Cautare: 9 rezultate dupa tagul "balcacean"
Actualitate / 11 Ian
Un afacerist celebru a aterizat, alături de Oana Roman, în scandalul care i-a dat vedetei TV viaţa peste cap.
Actualitate / 29 Aug
Un afacerist de top, implicat în ultima perioadă în mai multe scandaluri, este protagonistul unui nou "show".
Actualitate / 21 Mar
Moartea fostului manechin Dana Tudor, ex-Bălcăcean, a şocat lumea modei, iar acum amănunte incredibile ies la iveală, în legătură cu fostul soţ al acesteia, milionarul Cosmin Bălcăcean.
Actualitate / 14 Mar
A avut lumea la picioare, a chefuit alături de milionarii României şi a avut haine şi bijuterii de sute de mii de euro, însă viaţa ei a avea să ia o turnură neaşteptată şi să se termine brusc, lăsând în urmă două fetiţe - aceasta este, pe scurt, povestea modelului Dany Bălcăcean.
Actualitate / 11 Mar
Spynews prezintă imagini inedite cu fostul model Dana Tudor - care se duelează prin tribunale cu fostul soţ, milionarul Cosmin Bălcăcean -, din perioada în care blonda sexy prezenta lenjerie pe podium.
Actualitate / 09 Mar
Fostul model Dana Tudor, care s-a despărţit cu scandal de milionarul Cosmin Bălcăcean, a acceptat, în premieră, să fie filmată în propriul dressing, acolo unde ţine pantofii, poşetele şi rochiile care, laolaltă, valorează sute de mii de euro.
Actualitate / 07 Mar
Dany Tudor, fosta nevastă a milionarului Cosmin Bălcăcean, pare să-şi fi găsit liniştea în braţele unui cunoscut antrenor de fotbal din Turcia, care în prezent este în negocieri cu un club din România.
Actualitate / 06 Mar
Scandalul incredibil dintre milionarul Cosmin Bălcăcean şi Dana, fosta lui nevastă, atinge cote nebănuite! Fosta doamnă Bălcăcean susţine că afaceristul o terorizează şi o urmăreşte non-stop, ameninţând-o că va da publicităţii mai multe fotografii compromiţătoare.
Actualitate / 19 Ian
Divorţaţi cu mare scandal în urmă cu un an, Daniela şi Cosmin Bălcăcean se vor vedea din nou la tribunal. Milionarul a dat-o în judecată pe fosta nevastă, cerând să i ofere dreptul de a-şi exercita autoritateta părintească.
ultimele stiri
Antena 1
Denisa, fosta concurentă din sezonul cinci de la "Mireasă pentru fiul meu" a fost invitată în platoul de la Star Matinal!
Mădălina, fosta concurentă din sezonul şase de la "Mireasă pentru fiul meu" a fost invitată în platoul de la Star Matinal!
Divahair.ro
Dacă nu ai reuşit să-ţi faci lista cu dorinţe şi planuri de Anul Nou, acum ai şansa să o realizezi, pentru că Luna Nouă în Berbec...
Chiar dacă nu au beneficiat de drepturi din cele mai vechi timpuri, femeile au știut întotdeauna să se impună. Puterea și inteligența...
BZI.ro
Romaniatv.net
Gigi Becali a avut o polemică spumoasă cu Gigi Becali, la România TV, iar printre altele a dezvăluit şi câteva amănunte picante...
Faimosul actor Antonio Baderas a suferit un infarct în data de 26 ianuarie. Vedeta spune că a avut noroc şi a rămas fără urme....
Icoana Maicii Domnului nu trebuie să lipsească din nicio casă. Ea protejează și ocrotește, aduce iubire, împăcare și alină dureri....
Happy Channel
Pe cei doi ii puteti urmari, la Happy Channel, in iSerialul ”Cand mama nu-i acasa”.
GSP.RO
Moment rușinos pentru o fată de mingi aflată pe marginea unui teren de baseball. În timpul unei partide amicale din presezon, disputată...
News.ro
Profit.ro