VIDEO / Contracţiile puternice i-au dat bătăi de cap, dar a găsit o modalitate pentru a se relaxa! Ce a făcut tânăra asta în timp ce era în travaliu, incredibil! Imaginile sunt virale

+2 click pentru
galerie

Sursa foto: Instagram

Alaha Majid, o tânără în vârstă de 27 de ani, din Long Island, New York, a devenit vedetă peste noapte, după ce a publicat pe contul personal de socializare mai multe imagini în care apare în timp ce se machiază pe patul de spital, în timp ce era în travaliu.


 

Pentru a înfrunta durerile cumplite, aceasta a găsit o modalitate incredibilă şi anume şi-a adus trusele de machiaj şi pensulele şi a început să se machieze. Evident, momentul inedit a fost imortalizat şi mai apoi imaginile au fost publicate pe internet.

Imediat după ce a devenit mămică, ea a publicat imaginile inedite pe contul personal de socializare, unde şi-a anunţat fanii că a adus pe lume o fetiţă ce va purta numele Sofia.

Mai mult de atât, ea a mărturisit că atunci când contracţiile au devenit prea puternice, şi-a rugat soţul să o ajute să-şi termine machiajul.

URMATOAREA  
facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro