Cautare: 105 rezultate dupa tagul "mioara roman"
Monden / 22 Feb
Cu toate că relaţia cu fiica lui, Oana, nu este tocmai roz, Petre Romana găsit soluţia perfectă pentru a-şi spăla „păcatele”. Mai exact, se pare că fostul premier al României se dă peste cap pentru a fi iertat de vedeta TV.
Monden / 03 Feb
La cinci zile de la moartea surorii Mioarei Roman, au început să apară şi informaţii referitoare la averea lăsată de ea. Conform Antena Stars, Rodica Georgescu a lăsat tot ce a avut Oanei şi Catincăi Roman.
Monden / 01 Feb
Mătuşa Oanei Roman s-a stins din viaţă în weekendul care tocmai a trecut. Mama acesteia a fost devastată de pierderea surorii sale care suferea de mai mulţi ani de zile de cancer. Oana Roman a reacţionat după ce mătuşa sa a fost îngropată.
Monden / 31 Ian
Veste tristă în familia Oanei Roman, mătușa ei, Rodica, sora Mioarei Roman s-a stins din viață. Această tragedie i-a lăsat cu sufletul îndurerat pe toți membrii familiei.
Monden / 31 Ian
Tragedie în familia Roman. Rodica Georgescu, sora Mioarei Roman, a murit, după o lungă suferinţă.
Monden / 11 Ian
Oana Roman și Marius Elisei par să fi ajuns, definitiv, la sfârșit de drum. Sau, cel puțin, cărările lor se vor despărți, definitiv, singura lor legătură urmând să rămâna micuța lor fiică, greu încercată și ea în ultima vreme. Reporterii Spynews.ro au discutat cu unul dintre cie mai apropiați oameni de cuplul Roman-Elisei, iar lucurile mărturisite, cu greutate, ne-au șocat.
Actualitate / 09 Ian
Oana Roman pare urmărită de ghinion: în plin scandal al unui posibil divorţ, vedeta TV mai primeşte o lovitură cumplită, din cauza unui milionar celebru, acuzat de fapte grave.
Monden / 09 Ian
La doar o zi după ce Marius Elisei a anunţat printr-un mesaj postat pe Facebook că se desparte de Oana Roman, soacra sa a vorbit despre care e atmosfera între cei doi soţi.
Monden / 18 Noi
Mioara Roman a făcut unele mărturisiri în cadrul emisiunii "Agentul VIP" pe care nu le-a mai povestit niciodată. Mai mult, ea a spus că fotografia de pe coperta cărţii a fost iniţiativa Oanei Roman.
Monden / 16 Noi
Deși Mioara și Petre Roman au divorțat, iar politicianul are altă familie, lansarea cărții Mioarei Roman vine cu potențiale evenimente neprevăzute.
Monden / 14 Noi
Mioara Roman va fi acompaniată de acum înainte de un câine de talie mică. Fiica ei, Oana Roman, l-a prezentat tuturor pe pagina ei de Facebook.
Monden / 10 Noi
Mioara Roman ne-a primit în casa ei pentru a ne mărturisi ce ascunde sufletul ei, dar şi pentru a arăta tuturor noua sa carte, numită "Preţul libertăţii". După 9 ani de la divorţ, fosta soţie a lui Petre Roman îşi aminteşte cu drag perioada petrecută cu acesta.
Monden / 08 Noi
Invitată la emisiunea "Agentul VIP", Oana Roman a povestit despre momentele critice din familia ei. Vedeta a mărturisit că ea şi părinţii ei au fentat moartea de nenumărate ori.
Monden / 30 Sep
Mioara Roman a trecut prin momente groaznice zilele trecute! Fosta soţie a lui Petre Roman este în doliu după una dintre cele mai dragi fiinţe din viaţa ei, care a pierit la vârsta de 14 ani.
Monden / 30 Sep
Ghinioanele se ţin lanţ de Mioara Roman! Fosta soţie a lui Petre Roman a mărturisit că este sfâşiată de durere căci una dintre cele mai importante femeie din viaţa ei se luptă din greu cu boala.
Monden / 23 Sep
Printre persoanele care au răspuns "prezent" la slujba religioasă în cadrul căreia Oana Roman şi Marius Elisei îşi reînnoiesc jurămintele se numără şi mama fiicei fostului premier al României. Mioara Roman i-a făcut o urare ca de la mamă la fiică.
Monden / 23 Sep
Mioara Roman pare urmărită numai de ghinioane după despărţirea de fostul premier Petre Roman. Mama Oanei Roman este hărţuită de problemele din trecut cu statul român, iar mutarea în apartamentul din Zambaccian nu i-a adus liniştea mult dorită, ci dimpotrivă. Problemele financiare îşi spun cuvântul mai rău ca niciodată.
Actualitate / 13 Aug
Mioara Roman este la un pas să piardă agoniseala de o viaţă pe fondul problemelor pe care le are în ultimii ani.
Monden / 02 Aug
La câteva luni după moartea lui Cornel Patrichi, nu s-a mai putut ascunde şi Mioara Roman a vorbit cu sinceritate despre povestea de dragoste pe care a trăit-o cu regretatul artist.
Monden / 29 Iul
Oana Roman a trecut prin clipe deosebit de grele când avea doar 14 ani. În timpul şcolii, vedeta era ţinta unor colegi răutăcioşi, fără ca ea să aibă o vină.
1
2
3
4
5
»
ultimele stiri
Antena 1
Mădălina Manole a ajuns, în urmă cu 10 ani, în mijlocul unui scandal cu tentă amoroasă, numele ei fiind pomenit...
Oana Roman şi-a sărbătorit fetiţa cu mare fast! Petrecerea inspirată din filmul Frozen a avut-o în centrul atenţiei pe Isabela care...
Divahair.ro
BZI.ro
Romaniatv.net
"România este în continuare într-o perioadă de schimbare și va trebui să se adapteze. Această schimbare de ciclu...
Teatrul de Revistă, condus de Alexandru Arșinel, este în doliu după moartea Mihaelei Stroe Capățâneanu, directorul adjunct al...
Cea de-a doua jumătate a lunii februarie este marcată de evenimente astrale care nu se pot trece cu vederea pentru că vor produce alte...
Happy Channel
Este supranumit "cel mai mare spectacol de pe Terra".
Artista a facut marturisiri incredibile.
GSP.RO
Polițiștii din localitatea spaniolă Igualda, aflată lângă Barcelona, se confruntă de câteva zile cu o situație bizară.Un...