Cautare: 100 rezultate dupa tagul "mioara roman"
Monden / 11 Ian
Oana Roman și Marius Elisei par să fi ajuns, definitiv, la sfârșit de drum. Sau, cel puțin, cărările lor se vor despărți, definitiv, singura lor legătură urmând să rămâna micuța lor fiică, greu încercată și ea în ultima vreme. Reporterii Spynews.ro au discutat cu unul dintre cie mai apropiați oameni de cuplul Roman-Elisei, iar lucurile mărturisite, cu greutate, ne-au șocat.
Actualitate / 09 Ian
Oana Roman pare urmărită de ghinion: în plin scandal al unui posibil divorţ, vedeta TV mai primeşte o lovitură cumplită, din cauza unui milionar celebru, acuzat de fapte grave.
Monden / 09 Ian
La doar o zi după ce Marius Elisei a anunţat printr-un mesaj postat pe Facebook că se desparte de Oana Roman, soacra sa a vorbit despre care e atmosfera între cei doi soţi.
Monden / 18 Noi
Mioara Roman a făcut unele mărturisiri în cadrul emisiunii "Agentul VIP" pe care nu le-a mai povestit niciodată. Mai mult, ea a spus că fotografia de pe coperta cărţii a fost iniţiativa Oanei Roman.
Monden / 16 Noi
Deși Mioara și Petre Roman au divorțat, iar politicianul are altă familie, lansarea cărții Mioarei Roman vine cu potențiale evenimente neprevăzute.
Monden / 14 Noi
Mioara Roman va fi acompaniată de acum înainte de un câine de talie mică. Fiica ei, Oana Roman, l-a prezentat tuturor pe pagina ei de Facebook.
Monden / 10 Noi
Mioara Roman ne-a primit în casa ei pentru a ne mărturisi ce ascunde sufletul ei, dar şi pentru a arăta tuturor noua sa carte, numită "Preţul libertăţii". După 9 ani de la divorţ, fosta soţie a lui Petre Roman îşi aminteşte cu drag perioada petrecută cu acesta.
Monden / 08 Noi
Invitată la emisiunea "Agentul VIP", Oana Roman a povestit despre momentele critice din familia ei. Vedeta a mărturisit că ea şi părinţii ei au fentat moartea de nenumărate ori.
Monden / 30 Sep
Mioara Roman a trecut prin momente groaznice zilele trecute! Fosta soţie a lui Petre Roman este în doliu după una dintre cele mai dragi fiinţe din viaţa ei, care a pierit la vârsta de 14 ani.
Monden / 30 Sep
Ghinioanele se ţin lanţ de Mioara Roman! Fosta soţie a lui Petre Roman a mărturisit că este sfâşiată de durere căci una dintre cele mai importante femeie din viaţa ei se luptă din greu cu boala.
Monden / 23 Sep
Printre persoanele care au răspuns "prezent" la slujba religioasă în cadrul căreia Oana Roman şi Marius Elisei îşi reînnoiesc jurămintele se numără şi mama fiicei fostului premier al României. Mioara Roman i-a făcut o urare ca de la mamă la fiică.
Monden / 23 Sep
Mioara Roman pare urmărită numai de ghinioane după despărţirea de fostul premier Petre Roman. Mama Oanei Roman este hărţuită de problemele din trecut cu statul român, iar mutarea în apartamentul din Zambaccian nu i-a adus liniştea mult dorită, ci dimpotrivă. Problemele financiare îşi spun cuvântul mai rău ca niciodată.
Actualitate / 13 Aug
Mioara Roman este la un pas să piardă agoniseala de o viaţă pe fondul problemelor pe care le are în ultimii ani.
Monden / 02 Aug
La câteva luni după moartea lui Cornel Patrichi, nu s-a mai putut ascunde şi Mioara Roman a vorbit cu sinceritate despre povestea de dragoste pe care a trăit-o cu regretatul artist.
Monden / 29 Iul
Oana Roman a trecut prin clipe deosebit de grele când avea doar 14 ani. În timpul şcolii, vedeta era ţinta unor colegi răutăcioşi, fără ca ea să aibă o vină.
Monden / 25 Iul
Lumea mondenă este plină de tentaţii cu picioare lungi, suave şi decoltate.În faţa unor asemenea ispite, bărbaţii celebri au căzut în păcat şi au gustat din fructul interzis.În spatele aşa-ziselor poveşti de iubire perfecte, se ascundeau infidelităţi şi copii din flori.
Monden / 21 Iul
Mioara Roman trece prin momente grele. Se judecă pentru moştenirea pe care a primit-o de la mama ei, dar şi pentru banii strânşi de-a lungul vieţii şi luptă pentru a putea duce o viaţă liniştită mai departe.
Actualitate / 20 Iul
După ce s-a judecat ani de zile cu autorităţile, Mioara Roman este la un pas să piardă agoniseala de o viaţă.
Monden / 27 Apr
După ce Oana Roman s-a întors din vacanţă, Mioara Roman a făcut declaraţii exclusive despre problemele fiicei sale cu fostul soţ şi pare că ar fi avut probleme cu sănătatea în ultima vreme.
Monden / 23 Apr
Oana Roman se bucură din plin de momentele petrecute în familie, lucru care o ajută să treacă mai uşor peste perioada dificilă pe care o are în căsnicie. Vedeta savurează fiecare clipă de emoţie pură survenită de la cele mai importante fiinţe din viaţa ei.
1
2
3
4
5
ultimele stiri
Antena 1
Speak pleacă din România şi face nunta! Artistul ne-a dezăluit totul cu lux de amănunte!
De sensibilitatea lui Mădălin din Casa Mireselor ne-am convins cu toții. Tânărul a plâns în repetate ori în emisiune, mai ales de când...
Divahair.ro
Zodia noastră spune multe despre personalitatea pe care o avem și despre ceea ce suntem. Cu toții ne înțelegem mai bine cu anumite...
Rar mai vedem în jurul nostru relații frumoase, bazate pe încredere reciprocă, și puțini sunt cei care știu de ce au nevoie...
BZI.ro
Romaniatv.net
HOROSCOP URANIA 21-27 ianuarie: Citeşte previziunile astrale pentru fiecare zodie făcute de celebrul astrolog. Citește mai departe......
Andreea Bălan a vorbit în premieră despre relaţia tensionată cu tatăl ei. Citește mai departe...
1 februarie vine cu vești bune pentru români. O serie de legi intră în vigoare de la această dată. Printre beneficiari se numără...
Happy Channel
Tatal Andreei Balan neaga acuzatiile ficei sale.
Nicole Cherry, o artista iubita de public.
GSP.RO
Caroline Vreeland devine din ce în ce mai celebră datorită imaginilor super-sexy pe care le postează.Blondina arată senzaţional,...
News.ro
Kremlinul s-a declarat joi îngrijorat de o consolidare militară a prezenţei Statelor Unite în Polonia şi consideră intrarea a peste 3.000 de...