Cautare: 9 rezultate dupa tagul "balcacean"
Actualitate / 11 Ian
Un afacerist celebru a aterizat, alături de Oana Roman, în scandalul care i-a dat vedetei TV viaţa peste cap.
Actualitate / 29 Aug
Un afacerist de top, implicat în ultima perioadă în mai multe scandaluri, este protagonistul unui nou "show".
Actualitate / 21 Mar
Moartea fostului manechin Dana Tudor, ex-Bălcăcean, a şocat lumea modei, iar acum amănunte incredibile ies la iveală, în legătură cu fostul soţ al acesteia, milionarul Cosmin Bălcăcean.
Actualitate / 14 Mar
A avut lumea la picioare, a chefuit alături de milionarii României şi a avut haine şi bijuterii de sute de mii de euro, însă viaţa ei a avea să ia o turnură neaşteptată şi să se termine brusc, lăsând în urmă două fetiţe - aceasta este, pe scurt, povestea modelului Dany Bălcăcean.
Actualitate / 11 Mar
Spynews prezintă imagini inedite cu fostul model Dana Tudor - care se duelează prin tribunale cu fostul soţ, milionarul Cosmin Bălcăcean -, din perioada în care blonda sexy prezenta lenjerie pe podium.
Actualitate / 09 Mar
Fostul model Dana Tudor, care s-a despărţit cu scandal de milionarul Cosmin Bălcăcean, a acceptat, în premieră, să fie filmată în propriul dressing, acolo unde ţine pantofii, poşetele şi rochiile care, laolaltă, valorează sute de mii de euro.
Actualitate / 07 Mar
Dany Tudor, fosta nevastă a milionarului Cosmin Bălcăcean, pare să-şi fi găsit liniştea în braţele unui cunoscut antrenor de fotbal din Turcia, care în prezent este în negocieri cu un club din România.
Actualitate / 06 Mar
Scandalul incredibil dintre milionarul Cosmin Bălcăcean şi Dana, fosta lui nevastă, atinge cote nebănuite! Fosta doamnă Bălcăcean susţine că afaceristul o terorizează şi o urmăreşte non-stop, ameninţând-o că va da publicităţii mai multe fotografii compromiţătoare.
Actualitate / 19 Ian
Divorţaţi cu mare scandal în urmă cu un an, Daniela şi Cosmin Bălcăcean se vor vedea din nou la tribunal. Milionarul a dat-o în judecată pe fosta nevastă, cerând să i ofere dreptul de a-şi exercita autoritateta părintească.
ultimele stiri
Antena 1
Detalii incendiare ies la iveală în casa „Mireasă pentru fiul meu”, după ce un concurent dă cărțile pe față!
Durere mare pentru fanii „Mireasă pentru fiul meu”, după ce unul dintre concurenții preferați a fost eliminat din competiție!
Divahair.ro
BZI.ro
Romaniatv.net
Televiziunea Română a mai pierdut un profesionist. Un editor de imagine cu o experienţă şi un dar extraordinar a murit. El va...
Guvernanţii au pe birouri un document important pentru angajaţii din sistemul de sănătate, de la cei de la UPU până la cei din arhiva...
Actorul american Warren Frost a murit la vârsta de 91 de ani, scrie Hollywood Reporter. Citește mai departe...
Happy Channel
Debutul sau la show-ul transformarilor, i-au facut pe admiratorii artistei sa faca declaratii ce pot fi interpretate ca fiind bizare.
De cand si-a luat iubita noua, ii merge tot mai bine...
GSP.RO
Brittny Ward este o nouă divă de senzaţie, care are apariţii greu de suportat de către cardiaci.Şatena arată demenţial şi iubeşte să...