VIDEO / Fiica sau amantă cu sila?! Soţia bărbatului acuzat de viol, explicaţii şoc

Rahaela şi Gheorghiţă © Facebook Acces Direct

Fiică sau sclavă sexuală?! Mama tinerei care-şi acuză tatăl vitreg de viol rupe tăcerea! O rupe cu o rafală de acuzații extrem de grave! 

Rahaela îşi acuză tatăl vitreg că ar fi violat-o de mai multe ori. Cel care a scos totul la iveală este soţul ei, Gheorghiță Zătângă.

Mama Rahaelei susţine cu totul este o minciună, însă atunci când este adus în discuţie filmuleţul care dovedeşte tot, susţine cu Dumnezeu va face dreptate. 

"E o mare minciună. Filmuleţul este un trucaj. Eu nu am văzut. Fiecare răspunde pentru faptele sale. El nu a violat-o. Este o minciună. Nu ştie ce să facă. Dumnezeu este mare, dacă ea minte o să o pedepsească. Ea a fost poamă bună peste tot. Voia să plece cu orice preţ. (...) Am iubit-o, dar pentru ruşinea pe care mi-a făcut nu mai vreau să o văd. (...) Eu nu i-am luat copilul, ei au părăsit-o", a spus mama Rahaelei, Gabriela.

Mama Rahaelei ştia tot ce se petrece între fiica ei şi soţul ei, dar în loc să îşi apere copilul, mai rău făcea.

"Nu i-am spus niciodată mamei înainte să mă căsătoresc. Nu mă credea", e apără Rahaela, soţia lui Gheorghiță Zătângă. 

"Ce căuta dezbrăcat peste fata asta şi făcea dragoste cu ea? E filmuleţul în care se vede clar. O mamă ar face orice pentru copilul ei", a reacţionat Mara Bănică.

Dacă ți-a plăcut articolul, te așteptăm și pe pagina de Facebook. Avem și Instagram. Ne poți da follow aici

R.P.

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro