Cautare: 10 rezultate dupa tagul "clejanii"
Monden / 11 Ian
"Dă-i omului un deget şi-ţi va lua mâna toată". Asta au simţit Clejanii astăzi, când au fost jefuiţi după ce au vrut să facă o faptă bună.
Monden / 14 Dec
Momente tensionate în familia Clejanilor! Din cauza fiului, Viorica şi Ioniţă au ajuns să aibă numai nopţi albe! Fulgy a ajuns să le scoată peri albi părinţilor. Motivul este total neaşteptat.
Monden / 12 Dec
Margherita de la Clejani a fost alături de părinţii ei, Viorica şi Ioniţă de la Clejani, în emisiunea "Agentul VIP" prezentată de Cristian Brancu.
Monden / 09 Dec
Viorica de la Clejani a slăbit enorm în ultima perioadă. Cântăreaţa a apărut astăzi la telezivor mândră de kilogramele pierdute.
Monden / 03 Noi
Pe data de 2 noiembrie a fost ziua lui Fulgy, fiul lui Ioniţă şi al Vioricăi de la Clejani. Chiar dacă tânărul îşi dorea o maşină, tatăl lui a ales să îi cumpere cu totul altceva.
Monden / 27 Apr
Duminică, 1 mai, în prima zi de Paști, Vasile Muraru și Valentina Fătu au… “Chef de râs”, de la ora 20.00, la Antena 1.
Monden / 16 Sep
Fulgy, mezinul Clejanilor este un tânăr care se maturizează pe zi ce trece. Peste aproximativ două luni, acesta va împlini vârsta de 18 ani şi probabil părinţilor le va fi frică să nu cumva să le încalce cuvântul.
Monden / 24 Sep
Moment penibil într-o emisiune TV care s-ar fi putut termina destul de rău pentru Viorica de la Clejani, Invitată, astăzi, la Kanal D, cântăreaţa a fost victima unui accident care putea să o trimită pe patul de spital.
Monden / 10 Sep
Familia Clejanilor a fost lovită de un virus teribil care i-a băgat în spital pe Fulgy, Margherita şi Viorica. Ioniţă se simte vinovat pentru boala care s-a abătut asupra familiei sale.
Monden / 18 Iul
Mare petrecere mare! Clejanii şi-au luat prietenii şi au venit în studio la "Un Show Păcătos" să sărbătorească într-un mod inedit.
ultimele stiri
Antena 1
Alexandra Stan nu are limite! Artista s-a fotografiat în ipostaze extrem de sexy
Un student de 18 ani din Statele Unite a avut parte de o adevărată surpriză din partea mamei sale!
Divahair.ro
BZI.ro
Romaniatv.net
Cea de-a doua jumătate a lunii februarie este marcată de evenimente astrale care nu se pot trece cu vederea pentru că vor produce alte...
Teatrul de Revistă, condus de Alexandru Arșinel, este în doliu după moartea Mihaelei Stroe Capățâneanu, directorul adjunct al...
Televiziunea Română a mai pierdut un profesionist. Un editor de imagine cu o experienţă şi un dar extraordinar a murit. El va...
Happy Channel
Maternintatea ii prieste din plin lui Anahi.
Durul Vin Diesel si-a aratat latura sensibila!
GSP.RO
Amalia Brătescu, 27 de ani, e noua senzație de pe Facebook. Frumoasa româncă are mii de urmăritori și la fel de multe like-uri la pozele...