Cautare: 278 rezultate dupa tagul "biserica"
Paparazzi / 26 Mar
Ziua de sâmbătă a fost una extrem de dureroasă pentru Elena, văduva lui Fane Spoitoru, ea pregătind pomana de un an a regretatului om de afaceri bucureștean. Și, evident, de la prima oră a dimineții, femeia care l-a adorat pe Fane Spoitoru s-a dat peste cap pentru ca totul să fie în perfectă ordine.
Actualitate / 24 Mar
Astăzi este vineri, deci este timp de voie bună şi distracţii. Până diseară, când se petrece, ne putem delecta cu un banc amuzant, nu-i aşa?
Actualitate / 21 Mar
Lovitură după lovitură pentru fratele Ilenei Ciuculete: rămas fără soră şi târât într-un proces de văduvul artistei, bărbatul trebuie să dea explicaţii în faţa legii şi din cauza soţiei sale!
Actualitate / 20 Mar
La scurt timp după înmormântarea Ilenei Ciuculete, în spațiul public a izbucnit un scandal legat de înmormântarea cântăreței de muzică populară, care îi are în prim-plan pe doi celebri artişti.
Monden / 20 Mar
Margarita Valenciano, femeia care i l-a dăruit pe Dragoş lui Ion Dolănescu, a povestit în cadrul unui interviu emoţionant cum l-a cunoscut pe regretatul cântăreţ de muzică populară. Mama fiului mai mic al artistului a spus că în timpul relaţiei de dragoste cu Ion Dolănescu au avut mult de suferit din cauza regimului comunist şi că au ţinut legătura prin trei persoane de încredere.
Actualitate / 16 Mar
Nebănuite sunt căile Domnului, mai ales când la mijloc este "ochiul dracului" - au demonstr-o, cu vârf şi îndesat, nişte credincioşi care lucrează sub tutela Bisericii Ortodoxe Române.
Monden / 16 Mar
Chiar cu câteva zile înainte să moară, Duhovnicul Ilenei Ciuculete a fost chemat de către familie pentru a-i citi câteva rugăciuni interpretei de muzică populară.
Actualitate / 12 Mar
Cuprins de febra Facebook-ului, un preot a apelat la o metodă sinistră de a strânge "Like-uri": transmite live înmormântările!
Monden / 23 Feb
Octavia Geamănu şi soţul ei, Marian Ionescu, şi-au creştinat fiul în mare secret! Ceremonia religioasă a avut loc duminică, pe 19 februarie, iar cei doi fericiţi părinţi au petrecut alături de familiile lor şi cei mai apropiaţi prieteni. Iar băiatul lor a fost răsfăţat cu o mulţime de daruri.
Actualitate / 20 Feb
Duhovnicul lui Gigi Becali are necazuri mari și ar putea să rămână pe drumuri ca urmare a unei reglări de conturi care își are originea în Penitenciarul Jilava.
Actualitate / 16 Feb
În timp ce enoriaşii sunt ocupaţi cu alte probleme, Biserica Ortodoxă Română a declarat război deschis statului, pentru a pune mâna pe nişte imobile de milioane.
Actualitate / 01 Feb
O biserică veche de un sfert de mileniu, considerată monument istoric, a fost "aranjată" de un Dorel tocmit de popă să facă o lucrare.
Monden / 18 Ian
Alina Vidican pare să își fi reevaluat, complet, tot ceea ce înseamnă priorități. Mai mult, de când a părăsit România, fosta soție a lui Cristi Borcea pare să mai fie preocupată doar de două lucruri. Mai exact, copiii pe care îi are cu omul de afaceri și spiritualitatea ei.
Monden / 15 Ian
Anul 2017 este anul nunţilor în showbiz-ul românesc. Una câte una, vedetele se grăbesc să ajungă în faţa altarului alături de persoana lângă care vrea să-şi petreacă tot restul vieţii.
Actualitate / 05 Ian
"Ochiul dracului" a devenit motiv de scandal între Patriarhia Română şi firma care construieşte Catedrala Mântuirii Neamului!
Actualitate / 14 Dec
Te-ai visat de multe ori mireasă sau ai vreo prietenă care ţi-a povestit că i s-a întâmplat asta şi nu ai avut nici un răspuns la întrebări? Ei bine, acum eşti la câţiva paşi de adevărul despre acest vis care pe unii îi sperie foarte tare. Potrivit specialiştilor, visul are atât explicaţii pozitive, cât şi negative. Iar în cel din urmă caz... uneori poate să însemne moartea.
Actualitate / 21 Noi
O biserică din Sălaj a devenit loc de pelerinaj, după ce în timpul unei slujbe a avut loc o apariţie misterioasă, care i-a făcut până şi preoţi să se crucească.
Monden / 13 Noi
MIREASĂ PENTRU FIUL MEU 2016. După ce s-au căsătorit în biserica de lemn "Pogorârea Sfântului Duh" din sectorul 3 al Capitalei, Adriana și Valentin Turcuman, doi foști participanți ai reality-show-ului matrimonial, au încins petrecerea la un local de fițe împreună cu alaiul de nuntași.
Monden / 04 Noi
O tânără vedetă din showbiz-ul românesc trece prin momente de cumpănă. Cu inima sfâşiată şi lacrimi în ochi, ea a povestit în cadrul unei emisiuni tot ce are pe suflet. Mai mult, în platoul de la "Star Matinal" a adus mai multe produse pe care le-a dat de pomană.
Actualitate / 28 Oct
În ulimii ani, tot mai mule cupluri aleg un număr mai mare de naşi atât pentru cununia religioasă, cât şi pentru botezul copilului lor. Acest obicei nu este unul recomandat de biserica creştină, fiind un mare păcat.
1
2
3
4
5
»
ultimele stiri
Antena 1
Denisa, fosta concurentă din sezonul cinci de la "Mireasă pentru fiul meu" a fost invitată în platoul de la Star Matinal!
Mădălina, fosta concurentă din sezonul şase de la "Mireasă pentru fiul meu" a fost invitată în platoul de la Star Matinal!
Divahair.ro
Dacă nu ai reuşit să-ţi faci lista cu dorinţe şi planuri de Anul Nou, acum ai şansa să o realizezi, pentru că Luna Nouă în Berbec...
Chiar dacă nu au beneficiat de drepturi din cele mai vechi timpuri, femeile au știut întotdeauna să se impună. Puterea și inteligența...
BZI.ro
Romaniatv.net
Gigi Becali a avut o polemică spumoasă cu Gigi Becali, la România TV, iar printre altele a dezvăluit şi câteva amănunte picante...
Faimosul actor Antonio Baderas a suferit un infarct în data de 26 ianuarie. Vedeta spune că a avut noroc şi a rămas fără urme....
Icoana Maicii Domnului nu trebuie să lipsească din nicio casă. Ea protejează și ocrotește, aduce iubire, împăcare și alină dureri....
Happy Channel
Pe cei doi ii puteti urmari, la Happy Channel, in iSerialul ”Cand mama nu-i acasa”.
GSP.RO
Moment rușinos pentru o fată de mingi aflată pe marginea unui teren de baseball. În timpul unei partide amicale din presezon, disputată...
News.ro
Profit.ro