VIDEO/ Bătaie ca în filme într-un restaurant din Avrig! S-au înjunghiat în stil mafiot

foto:observatortv

Un scandal de proporţii izbucnit vineri seară într-un bar din Avrig, judeţul Sibiu, a îngrozit întregul oraş.

https://www.youtube.com/watch?v=tXe67CL6dL0
După mult prea multe pahare de alcool consumate, cincisprezece tineri s-au luat la bătaie şi, într-un final, au ajuns să se taie cu bricegele pe care le aveau asupra lor. Zece dintre aceştia au avut nevoie de îngrijiri medicale, iar o tânără a fost internată în spital.

Scandalul a început în jurul orei 22.30, între două grupuri de tineri, cu vârste cuprinse între 15-16 ani, într-un bar din oraşul Avrig. Toţi cei implicaţi în bătăia de vineri seară locuiesc la o stradă, maximum două distanţă şi nu sunt la primul conflict, existând o rivalitate veche între ei.

În seara cu pricina, după ce s-au încăierat pe fondul consumului de alcool, cei 15 scandalagii s-au bătut ca-n filme. Cu scaune, mese şi tot ce le-a picat în mână. Şi pentru ca finalul să fie apoteotic, au scos şi bricegele pe care nu s-au sfiit să le folosească. Astfel că nu mai puţin de 10 persoane au avut nevoie de îngrijiri medicale, iar o tânără a rămas internată în spital, potrivit oradesibiu.ro.

Cele 15 persoane implicate în scandalul de vineri noaptea au fost identificaţi de poliţişti şi s-au ales cu dosare penale. Nici unul dintre scandalagii nu a depus, până în prezent, plângere la poliţie şi nici proprietarul barului în care s-au desfăşurat luptele în stil mafiot.

V.M

Citește și:

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro