca o creștere și până la sfârșitul lunii august se vor menține în jurul a 16 grade. În primele zile ale lunii septembrie, minimele termice vor scădea ușor, până la o medie de 14 grade.
Pe arii restrânse vor fi averse în prima zi a intervalului de prognoză. În a doua săptămână se mențin condițiile pentru ploi slabe, cu probabilitate mai mare în jurul datei de 30 august.

CRIŞANA
Valorile termice diurne vor fi în creștere treptată, de la o medie în prima zi de 22 de grade, până la o medie de 33 de grade în data de 26 august, valoare ce se va menține și în următoarele două zile, apoi vor marca o scădere până în ultima zi a intervalului de prognoză, până la o medie de 29 de grade. Valorile nocturne vor scădea la începutul intervalului de la medii în jurul a 14 grade, la medii de 11...12 grade, valori ce se vor menține până în 24 august, apoi vor marca o creștere spre sfârșitul lunii august până în jurul a 16 grade. Până la sfârșitul intervalului de prognoză, temperaturile minime vor fi în scădere, ajungând, în medie,
la 14...15 grade.
În prima zi de prognoză izolat va ploua, apoi probabilitatea pentru averse slabe, izolate, va fi mai mare în intervalul 29 august - 2 septembrie.

TRANSILVANIA
Vremea va fi răcoroasă din prima zi de prognoză, când media maximelor va fi de 21 de grade, apoi se va încălzi până în data de 27 august, când se va înregistra o medie de 32 de grade. Din 28 august, valorile termice diurne vor marca o scădere treptată până la sfârșitul intervalului de prognoză, când mediile se vor situa în jurul a 28 de grade. Temperaturile minime vor scădea de la o medie de 14 grade în prima zi a intervalului, până la o medie de 8 grade în data de 23 august, iar până în data de 25 august variațiile vor fi nesemnificative. Va urma o creștere până la medii nocturne în jurul a 13 grade, în data de 28 august, valoare ce se va menține până la sfârșitul lunii august, apoi minimele termice vor fi în scădere până la valori medii de 11...12 grade, la sfârșitul celei de a doua săptămâni de prognoză.
Vor fi averse pe arii extinse și însemnate cantitativ în prima zi de prognoză, apoi acestea vor diminua și se vor restrânge ca arie. În a doua săptămână se mențin condițiile pentru ploi slabe, iar probabilitatea mai mare de apariție a acestora va fi după data de 30 august.

MARAMUREŞ
Valorile termice vor caracteriza o vreme răcoroasă în primele zile, când mediile maximelor vor fi de 20...23 de grade. Apoi, temperatura aerului va fi în creștere, până la medii ale valorilor diurne în jurul a 32 de grade în ziua de 27 august. În a doua săptămână temperatura aerului va marca o scădere treptată, ajungând spre sfârșitul intervalului la medii ale maximelor de 27...28 de grade. Temperaturile minime vor fi în scădere de la o medie de 15 grade în prima zi, până în jurul a 10 grade în data de 24 august, apoi va urma o creștere și, până la sfârșitul intervalului, media valorilor nocturne va fi de 12...14 grade.
În prima zi a intervalului vor fi averse însemnate cantitativ, iar în a doua zi doar trecător va mai ploua slab. Condiții pentru ploi slabe, izolate, vor fi și în a doua jumătatea a intervalului, cu probabilitate mai mare în jurul datei de 31 august.

MOLDOVA
Vremea se va răci treptat până în data de 23 august, de la medii ale maximelor de 26...27 de grade, până spre valori în jurul a 23 de grade. Ulterior, până în ziua de 26 august, temperatura aerului va fi în creștere, spre medii ale valorilor diurne în jurul a 31 de grade. După această dată, până la sfârșitul intervalului, maximele termice vor fi în scădere ușoară și treptată până spre medii de 27...28 de grade. În ceea ce privește evoluția temperaturilor minime, acestea vor fi în scădere până în data de 24 august, de la medii în jurul a 16 grade, la medii de 11...12 grade. Apoi va exista o creștere ușoară și treptată până la medii de 15...16 grade, iar la sfârșitul intervalului va fi din nou o scădere spre medii de 13...14 grade.
În prima zi a intervalului vor fi averse însemnate cantitativ. Pobabilitatea de apariție a ploilor va fi ridicată și în jurul datei de 31 august.

