Cautare: 365 rezultate dupa tagul "adela popescu"
Monden / 21 Feb
Proaspăt întoarsă dintr-o vacanţă pe plaiuri însorite, Elena Gheorghe a dezvăluit ce discuţie a avut astăzi cu una dintre prietenele sale, Adela Popescu. Vedeta a spus că ea şi soţul ei, Cornel Ene, îşi doresc să devină părinţi pentru a doua oară, iar în curând vor începe să lucreze la acest capitol.
Monden / 21 Feb
Adela Popescu şi-a lăsat admiratorii fără cuvinte cu cel mai recent anunţ. Vedeta a îmbrăcat din nou rochia de mireasă şi a anunţat că se căsătoreşte.
Monden / 20 Feb
Adela Popescu a născut în urmă cu opt luni, iar acum vrea să arate din nou ca la început, cu un corp bine lucrat şi sexy. Vedeta a apelat deja la primele proceduri pentru o siluetă de vis.
Monden / 15 Feb
Adela Popescu şi Radu Vâlcan sunt un exemplu de cuplu care se iubeşte în fiecare zi şi care nu consideră Ziua Îndrăgostiţilor o ocazie specială. Radu Vâlcan nu i-a luat cadou soţiei lui, iar prezentatoarea TV a ţinut să menţioneze acest lucru.
Monden / 14 Feb
Adela Popescu a povestit o întâmplare amuzantă din copilăria sa, la Şuşani. A născocit o năzbâtie şi l-a pus în impas pe tatăl său. Totul a fost scos la lumină de curând.
Monden / 11 Feb
Radu Vâlcan și Adela Popescu sunt cei mai fericiți părinți lângă micuțul lor, Alexandru. Cei trei au plecat într-o scurtă vacanță la mare. Tăticul și-a pozat băiețelul într-o ipostază absolut adorabilă.
Monden / 09 Feb
Radu Vâlcan a împlinit ieri vârsta de 40 de ani. Adela Popescu a pus la cale o petrecere pe cinste. L-a răpit pe soţul ei şi i-a făcut o mare surpriză.
Monden / 09 Feb
Radu Vâlcan a împlinit ieri vârsta de 40 de ani, ocazie de care a profitat soţia lui pentru a-i face o petrecere surpriză. Puţini au ştiut vârsta pe care o are actorul şi nu multora le-a venit să creadă.
Monden / 08 Feb
Astăzi este ziua lui Radu Vâlcan, aşa că soţia lui, Adela Popescu, i-a făcut cel mai frumos cadou. Prezentatoarea TV a organizat o petrecere surpriză pentru tatăl băieţelului ei.
Monden / 04 Feb
După o lună departe de soție și băiețel, Radu Vâlcan s-a întors acasă. Prezentatorul, venit astăzi de la filmările pentru noul sezon ”Insula Iubirii” din Thailanda, a fost întâmpinat în cel mai frumos mod de Adela Popescu.
Monden / 01 Feb
Adela Popescu a avut nevoie de ajutorul părinţilor pentru a-l creşte pe Alexandru, din moment ce ea a fost nevoită să revină la muncă, la fel şi Radu Vâlcan. Mama sa îi face toate poftele lui Alexandru, se joacă cu el, fiind surprinşi în ipostaze unice de către prezentatoare.
Monden / 30 Ian
Radu Vâlcan se află în Thailanda de aproape o lună, acolo unde filmează emisiunea pe care o prezintă, "Insula Iubirii". Show-ul este aproape de final, iar prezentatorul arată total diferit.
Monden / 29 Ian
Adela Popescu trece prin clipe dificile, dar peste care înceracă să treacă alături de Alexandru. Cel mic este în plină erupţie dentară şi din noapte a făcut zi. Vedeta a povestit prin tot ce trece.
Monden / 27 Ian
Radu Vâlcan se află în Thailanda la vreme frumoasă și plajă pentru filmările de la ”Insula iubirii”, Adela Popescu nu mai poate și încearcă să-l oftice prin orice mijloace.
Monden / 20 Ian
În timp ce Radu Vâlcan se laudă cu vremea frumoasă din Thailanda, Adela Popescu face faţă gerului de la noi. Nu se plânge! Are cu ce să îi facă în sâc soţului ei.
Monden / 16 Ian
Adela Popescu a vrut să-şi surprindă prietenii virtuali cu ţinuta pe care a ales să o poarte astăzi în cadrul emisiunii. Îmbrăcată în roşu din cap până în picioare, atenţia fanilor nu a fost atrasă de ţinută, ci de cu totul altceva.
Monden / 15 Ian
Adela Popescu încearcă să facă faţă cu brio vieţii de familie şi celei de mamă. Alături de Radu şi de familiile lor, aceştia îl cresc pe Alexandru ca la carte, dar îl şi răsfaţă. Uite prin ce momente trec acum tinerii părinţi.
Monden / 14 Ian
Adela Popescu îşi aduce aminte de excursiile pe care le avea în trecut alături de Radu. Călătoreau foarte des şi se distrau de minune alături de prietenii lor. Uite de ce şi-a amintit Adela de curând!
Monden / 11 Ian
Fiul Adelei Popescu şi al lui Radu Vâlcan a împlinit astăzi 7 luni, zi în care nu a putut fi alături de tatăl său. Actorul este plecat în Thailanda, acolo unde filmează o emisiune TV.
Monden / 08 Ian
Adela Popescu este un fan al înghețatei, fiind surprinsă de mai multe ori alături de desertul rece. Chiar dacă vrea să se mai răsfețe din când în când, fanii sunt atenți la ea și o avertizează la fiecare mic pericol.
1
2
3
4
5
»
ultimele stiri
Antena 1
Andreea Bănică a povestit un episod mai puțin știut din viața sa personală. Invitată la Xtra Night Show, frumoasa cântăreață a...
Oana Roman şi-a sărbătorit fetiţa cu mare fast! Petrecerea inspirată din filmul Frozen a avut-o în centrul atenţiei pe Isabela care...
Divahair.ro
BZI.ro
Romaniatv.net
"România este în continuare într-o perioadă de schimbare și va trebui să se adapteze. Această schimbare de ciclu...
Teatrul de Revistă, condus de Alexandru Arșinel, este în doliu după moartea Mihaelei Stroe Capățâneanu, directorul adjunct al...
Cea de-a doua jumătate a lunii februarie este marcată de evenimente astrale care nu se pot trece cu vederea pentru că vor produce alte...
Happy Channel
Comedia devine internationala, cu aproape 20 de numere straine.
Aparatul dentar, o responsabilitate importanta!
GSP.RO
Bianca Antonescu, 23 de ani, e model și face ravagii cu pozele pe care le publică pe pagina personală de Facebook, iar oamenii îi...