Cautare: 37 rezultate dupa tagul "apocalipsa"
Actualitate / 13 Ian
Vine sau nu vine sfârșitul lumii? O nouă profeție anunță că Apocalipsa va avea loc în luna octombrie a acestui an.
Monden / 10 Ian
S-a tot vorbit despre sfârșitul lumii și zeci, dacă nu chiar sute de teorii, au tot ieșit la iveală. Acum însă, un scriitor, cu pretenții de savant, vine cu o nouă explicație, cu o teorie a conspirației, în care explică, la modul seducător, când și cum va avea loc sfârșitul lumii.
Actualitate / 05 Ian
Richard Chistianson e fotograful care a băgat lumea virtuală în sperieţi, după ce a urcat pe o reţea de socializare o poză terifiantă. În imaginea care a devenit virală pare că a imortalizat un demon. De altfel, în presa străină fotografia sinistră a fost numită "demonul din Arizona".
Actualitate / 06 Noi
Imagini şocante! Sfârşitul lumii este foarte aproape. Omenirea se pare că ar putea dispărea în doar câteva săptămâni! Sumerienii ne-au avertizat în urmă cu 5.000 de ani.
Actualitate / 29 Aug
Oamenii au fost puși pe gânduri atunci când au văzut acest nor. Totul a fost surprins în Siberia, orașul Kemerovo, este un nor în forma unei ciuperci imense.
Actualitate / 29 Iul
Aveai o zi bună azi? Ne pare rău că o să ţi-o stricăm, însă avem nişte veşti teribil de proaste. Se pare că lumea se va sfârşi azi.
Actualitate / 18 Iul
Vine sau nu sfârşitul lumii? Cât de aproape este cel de-al treilea război mondial? Deşi Nostradamus şi Baba Vanga au avut previziuni crunte pe acest subiect, totul a luat o întorsătură neaşteptată.
Actualitate / 16 Iul
O prevestire despre care mulţi spun că ar fi făcut-o Sfântul Nil, un ascet din Muntele Athos care a trăit în urmă cu şase secole, vorbeşte despre venirea lui Antihrist şi despre oamenii care vor trăi în ultimele zile.
Actualitate / 10 Iul
Lumea a fost zguduită de o profeţie cutremurătoare: O armată de îngeri va coborî din cer. La un muzeu din Ierusalim este expusă o tăbliţă care a fost denumită „Piatra lui Gabriel". Ea a fost găsită lângă Marea Moartă şi a dat naştere multor teorii referitoare la profeţia pe care o face.
Actualitate / 06 Iun
666! Cifrele care bagă omenirea în sperieţi! Ei bine, luna iunie are trei zile de foc marcate de 666! Astazi este prima dintre ele şi, concidenţă sau nu, nenorocirile deja se întâmplă!
Actualitate / 28 Apr
Biblia conţine în rândurile sale destinul fiecăruia dintre noi. Este concluzia la care au ajuns matematicieni şi fizicieni din toată lumea care au reuşit să descifreze codul secret din Cartea Sfântă.
Actualitate / 27 Apr
Natura se dezlănţuie în săptămâna patimilor! Vremea rea face ravagii. În loc să avem parte de soare și căldură, plouă torențial și cade grindină. Imaginile apocaliptice ne duc cu gândul la o pedeapsă divină. Atât imaginile răvăşitoare, cât şi sunetele vorbesc de la sine.
Horoscop / 21 Apr
Zvonurile venirii sfârşitului lumii apar la diverse perioade de timp. 2000 şi 2012 au trecut, dar nu ştim ce ne rezervă viitorul.
Actualitate / 11 Mar
Apocalispa este mai aproape decât credeai şi specialiştii au confirmat care este data şi cum se va întâmpla totul.
Actualitate / 23 Feb
În jurul Apocalipsei s-au conturat de-a lungul timpului o mulţime de scenarii care mai de care mai înfiorătoare. Teama de ideea că sfârşitul lumii se apropie i-a făcut pe cercetărori să se gândească la ce obiectele de care ar avea nevoie un om ca să supravieţuiască dezastrului.
Actualitate / 31 Ian
Sfârşitul este la trei minute depărtare! Omenirea nu a mai fost într-un pericol atât de mare de la Războiul Rece.
Actualitate / 31 Ian
Un nor invizibil de gaz a fost descoperit de către oamenii de ştiinţă. Se pare că, traictoria acestuia se intersectează cu Calea Lactee.
Actualitate / 22 Dec
Maria Ghiorghiu, femeia care a prevestit incendiul din Club Colectiv, a luat parte la scena naşterii Mântuitorului şi de altfel, aceasta spune că Iisus se va coborî în curând, în România.
Actualitate / 02 Dec
A venit Apocalipsa în Australia! O tânără a surprins în câteva imagini urgia care s-a dezlănţuit şi din cauza căreia 4 persoane au ajuns în spital, iar 800 de locuinţe au rămas fără curent electric.
Actualitate / 29 Noi
Apocalipsa pare să fie aproape, conform unui filmuleţ ce înregistrează acelaşi sunet alarmant în diverse părţi ale lumii, pe continente diferite.
1
2
ultimele stiri
Antena 1
Alexandra Stan nu are limite! Artista s-a fotografiat în ipostaze extrem de sexy
Un student de 18 ani din Statele Unite a avut parte de o adevărată surpriză din partea mamei sale!
Divahair.ro
BZI.ro
Romaniatv.net
Cea de-a doua jumătate a lunii februarie este marcată de evenimente astrale care nu se pot trece cu vederea pentru că vor produce alte...
Teatrul de Revistă, condus de Alexandru Arșinel, este în doliu după moartea Mihaelei Stroe Capățâneanu, directorul adjunct al...
Televiziunea Română a mai pierdut un profesionist. Un editor de imagine cu o experienţă şi un dar extraordinar a murit. El va...
Happy Channel
Maternintatea ii prieste din plin lui Anahi.
Durul Vin Diesel si-a aratat latura sensibila!
GSP.RO
Amalia Brătescu, 27 de ani, e noua senzație de pe Facebook. Frumoasa româncă are mii de urmăritori și la fel de multe like-uri la pozele...