Cautare: 395 rezultate dupa tagul "meteo"
Actualitate / 21 Ian
Vremea din România nu este una favorabilă nici astăzi, căci Administraţia Naţională de meteorologie a emis COD GALBEN de ceaţă în mai multe judeţe, până în ora 11.
Actualitate / 17 Ian
Zăpada şi-a făcut deja prezenţa în cea mai mare parte a ţării. În orele care vin, fulgii de zăpadă vor continua să cadă uşor în unele judeţe, potrivit ANM.
Actualitate / 16 Ian
Ninsorile pun stăpânire pe România în această perioadă. Meteorologii au emis o nouă avertizare, conform Administraţiei Naţionale de Meteorologie.
Actualitate / 14 Ian
Traficul rutier pe autostrada A2 București - Constanța se desfășoară îngreunat între kilometrii 15 și 45, din cauza ceții, iar vizibilitatea este redusă, pe alocuri, sub 100 de metri.
Actualitate / 13 Ian
Într-adevăr, vremea în România a fost şi va fi mai blândă în perioada care vine. Acest lucru totuşi nu înseamnă că vântul ne va feri, conform Administraţiei Naţionale de Meteorologie.
Actualitate / 11 Ian
Temperaturile în România nu sunt de partea noastră nici în zilele care vin. Gerul va pune stăpânire pe zona de Sud-Est a ţării, conform Administraţiei Naţionale de Meteorologie.
Actualitate / 10 Ian
În această noapte s-au înregistrat cele mai scăzute temperaturi din această iarnă în România. Mercurul din termometre a ajuns chiar şi la -30 de grade, conform Administraţiei Naţionale de Meteorologie.
Actualitate / 09 Ian
Astăzi temperaturile vor fi foarte scăzute în toată ţara, iar vremea va fi geroasă, conform Admiistraţiei Naţionale de Meteorologie.
Actualitate / 05 Ian
Iarnă îşi intră în totalitate în drepturi. Frigul nu mai iartă pe nimeni începând cu această seară, anunţându-se ger şi viscol, potrivit Mariei Tomescu, de la Administraţiei Naţionale de Meteorologie, care a intrat în direct la Antena Stars.
Actualitate / 25 Dec
Din păcate, Crăciunul nu vine nici cu zăpadă, dar nici cu temperaturi ridicate și cer senin. Vântul puternic la predomina această sărbătoare, potrivit Administrației Naționale de Meteorologie.
Actualitate / 24 Dec
Ajunul Crăciunului vine cu multă voie bună şi bucurie, dar vremea nu este de partea noastră. Nu vor fi temperaturi ridicate, dar nici zăpadă. În schimb se va forma poleiul în mai multe zone ale ţării, conform Administraţiei Naţionale de Meteorologie.
Actualitate / 19 Dec
Sărbătorile de iarnă se apropie cu paşi repezi şi trebuie să ştiţi starea vremii din acea perioadă. Este bine să aveţi la cunoştinţă schimbările vremii în cazul în care decideţi să plecaţi de Crăciun sau de Revelion. Aveţi aici toate informaţiile repartizate pe zonele geografice ale ţării.
Actualitate / 18 Dec
Meteorologii au emis astăzi codul galben de ceaţă pentru mai multe judeţe din ţară, dar şi pentru Autostrada A2.
Actualitate / 15 Dec
Deşi au avut loc şi majorări ale temperaturii, iată că iarna nu se lasă atât de uşor şi îşi face destul de bine simţită prezenţa. Administraţia Naţională de Meteorologie a emis cod galben de polei şi ninsoare pentru această seară.
Actualitate / 15 Dec
Un prezentator TV a murit astăzi, acesta având grave probleme de sănătate.
Actualitate / 11 Dec
Toamna nu se lasă îndepărtată aşa, cu una cu două. Iarna trage cu dinţii să-şi intre în drepturi, dar nu e lăsată, iar primăvara i-a pus gând rău iernii, pentru că se încălzeşte.
Actualitate / 04 Dec
Vremea rece continuă. Meteorologii au emis cod galben de vând puternic pentru mai multe judeţe.
Actualitate / 30 Noi
Temperaturile sunt în continuare reci în toată ţara, iar poleiul şi ceaţa îşi vor face prezenţa în această dimineaţă. S-a înregistrat cod galben pentru aceste fenomene, potrivit Administraţiei Naţionale de Meteorologie.
Actualitate / 13 Noi
Venirea iernii se face tot mai simţită în ultima perioadă, iar ninsorile nu ne iartă în zilele care urmează. S-a înregistrat cod galben şi portocaliu în mai multe zone ale ţării.
Actualitate / 12 Noi
Nici bine nu s-a încălzit afară, că ploile şi ceaţa au pus iar stăpânire pe întreaga ţara. S-a emis god galben de ploi în mai multe zone ale ţării, conform Administraţiei Naţionale de Meteorologie.
1
2
3
4
5
»
ultimele stiri
Antena 1
Speak pleacă din România şi face nunta! Artistul ne-a dezăluit totul cu lux de amănunte!
De sensibilitatea lui Mădălin din Casa Mireselor ne-am convins cu toții. Tânărul a plâns în repetate ori în emisiune, mai ales de când...
Divahair.ro
Zodia noastră spune multe despre personalitatea pe care o avem și despre ceea ce suntem. Cu toții ne înțelegem mai bine cu anumite...
Rar mai vedem în jurul nostru relații frumoase, bazate pe încredere reciprocă, și puțini sunt cei care știu de ce au nevoie...
BZI.ro
Romaniatv.net
HOROSCOP URANIA 21-27 ianuarie: Citeşte previziunile astrale pentru fiecare zodie făcute de celebrul astrolog. Citește mai departe......
Andreea Bălan a vorbit în premieră despre relaţia tensionată cu tatăl ei. Citește mai departe...
1 februarie vine cu vești bune pentru români. O serie de legi intră în vigoare de la această dată. Printre beneficiari se numără...
Happy Channel
Ruby, transformaare de senzatie.
Shakira si Pique, un cuplu extrem de solid.
GSP.RO
Caroline Vreeland devine din ce în ce mai celebră datorită imaginilor super-sexy pe care le postează.Blondina arată senzaţional,...
News.ro
Kremlinul s-a declarat joi îngrijorat de o consolidare militară a prezenţei Statelor Unite în Polonia şi consideră intrarea a peste 3.000 de...