VIDEO / S-a aşezat în genunchi, i-a dăruit cutia "minune" şi i-a pus întrebarea! Ce a urmat a scandalizat internauţii: "A mers prea departe de data asta"

captura video

Şi-a surprins iubita de Valentine's Day, însă tânăra a fost dezamăgită de gestul bărbatului şi lucrurile au luat o turnură total neaşteptate. Imaginile au devenit virale şi au strâns şapte milioane de vizualizări.

Brad a postat pe o reţea de socializare un filmuleţ cu care a scandalizat internetul şi care a strâns 7 milioane de vizualizări, potrivit .dailystar.co.uk.

Tânărul i-a făcut o farsă de zile mari iubitei sale cu ocazia Valentine's Day. Acesta a montat o cameră pe ascuns, apoi şi-a luat iubita, a îngenuncheat în faţa acesteia, i-a întins o cutie pentru bijuterii şi i-a pus întrebarea: "Vrei să-mi faci un ceai?".

Fata a crezut că iubitul ei o cere de nevastă, însă întrebarea lui a făcut-o să izbucnească în lacrimi amare.

Prietenii virali ai bărbatului au fost consternaţi şi l-au "taxat" dur pe acesta pentru gluma făcută: "Să glumeşti e una, dar să răneşti pe cineva în felul acesta nu se face" / "Ştiu că ea este mereu victima farselor sale şi am mult simţ al umorului, dar de data asta ai mers prea departe".

Citeşte şi:

Uşa de termopan care a amuzat o ţară întreagă! De ce a apelat proprietarul la această metodă

Imaginea virală care a stârnit controverse! Şi-au făcut un selfie, iar internauţii s-au întrebat: "Cine este mama?"

Nu le-a venit să creadă ce văd pe cer! Toţi spun că este vorba despre o civilizaţie superioară

Evenimentul care bate nunta oricărei vedete. 1200 DE PERSOANE, prinse în horă. Imaginea care va deveni virală

A.E.D.

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro