Cautare: 409 rezultate dupa tagul "meteo"
Actualitate / 19 Feb
Vremea în ţară se răceşte considerabil în unele zone şi s-au semnalat ninsori şi ploi în mai multe zone ale ţării, potrivit Administraţiei Naţionale de Meteorologie.
Actualitate / 17 Feb
Mai multe avertizări de cod GALBEN au fost emise, în această dimineață, de Administraţia Naţională de Meteorologie, conform căreia se va înregistra o ceaţă densă ce va reduce vizibilitatea în peste 20 de judeţe din România.
Actualitate / 15 Feb
Administraţia Naţională de Meteorologie a emis, în această dimineaţă, atenţionări meteo. S-a înregistrat cod galben de ceaţă, vânt şi depuneri de chiciură în 3 judeţe din România, până la ora 11:00.
Monden / 15 Feb
În această noapte, vântul va lovi mai multe judeţe din România şi va aduce frigul, potrivit Administraţiei Naţionale de Meteorologie.
Actualitate / 10 Feb
Vremea în România se răceşte, iar temperaturile scăzute vor fi simţite în toată ţara, în special în estul şi sudul ţării. Administraţia Naţională de Meteorologie a emis cod galben în mai multe judeţe.
Actualitate / 09 Feb
O noua avertizarea meteo a fost emisă de Admnistraţia Naţională de Meteorologie. Instituţia anunţă că în următoarele zile România va fi lovită de un val puternic de frig cu nopţi geroase.
Actualitate / 07 Feb
Administraţia Naţională de Meteorologie (ANM) a emis, în această dimineaţă, avertizări cod galben de ploi şi polei, valabile pentru mai multe judeţe din ţară.
Actualitate / 06 Feb
Meteorologii au făcut o nouă avertizare pentru teritoriul ţării noastre. Precipitaţii însemnate cantitativ şi ninsori moderate la munte şi în Moldova se vor semnala în România.
Actualitate / 05 Feb
În ultima vreme, temperaturile meteorologice au devenit ceva mai blânde. Ceața însă își va face din nou apariția, dar în unele zone se va depune și polei, potrivit Administrației Naționale de Meteorologie.
Actualitate / 31 Ian
Vremea rece se va face simţită şi astăzi, iar chiciura, vântul şi ceaţa nu vor lipsi. Administraţia Naţională de Meteorologie a emis o nouă atenţionare pentru mai multe judeţe din România.
Actualitate / 29 Ian
Meteorologii au anunțat cod galben de ceață în această seară în două județe. Șoferii trebuie să aibă mare grijă la drum, vizibilitatea este extrem de redusă.
Actualitate / 27 Ian
Administraţia Naţională de Meteorologie a amis o nouă avertizare meteo. Ceaţa şi depunerile de chiciură au fost semnalate şi astăzi în mai multe zone ale României.
Actualitate / 25 Ian
Vremea în România se va răci din nou. Administraţia Naţională de Meteorologie a emis o nouă atenţionare pentru 11 judeţe din ţară, până în ora 11.
Actualitate / 23 Ian
Această seară vine cu temperaturi mai scăzute şi condiţii meteo nefavorabile pentru câteva zone ale României. Administraţie Naţională de Meteorologie a emis o nouă atenţionare.
Actualitate / 21 Ian
Vremea din România nu este una favorabilă nici astăzi, căci Administraţia Naţională de meteorologie a emis COD GALBEN de ceaţă în mai multe judeţe, până în ora 11.
Actualitate / 17 Ian
Zăpada şi-a făcut deja prezenţa în cea mai mare parte a ţării. În orele care vin, fulgii de zăpadă vor continua să cadă uşor în unele judeţe, potrivit ANM.
Actualitate / 16 Ian
Ninsorile pun stăpânire pe România în această perioadă. Meteorologii au emis o nouă avertizare, conform Administraţiei Naţionale de Meteorologie.
Actualitate / 14 Ian
Traficul rutier pe autostrada A2 București - Constanța se desfășoară îngreunat între kilometrii 15 și 45, din cauza ceții, iar vizibilitatea este redusă, pe alocuri, sub 100 de metri.
Actualitate / 13 Ian
Într-adevăr, vremea în România a fost şi va fi mai blândă în perioada care vine. Acest lucru totuşi nu înseamnă că vântul ne va feri, conform Administraţiei Naţionale de Meteorologie.
Actualitate / 11 Ian
Temperaturile în România nu sunt de partea noastră nici în zilele care vin. Gerul va pune stăpânire pe zona de Sud-Est a ţării, conform Administraţiei Naţionale de Meteorologie.
1
2
3
4
5
»
ultimele stiri
Antena 1
Detalii incendiare ies la iveală în casa „Mireasă pentru fiul meu”, după ce un concurent dă cărțile pe față!
Durere mare pentru fanii „Mireasă pentru fiul meu”, după ce unul dintre concurenții preferați a fost eliminat din competiție!
Divahair.ro
BZI.ro
Romaniatv.net
Televiziunea Română a mai pierdut un profesionist. Un editor de imagine cu o experienţă şi un dar extraordinar a murit. El va...
Guvernanţii au pe birouri un document important pentru angajaţii din sistemul de sănătate, de la cei de la UPU până la cei din arhiva...
Actorul american Warren Frost a murit la vârsta de 91 de ani, scrie Hollywood Reporter. Citește mai departe...
Happy Channel
Debutul sau la show-ul transformarilor, i-au facut pe admiratorii artistei sa faca declaratii ce pot fi interpretate ca fiind bizare.
De cand si-a luat iubita noua, ii merge tot mai bine...
GSP.RO
Brittny Ward este o nouă divă de senzaţie, care are apariţii greu de suportat de către cardiaci.Şatena arată demenţial şi iubeşte să...