DOBROGEA
În primele două zile ale intervalului, temperaturile maxime vor fi în scădere, de la medii în jurul a 30 de grade, până la 24...25 de grade. Apoi, vremea se va încălzi ușor și treptat, astfel încât mediile maximelor vor fi de 28...29 de grade. Spre sfârșitul intervalului, temperatura aerului va avea tendința de scădere ușoară până spre medii ale valorilor diurne de 26...27 de grade. Minimele termice vor fi în scădere până în data de 23 august, de la medii în jurul a 19 grade, până spre 15...16 grade, apoi vor crește din nou, iar media se va situa în jurul valorii de 18 grade.
În primele două zile ale intervalului vor fi averse slabe, urmând ca probabilitatea de ploaie să fie din nou în creștere în intervalul 30 august – 2 septembrie

MUNTENIA
La începutul intervalului, vremea se va răci accentuat. În prima zi media maximelor va fi de 30...31 de grade, iar în a doua zi se va situa în jurul a 25 de grade. Apoi, vremea se va încălzi ușor și treptat de la o zi la alta, astfel încât, spre mijlocul intervalului, media valorilor diurne va fi în jurul a 32 de grade. În ultimele zile media maximelor va coborî sub 30 de grade. Temperaturile minime vor fi în scădere până în data de 24 august, de la o medie în jurul a 17 grade, la o medie de 12...13 grade. Până spre mijlocul intervalului, temperaturile minime vor fi din nou în creștere până la medii de 15...16 grade, apoi variațiile vor fi nesemnificative.
În primele două zile ale intervalului vor fi averse, izolat însemnate cantitativ. Probabilitatea de ploaie va fi în creștere și în jurul datei de 31 august.

OLTENIA
Temperatura maximă va fi în scădere în prima zi a intervalului, când media va fi de 25...26 de grade, apoi va crește ușor și treptat de la o zi la alta până spre mijlocul intervalului, când media valorilor diurne va fi de 33...34 de grade. În ultimele zile temperatura va avea din nou tendința de scădere, până spre o medie de 30 de grade. Media temperaturilor minime va fi în jurul a 17 grade la începutul intervalului, apoi temperaturile nocturne vor marca o scădere, iar la mijlocul primei săptămâni, media va fi de 11...12 grade. Treptat, minimele vor crește ușor, spre sfârșitul lunii august media acestora se va situa în jurul valorii de 16 grade, iar până la sfârșitul intervalului variațiile vor fi nesemnificative.
Local vor fi averse în prima zi a intervalului, iar condiții de ploaie vor mai fi în intervalul 30 august – 2 septembrie.

LA MUNTE
Până în data de 23 august vremea se va răci, iar media maximelor se va situa în jurul valorii de 14 grade. Apoi, temperatura aerului va crește ușor și treptat, iar la mijlocul intervalului media valorilor diurne se va situa în jurul a 22 de grade. În cea de-a doua săptămână, temperaturile maxime vor fi în scădere ușoară, până la o medie în jurul a 18 grade. Minimele termice vor fi în scădere până la mijlocul primei săptămâni, de la o medie în jurul a 11 grade, până la valori medii de 5...6 grade. Va urma o creștere spre valori medii de 11...12 grade, iar apoi, până la sfârșitul intervalului, o scădere spre minime, în medie, de 8...9 grade.
În primele două zile vor fi averse, izolat însemnate cantitativ. Condiții de ploaie vor fi și în a doua saptamână, cu probabilitate mai mare în intervalul 31 august – 2 septembrie.

Dacă ți-a plăcut articolul, te așteptăm și pe pagina de Facebook. Avem și Instagram. Ne poți da follow aici.

S.O.

