Cautare: 261 rezultate dupa tagul "andrei"
Monden / 23 Feb
Octavia Geamănu şi soţul ei, Marian Ionescu, şi-au creştinat fiul în mare secret! Ceremonia religioasă a avut loc duminică, pe 19 februarie, iar cei doi fericiţi părinţi au petrecut alături de familiile lor şi cei mai apropiaţi prieteni. Iar băiatul lor a fost răsfăţat cu o mulţime de daruri.
Monden / 23 Feb
Încă de când era în casa ”Mireasă pentru fiul meu”, Andrei era un mare cuceritor, se pare că nu și-a ieșit din mână nici după ce a părăsit competiția.
Monden / 22 Feb
Fostul concurent, Andrei, de la ”Mireasă pentru fiul meu” se bucură din plin de libertate de când a părăsit competiția și începe să se revadă cu foști concurenți.
Monden / 17 Feb
Andrei de la ”Mireasă pentru fiul meu” a dat cărțile pe față și a spus ce se va alege de relația lui cu Mădălina, acum că și concurenta a abandonat competiția.
Monden / 16 Feb
Mădălina de la "Mireasă pentru fiul meu" a abandonat ieri competiția și lupta pentru marele premiu. Fosta concurentă nu a mai rezistat presiunii din casa "Mireasă pentru fiul meu" și a ales să dea bir cu fugiții.
Monden / 11 Feb
Soţia lui Marian Ionescu, liderul trupei Direcţia 5, a urcat pe internet o fotografie pe care a făcut-o în timp ce băiatul ei dormea. Octavia Geamănu e tare împlinită de când a devenit mămică şi imortalizează extrem de multe momente din viaţa fiului ei. Fanii au fost cuceriţi când au văzut imaginea şi toţi au avut acelaşi gând: "În curând, Octavia îi poate împleti părul codiţe lui Alexandru".
Monden / 09 Feb
Andrei a fost eliminat miercuri după-amiază din casa ”Mireasă pentru fiul meu”, iar sora lui, Adelina, l-a așteptat cu sufletul la gură acasă.
Monden / 08 Feb
În această după-amiază, Andrei, concurentul de la ”Mireasă pentru fiul meu” a fost eliminat din competiție. La scurt timp după ce a părăsit competiția a făcut un anunț.
Monden / 04 Feb
Octavia Geamănu și Marian Ionescu sunt proaspeți părinți, iar micuțul Andrei este lumina ochilor lor. Fosta prezentatoare TV l-a arătat pe micuțul Andrei, care este copia fidelă a tatălui ei.
Monden / 03 Feb
Iubita lui Andrei de la "Alb Negru" mai are puţin şi naşte. Invitat în platoul "Star Matinal", artistul a dezvăuit cât s-a îngrăşat Antonia pe timpul sarcinii.
Monden / 01 Feb
Este decis să abandoneze competiția ”Mireasă pentru fiul meu” după ce relația dintre el și prietena lui s-a răcit. Anunțul a fost facut astăzi, în direct, de către concurent.
Monden / 01 Feb
Un secret pe care Vali, noul concurent de la ”Mireasă pentru fiul meu”, l-a ținut bine ascuns a ieșit la iveală abia acum. Dacă tatuajele lui Cristian sau ale lui Andrei au putut fi observate cu ochiul liber, ceea ce ascunde Vali nu este la vedere.
Monden / 22 Ian
MIREASĂ PENTRU FIUL MEU 2017. La scurt timp după ce s-a încheiat emisia reality-show-ului matrimonial, Geo şi Vali, dar şi Mihai şi Mihaela, câştigătorii excursiei devis la munte, şi-au făcut bagajele. Ei bine, ei nu au plecat singuri, ci împreună cu alţi concurenţi din casa dragostei. Şi, odată ce au apărut pozele cu ei la munte, susţinătorii le-au scris o mulţime de mesaje.
Monden / 18 Ian
Controversatul concurent Andrei a sărit gardul casei "Mireasă pentru fiul meu" pentru a ajunge în platoul emisiunii "Star Matinal" de la Antena Stars.
Monden / 14 Ian
De curând, fosta concurentă, Carmen de la "Mireasă pentru fiul meu", era pe culmile dragostei alături de un băiat pe care l-a cunoscut după ce a părăsit competiţia.
Monden / 11 Ian
Fiul Adelei Popescu şi al lui Radu Vâlcan a împlinit astăzi 7 luni, zi în care nu a putut fi alături de tatăl său. Actorul este plecat în Thailanda, acolo unde filmează o emisiune TV.
Monden / 11 Ian
MIREASĂ PENTRU FIUL MEU 2017. Mădălina, una dintre participantele reality-show-ului matrimonial, a izbucnit în plâns la televizor, după ce mama ei a intrat în direct prin telefon şi i-a reproşat mai multe lucruri. Ulterior, la telefon, Mădălina a vorbit şi cu una dintre verişoarele ei, Camelia, care a liniştit-o pe tânără.
Monden / 10 Ian
La "Mireasă pentru fiul meu", spiritele devin din ce în ce mai încinse. Andrei şi Valentin nu se mai înţeleg deloc din cauza rezultatelor voturilor.
Monden / 10 Ian
Unul dintre cele mai iubite cupluri de la "Mireasă pentru fiul meu", Andrei şi Cristina, fac senzaţie pe internet cu un videoclip.
Monden / 09 Ian
Momente de groază pentru un fost concurent de la "Mireasă pentru fiul meu", trăieşte cele mai grele clipe din viaţa lui, acesta este într-o situaţie disperată.
1
2
3
4
5
»
ultimele stiri
Antena 1
Andreea Bănică a povestit un episod mai puțin știut din viața sa personală. Invitată la Xtra Night Show, frumoasa cântăreață a...
Oana Roman şi-a sărbătorit fetiţa cu mare fast! Petrecerea inspirată din filmul Frozen a avut-o în centrul atenţiei pe Isabela care...
Divahair.ro
BZI.ro
Romaniatv.net
"România este în continuare într-o perioadă de schimbare și va trebui să se adapteze. Această schimbare de ciclu...
Teatrul de Revistă, condus de Alexandru Arșinel, este în doliu după moartea Mihaelei Stroe Capățâneanu, directorul adjunct al...
Cea de-a doua jumătate a lunii februarie este marcată de evenimente astrale care nu se pot trece cu vederea pentru că vor produce alte...
Happy Channel
Comedia devine internationala, cu aproape 20 de numere straine.
Aparatul dentar, o responsabilitate importanta!
GSP.RO
Bianca Antonescu, 23 de ani, e model și face ravagii cu pozele pe care le publică pe pagina personală de Facebook, iar oamenii îi...