Cautare: 418 rezultate dupa tagul "meteo"
Actualitate / 14 Mar
Administraţia Naţională de Meteorologie a emis cod galben de ceaţă pentru mai multe judeţe ale României, printre acestea Argeş, Dâmboviţa.
Monden / 13 Mar
Vremea ploiasă din Capitală le-a dat bătăi de cap multora, printre care şi câtorva vedete. Printre ele se enumeră şi Mihai Morar, care a mărturisit în emisiunea sa că nu mai poate suporta ceea ce se întâmplă afară.
Actualitate / 12 Mar
O noua avertizare meteo a fost emisă de Admnistraţia Naţională de Meteorologie. Instituţia anunţă că în câteva judeţe ale ţării se va instala un cod galben de ceaţă.
Actualitate / 10 Mar
A fost frumos cât a fost cald, dar începând de astăzi, vremea se va răci în toata ţara. S-au înregistrat precipitații în general moderate cantitativ, predominant ninsori la munte, intensificări ale vântului, potrivit Administraţiei Naţionale de Meteorologie.
Actualitate / 27 Feb
Administraţia Naţională de Meteorologie a emis prognoza pentru perioada 27 februarie - 12 martie 2017. Potrivit specialiştilor, în acest interval, temperaturile aerului vor urca până la 18 grade Celsius mai ales în zonele sudice şi sud-estice, iar precipitaţiile vor fi mai prezente în regiunile montane atât pe 1 martie, cât şi după 6 martie.
Monden / 24 Feb
Părea că primăvara se grăbeşte, dar se pare că ne-am pripit. Exact când credeam că renunţăm la hainele groase, Administraţia Naţională de Meteorologie a înregistrat condiţii meteorologice nefavorabile.
Actualitate / 22 Feb
Avertizări de cod galben de ceață și vânt puternic au fost emise de Administraţia Naţională de Meteorologie, în această dimineață, în mai multe judeţe din România.
Actualitate / 20 Feb
Nu scăpăm de iară! Revin ninsorile în România! O nouă informare meteo a fost emisă de Institutul Naţional de Meteorologie. Fenomene precum precipitaţii moderate cantitativ, ninsori şi strat de zăpadă consistent în zona de munte, intensificări ale vântului şi polei vor pune stăpânire pe România.
Actualitate / 20 Feb
Avertizări de cod galben au fost emise de Administraţia Naţională de Meteorologie, în această dimineață, conform cărora astăzi se va înregistra o ceaţă densă ce va reduce vizibilitatea în mai multe judeţe din România.
Actualitate / 19 Feb
Vremea în ţară se răceşte considerabil în unele zone şi s-au semnalat ninsori şi ploi în mai multe zone ale ţării, potrivit Administraţiei Naţionale de Meteorologie.
Actualitate / 17 Feb
Mai multe avertizări de cod GALBEN au fost emise, în această dimineață, de Administraţia Naţională de Meteorologie, conform căreia se va înregistra o ceaţă densă ce va reduce vizibilitatea în peste 20 de judeţe din România.
Actualitate / 15 Feb
Administraţia Naţională de Meteorologie a emis, în această dimineaţă, atenţionări meteo. S-a înregistrat cod galben de ceaţă, vânt şi depuneri de chiciură în 3 judeţe din România, până la ora 11:00.
Monden / 15 Feb
În această noapte, vântul va lovi mai multe judeţe din România şi va aduce frigul, potrivit Administraţiei Naţionale de Meteorologie.
Actualitate / 10 Feb
Vremea în România se răceşte, iar temperaturile scăzute vor fi simţite în toată ţara, în special în estul şi sudul ţării. Administraţia Naţională de Meteorologie a emis cod galben în mai multe judeţe.
Actualitate / 09 Feb
O noua avertizarea meteo a fost emisă de Admnistraţia Naţională de Meteorologie. Instituţia anunţă că în următoarele zile România va fi lovită de un val puternic de frig cu nopţi geroase.
Actualitate / 07 Feb
Administraţia Naţională de Meteorologie (ANM) a emis, în această dimineaţă, avertizări cod galben de ploi şi polei, valabile pentru mai multe judeţe din ţară.
Actualitate / 06 Feb
Meteorologii au făcut o nouă avertizare pentru teritoriul ţării noastre. Precipitaţii însemnate cantitativ şi ninsori moderate la munte şi în Moldova se vor semnala în România.
Actualitate / 05 Feb
În ultima vreme, temperaturile meteorologice au devenit ceva mai blânde. Ceața însă își va face din nou apariția, dar în unele zone se va depune și polei, potrivit Administrației Naționale de Meteorologie.
Actualitate / 31 Ian
Vremea rece se va face simţită şi astăzi, iar chiciura, vântul şi ceaţa nu vor lipsi. Administraţia Naţională de Meteorologie a emis o nouă atenţionare pentru mai multe judeţe din România.
Actualitate / 29 Ian
Meteorologii au anunțat cod galben de ceață în această seară în două județe. Șoferii trebuie să aibă mare grijă la drum, vizibilitatea este extrem de redusă.
1
2
3
4
5
»
ultimele stiri
Antena 1
Denisa, fosta concurentă din sezonul cinci de la "Mireasă pentru fiul meu" a fost invitată în platoul de la Star Matinal!
Mădălina, fosta concurentă din sezonul şase de la "Mireasă pentru fiul meu" a fost invitată în platoul de la Star Matinal!
Divahair.ro
Dacă nu ai reuşit să-ţi faci lista cu dorinţe şi planuri de Anul Nou, acum ai şansa să o realizezi, pentru că Luna Nouă în Berbec...
Chiar dacă nu au beneficiat de drepturi din cele mai vechi timpuri, femeile au știut întotdeauna să se impună. Puterea și inteligența...
BZI.ro
Romaniatv.net
Gigi Becali a avut o polemică spumoasă cu Gigi Becali, la România TV, iar printre altele a dezvăluit şi câteva amănunte picante...
Faimosul actor Antonio Baderas a suferit un infarct în data de 26 ianuarie. Vedeta spune că a avut noroc şi a rămas fără urme....
Icoana Maicii Domnului nu trebuie să lipsească din nicio casă. Ea protejează și ocrotește, aduce iubire, împăcare și alină dureri....
Happy Channel
Pe cei doi ii puteti urmari, la Happy Channel, in iSerialul ”Cand mama nu-i acasa”.
GSP.RO
Moment rușinos pentru o fată de mingi aflată pe marginea unui teren de baseball. În timpul unei partide amicale din presezon, disputată...
News.ro
Profit.ro