În articolul
UPDATE: Veşti proaste de la meteorologi! Vremea se răceşte considerabil
:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp
Știri
Xtra Night Show. Ce spune Nicolae Guță, după ce a fost acuzat că a câștigat 180.000 de dolari din donațiile de pe TikTok. Ce va face manelistul cu banii: "Niciodată nu am căutat să..." / VIDEO
Emisiuni TV • la 22:27
Xtra Night Show. Ce spune Nicolae Guță, după ce a fost acuzat că a câștigat 180.000 de dolari din donațiile de pe TikTok. Ce va face manelistul cu banii: "Niciodată nu am căutat să..." / VIDEO
  • Nicolae Guță, după ce a fost acuzat că a câștigat 180.000 de dolari din donațiile de pe TikTok
  • Ce va face manelistul cu banii
Fiica Biancăi Pop a împlinit 10 luni. Ce urare i-a făcut fosta ispită de la Insula Iubirii micuței sale: "Îngerașul meu mă împlinește până la cer" / FOTO
Showbiz intern • la 22:22
Fiica Biancăi Pop a împlinit 10 luni. Ce urare i-a făcut fosta ispită de la Insula Iubirii micuței sale: "Îngerașul meu mă împlinește până la cer" / FOTO
  • Fiica Biancăi Pop a împlinit 10 luni
  • Cât de mult seamănă micuța Jessica Maria cu mama ei
Xtra Night Show. Nicolae Guță reacționează, după ce hoții i-au furat o parte din banii strânși de pe TikTok. Ce s-a întâmplat, de fapt: „Nu îl cred” / VIDEO
Emisiuni TV • la 21:59
Xtra Night Show. Nicolae Guță reacționează, după ce hoții i-au furat o parte din banii strânși de pe TikTok. Ce s-a întâmplat, de fapt: „Nu îl cred” / VIDEO
  • Prima reacție a lui Nicolae Guță, după ce hoții i-au furat o parte din banii strânși de pe TikTok
  • Ce s-a întâmplat, de fapt
Momente grele pentru mama lui Gabi Stângău. S-au împlinit șase săptămâni de la moartea violonistului, dar și șase ani de când și-a pierdut soțul: „Cui m-ați lăsat...” / FOTO
Showbiz intern • la 21:40
Momente grele pentru mama lui Gabi Stângău. S-au împlinit șase săptămâni de la moartea violonistului, dar și șase ani de când și-a pierdut soțul: „Cui m-ați lăsat...” / FOTO
  • Momente grele pentru mama lui Gabi Stângău
  • S-au împlinit șase săptămâni de la moartea violonistului, dar și șase ani de când și-a pierdut soțul
Ghicitoare foto: care din acești oameni e stângaci? Puțini sunt cei care dau răspunsul corect
Beauty & Lifestyle • la 21:16
Ghicitoare foto: care din acești oameni e stângaci? Puțini sunt cei care dau răspunsul corect
  • Care dintre oamenii din imagine este stângaci
  • Puțini sunt cei care dau răspunsul corect
Care e floarea destinului tău. Îți dezvăluie trăsăturile de personalitate
Beauty & Lifestyle • la 20:46
Care e floarea destinului tău. Îți dezvăluie trăsăturile de personalitate
  • Care e floarea destinului tău
  • Îți dezvăluie trăsăturile de personalitate
Vezi toate știrile noi
Recomandări
Trecutul întunecat al lui Mirel, criminalul Andreei: şi-a agresat şi fostele iubite. Reacţia mamei sale, în vizită la puşcărie
recomandare pe observatornews.ro
Trecutul întunecat al lui Mirel, criminalul Andreei: şi-a agresat şi fostele iubite. Reacţia mamei sale, în vizită la puşcărie
„Cea mai frumoasă femeie din România” i s-a destăinuit Anamariei Prodan! Cum a reacționat când și-a prins soțul înșelând-o
recomandare pe as.ro
„Cea mai frumoasă femeie din România” i s-a destăinuit Anamariei Prodan! Cum a reacționat când și-a prins soțul înșelând-o
O influenceriţă a murit din cauza unei proceduri de liposucție! Elena avea 30 de ani
Romania TV
O influenceriţă a murit din cauza unei proceduri de liposucție! Elena avea 30 de ani
Fetița Zurli, veste bombă, după ce și-a dat demisia. PRIMELE imagini cu burtica de GRAVIDĂ! ''Sarcină ușoară și felicitări pentru bebe''
Romania TV
