Cautare: 229 rezultate dupa tagul "colectiv"
Monden / 02 Feb
Ultimul supraviețuitor din trupa ”Goodbye to Gravity”, solistul Andrei Găluț este, de câteva zile, protagonistul unei vești care i-a bucurat pe toți apropiații lui. Mai exact, se pare că recuperarea lui Andrei Găluț a ajuns la final.
Actualitate / 30 Ian
După ce a prezis incendiile de la Colectiv şi Bamboo, Maria Ghiorghiu face noi avertizări! Aceasta a prezis că ceva se va întâmpla la un concert al unei trupe celebre din România.
Actualitate / 21 Ian
Clarvăzătoarea care a prevestit incendiul devastator de la Clubul Colectiv, dar şi pe cel de azi-dimineaţă de la clubul vedetelor, Bamboo, a avut o viziune care le-a dat fiori reci pe şira spinării tuturor românilor care au aflat deja despre ce este vorba.
Monden / 21 Ian
În urmă cu doi ani, Maria Ghiorghiu uimea pe toată lumea lumea când a a prezis incendiul de la Colectiv. Clarvăzătoarea a prevăzut şi focul din această dimineaţă de la clubul Bamboo.
Actualitate / 17 Ian
O bunicuţă din Cluj a lăsat croşetatul şi gătitul şi s-a apucat de filme pono, devenind preferata perverşilor din Occident!
Actualitate / 06 Ian
Momente de groază, cu câteva minute în urmă, au trăit mai multe persoane într-un supermarket cunoscut. Declaraţiile unui tânăr sunt cutremurătoare.
Actualitate / 13 Dec
La patru zile de când a fost salvat dintr-un incendiu puternic de pompierul Mugurel Costache, Snoppy pare că se simte mai bine. Medicii din Bucureşti care-l îngrijesc au spus că starea lui s-a îmbunătăţit de când a ajuns de la Piteşti. Totuşi, e vorba doar de veşti bune din punct de vedere metabolic, pentru că neurologic, patrupedul e destul de afectat. Mărturia pe care a făcut-o unul dintre cei care-l îngrijesc i-a cutremurat pe stăpânii săi, care sunt şi ei în spital, dar şi pe pompierul care i-a făcut respiraţie gură la gură.
Actualitate / 07 Dec
Unul dintre eroii de la Colectiv, care a devenit celebru după ce şi-a riscat viaţa şi a salvat trei tineri prinşi în "Clubul morţii", pe care i-a cărat afară de unul singur, a primit o lovitură cumplită.
Actualitate / 29 Noi
Administratorul firmei care a incendiat Clubul Colectiv a primit o lovitură sub centură, chiar de la persoana la care se atepta mai puţin.
Actualitate / 08 Noi
Acuzaţi de tragedia din Clubul Colectiv, patronii care au aprins artificiile ucigaşe par să fi ajuns la fundul sacului.
Actualitate / 03 Noi
Un tânăr mutilat pe viaţă în urma tragediei din Colectiv, unde logodnica lui a pierit, arsă de vie, a primit recent cea mai umilitoare veste.
Actualitate / 31 Oct
Singurul supravieţuitor din trupa ”Goodbye to Gravity” a primit, recent, o veste care l-a bulversat.
Actualitate / 30 Oct
Impresarul auzat că a furat 50.000 de euro din banii donaţi pentru victimele din Clubul Colectiv are probleme mari, unele dintre acestea având un iz neplăcut.
Actualitate / 30 Oct
Astăzi a avut loc comemoarea victimelor din Colectiv, unde mii se oameni s-au strâns pentru a plânge victimele de anul trecut. La doar câteva sute metri însă, alți oameni petreceau de zor.
Actualitate / 30 Oct
Astăzi se împlineşte un an de la incendiul devastator din Clubul Colectiv, care a îndoliat România şi a şocat o lume întreagă. 64 de oameni şi-au pierdut viaţa în flăcările care s-au extins cu repeziciune şi aproape 200 au fost răniţi. Supravieţuitorii nu au uitat acea noapte fatidică. Şi nici rudele şi prietenii celor care şi-au găsit sfârşitul. Mai mult, nici oamenii care nu i-au cunoscut nu au uitat, iar astăzi, aproape cinci mii de români şi-au anunţat prezenta la un marş tacut spre Colectiv, unde există acum monument ridicat în memoria victimelor.
Actualitate / 29 Oct
La un an de la tragedia Colectiv, unul dintre supravieţuitori mărturiseşte că trăieşte cu un regret imens în suflet.
Actualitate / 28 Oct
Tragedia din Colectiv a îngrozit o ţară întreagă şi a mobilizat o mulţime de oameni pentru salvarea celor care au fost în club pentru a participa la concertul trupei Goodbye to Gravity.
Monden / 27 Oct
A trecut un an de când România trecea prin cea mai cumplită tragedie petrecută în timpul unui concert. Cântau rockerii de la ”Goodbye to Gravity”, o trupă care, acum, mai are un singur membru: Andrei Găluț, vocalistul formației. Un incendiu devastator care a răpit zeci de vieți în club Colectiv își lăsa amprenta de neuitat asupra societăți. Și a supraviețuitorilor, încă chinuiți de sechelele focului care, în doar câteva secunde a distrus totul.
Monden / 12 Oct
Se împlinește un an de la cea mai mare tragedie din istoria modernă a României, incendiul din clubul Colectiv care a răpit zeci de vieți și a mutilat alte câteva zeci de oameni și tot atâtea suflete. Iar cei care au supraviețuit din flăcările iadului vor fi, la exact un an de la tragicul eveniment, în fața clubului în care a avut loc incendiul.
Actualitate / 01 Oct
Dosarul Colectiv a intrat în atenţia specialiştilor de peste hotare, care urmează să dea răspunsul la o întrebare extrem de importantă, de care depinde întreaga anchetă.
1
2
3
4
5
»
ultimele stiri
Antena 1
Andreea Bănică a povestit un episod mai puțin știut din viața sa personală. Invitată la Xtra Night Show, frumoasa cântăreață a...
Oana Roman şi-a sărbătorit fetiţa cu mare fast! Petrecerea inspirată din filmul Frozen a avut-o în centrul atenţiei pe Isabela care...
Divahair.ro
BZI.ro
Romaniatv.net
"România este în continuare într-o perioadă de schimbare și va trebui să se adapteze. Această schimbare de ciclu...
Teatrul de Revistă, condus de Alexandru Arșinel, este în doliu după moartea Mihaelei Stroe Capățâneanu, directorul adjunct al...
Cea de-a doua jumătate a lunii februarie este marcată de evenimente astrale care nu se pot trece cu vederea pentru că vor produce alte...
Happy Channel
Comedia devine internationala, cu aproape 20 de numere straine.
Aparatul dentar, o responsabilitate importanta!
GSP.RO
Bianca Antonescu, 23 de ani, e model și face ravagii cu pozele pe care le publică pe pagina personală de Facebook, iar oamenii îi...