Fetița Zurli, veste bombă, după ce și-a dat demisia. PRIMELE imagini cu burtica de GRAVIDĂ! ''Sarcină ușoară și felicitări pentru bebe''
Schimbare majoră la plata facturilor. Românii vor avea un mare avantaj
recomandare pe antena3.ro
Schimbare majoră la plata facturilor. Românii vor avea un mare avantaj
Horoscop 29 martie 2024. Săgetătorii îşi schimbă viaţa, Peştii au grijă de sufletul lor
recomandare pe antena3.ro
Horoscop 29 martie 2024. Săgetătorii îşi schimbă viaţa, Peştii au grijă de sufletul lor
Rutele pe care CFR Călători introduce autobuze din cauza lucrărilor la liniile ferate
recomandare pe antena3.ro
Rutele pe care CFR Călători introduce autobuze din cauza lucrărilor la liniile ferate
Ce trebuie să faci cu apa din vază pentru ca lalelele sau narcisele să reziste mai multe zile
recomandare pe playtech.ro
Ce trebuie să faci cu apa din vază pentru ca lalelele sau narcisele să reziste mai multe zile
Ce se întâmplă cu Regele Charles şi Kate Middleton de Paşte. Cei doi obişnuiau să fie prezenţi la slujba de la biserică
recomandare pe playtech.ro
Ce se întâmplă cu Regele Charles şi Kate Middleton de Paşte. Cei doi obişnuiau să fie prezenţi la slujba de la biserică
Imaginile care fac înconjurul României: Primar PNL prins cu amanta pe câmp. "Ce faci, domn primar? Este zi de post azi"
recomandare pe redactia.ro
Imaginile care fac înconjurul României: Primar PNL prins cu amanta pe câmp. "Ce faci, domn primar? Este zi de post azi"
O nouă 𝗲𝗹𝗶𝗺𝗶𝗻𝗮𝗿𝗲 𝘀𝗰𝗮𝗻𝗱𝗮𝗹𝗼𝗮𝘀𝗮̆ 𝗹𝗮 𝗦𝘂𝗿𝘃𝗶𝘃𝗼𝗿!? După Jador, Zmărăndescu și Moroșanu, se pare că i-ar fi venit rândul și lui Zanni
recomandare pe redactia.ro
O nouă 𝗲𝗹𝗶𝗺𝗶𝗻𝗮𝗿𝗲 𝘀𝗰𝗮𝗻𝗱𝗮𝗹𝗼𝗮𝘀𝗮̆ 𝗹𝗮 𝗦𝘂𝗿𝘃𝗶𝘃𝗼𝗿!? După Jador, Zmărăndescu și Moroșanu, se pare că i-ar fi venit rândul și lui Zanni
S-au despărţit cu scandal! Cele mai scurte căsnicii ale vedetelor din România
recomandare pe Ciao.ro
S-au despărţit cu scandal! Cele mai scurte căsnicii ale vedetelor din România
Rușii, nervoși că baza Kogălniceanu se extinde: 'Va fi prima țintă'. Ne pregătim de război?
recomandare pe shtiu.ro
Rușii, nervoși că baza Kogălniceanu se extinde: 'Va fi prima țintă'. Ne pregătim de război?
FOTO. Milionarul a turbat când și-a văzut soția la TV! Ce se întâmpla între nevasta lui și antrenorul de fitness
recomandare pe ProSport.ro
FOTO. Milionarul a turbat când și-a văzut soția la TV! Ce se întâmpla între nevasta lui și antrenorul de fitness
Monica Tatoiu vrea să candideze Primăria Sectorului 1! Soțul a ameninţat- că bagă divorţ!
recomandare pe bzi.ro
Monica Tatoiu vrea să candideze Primăria Sectorului 1! Soțul a ameninţat- că bagă divorţ!
Connect-R a recunoscut că s-a drogat: „Consumam cele mai scumpe droguri!“
recomandare pe bzi.ro
Connect-R a recunoscut că s-a drogat: „Consumam cele mai scumpe droguri!“
Anunț OFICIAL legat de închiderea magazinelor în weekend. Ciolacu a spus TOT!
recomandare pe dailybusiness.ro
Anunț OFICIAL legat de închiderea magazinelor în weekend. Ciolacu a spus TOT!
Vestea zilei pentru românii care plătesc facturi la gaz și curent electric!
recomandare pe dailybusiness.ro
Vestea zilei pentru românii care plătesc facturi la gaz și curent electric!
Cuvinte și sintagme cu înțeles uitat ori pierdut: Cum ne-am ales cu colorata expresie „o laie”
recomandare pe Jurnalul.ro
Cuvinte și sintagme cu înțeles uitat ori pierdut: Cum ne-am ales cu colorata expresie „o laie”
Enrique Iglesias a publicat pe pagina sa oficială de Facebook un clip video cu Ramona Olaru și cu magicianul Robert Tudor
recomandare pe a1.ro
Enrique Iglesias a publicat pe pagina sa oficială de Facebook un clip video cu Ramona Olaru și cu magicianul Robert Tudor
Close