Cautare: 23 rezultate dupa tagul "mireasa pentru fiul meu 2017"
Monden / 20 Ian
Un concurent din casa "Mireasă pentru fiul meu" are o poveste de viaţă de-a dreptul emoţionantă, toţi cei din casă au aflat că a trăit până la 19 ani într-un centru de plasament.
Monden / 20 Ian
O concurentă a decis să abandoneze competiţia "Mireasă pentru fiul meu". Nu a mai avut niciun motiv să lupte, mai ales că nu a reuşit să îşi găsească jumătatea în ataâtea luni petrecute în casă.
Monden / 19 Ian
O concurentă care a cerut permisie să iasă din competiţia "Mireasă pentru fiul meu" nu mai are de gând să se întoarcă în show-ul matrimonial. Vrea să rămână acasă pentru că nu mai are niciun motiv să continue lupta de la MPFM.
Monden / 19 Ian
Veşti foarte bune vin din casa "Mireasă pentru fiul meu". Unii concurenţi şi-au găsit deja jumătatea şi sunt gata de următorul pas, căsătoria. Un concurent a cerut-o de soţie pe iubita sa!
Monden / 19 Ian
Doi concurenţi din casa "Mireasă pentru fiul meu" s-au sărutat pentru prima oră. Toţi cei din competiţie s-au mirat de gestul lor.
Monden / 18 Ian
Adriana Bahmuţeanu a fost invitată astăzi în emisiunea "Mireasă pentru fiul meu", acolo unde a făcut destăinuiri incendiare. A dezvăluit din ce cauze relaţiile sale de până acum n-au funcţionat.
Monden / 17 Ian
Andrada este concurenta din competiţia matrimonială care a avut parte de foarte multe show-uri cu stripperi. Dacă la început a colaborat cu dansatorii, acum este mai reticentă, le-a spus chiar NU.
Monden / 17 Ian
Un stripper a făcut un show incendiar în competiţia "Mireasă pentru fiul meu". S-a dezbrăcat complet şi a început să tragă de concurente. Scenele sunt de-a dreptul interzise minorilor.
Monden / 17 Ian
Toţi concurenţii din show-ul matrimonial "Mireasă pentru fiul meu" au trecut astăzi prin momente extrem de dificile şi emoţionale. D-abia s-au mai putut abţine unii dintre ei, iar alţii au vărsat lacrimi când şi-au dat seama de clipele pline de o intensitate cum rar s-a mai văzut în competiţie.
Monden / 17 Ian
În cele patru luni petrecute în competiţia "Mireasă pentru fiul meu", Andreea a luat mai multe kilograme şi silueta sa s-a schimbat total de atunci de când a intrat pe uşile show-ului matrimonial.
Monden / 17 Ian
Doi dintre concurenţii din casa "Mireasă pentru fiul meu" trăiesc momente pasionale. Nici nu se cunosc bine că flacăra iubirii s-a aprins deja. E dragoste la prima vedere.
Monden / 15 Ian
Geo, unul dintre concurenţii care au intrat sâmbăta aceasta în casa "Mireasă pentru fiul meu", făcea furori în viaţa de zi cu zi. Avea un trup de invidiat şi chiar se întreţinea. A intrat în show-ul matrimonial pentru a-şi găsi jumătatea.
Monden / 15 Ian
În gala se sâmbăta care tocmai a trecut, noi concurenţi au trecut pragul casei "Mireasă pentru fiul meu". Doi dintre aceştia s-au pus pe fapte mari. Nici nu au intrat bine şi s-au impus în faţa celorlalţi concurenţi.
Monden / 15 Ian
Dănuţ, Cristi şi Ali, de când au părăsit casa "Mireasă pentru fiul meu" nu se pot despărţi. Petrec mai tot timpul împreună, mănâncă, împreună, iar weekendul acesta au plecat la distracţie. Le merge bine după ce au fugit din competiţie.
Monden / 15 Ian
Una dintre cele mai îndrăgite prezentatoare de la noi apare într-o imagine alături de fiica sa. D-abia le poţi recunoaşte. Poartă măşti pe faţă. Crezi că ştii cine sunt?
Monden / 14 Ian
În gala din această sâmbătă au intrat mai mulţi concurenţi în casa "Mireasă pentru fiul meu". Concurenţii au păşit în show-ul matrimonial fiind întâmpinaţi de veterani.
Monden / 14 Ian
Un scandal de mari proporţii a avut loc de curând în show-ul matrimonial "Mireasă pentru fiul meu". S-au înjurat şi şi-au adresat cuvinte grele. Camerele au surprins toate scenele!
Monden / 11 Ian
Ea este Anastasiya Knyazeva, una dintre cele mai frumoase fetiţe din Rusia. Imediat ce au văzut imagini cu ea, telespectatorii "Mireasă pentru fiul meu" au spus că micuţa ar putea fi fetiţa concurentei Edith.
Monden / 06 Ian
În casa „Mireasă pentru fiul meu" se produc mari schimbări între concurenţi. Inii se despart, alţii se ceartă, iar unii se sărută cu fac şi cad în mrejele dragostei.
Monden / 06 Ian
Paula Chirilă a avut adevărate probleme în această dimineaţă când a plecat spre emisiunea pe care o prezintă. Viscolul i-a dat de furcă şi chiar a fost în pericol. Vedeta s-a speriat pe moment.
1
2
ultimele stiri
Antena 1
Speak pleacă din România şi face nunta! Artistul ne-a dezăluit totul cu lux de amănunte!
De sensibilitatea lui Mădălin din Casa Mireselor ne-am convins cu toții. Tânărul a plâns în repetate ori în emisiune, mai ales de când...
Divahair.ro
Zodia noastră spune multe despre personalitatea pe care o avem și despre ceea ce suntem. Cu toții ne înțelegem mai bine cu anumite...
Rar mai vedem în jurul nostru relații frumoase, bazate pe încredere reciprocă, și puțini sunt cei care știu de ce au nevoie...
BZI.ro
Romaniatv.net
HOROSCOP URANIA 21-27 ianuarie: Citeşte previziunile astrale pentru fiecare zodie făcute de celebrul astrolog. Citește mai departe......
Andreea Bălan a vorbit în premieră despre relaţia tensionată cu tatăl ei. Citește mai departe...
1 februarie vine cu vești bune pentru români. O serie de legi intră în vigoare de la această dată. Printre beneficiari se numără...
GSP.RO
Caroline Vreeland devine din ce în ce mai celebră datorită imaginilor super-sexy pe care le postează.Blondina arată senzaţional,...
News.ro
Kremlinul s-a declarat joi îngrijorat de o consolidare militară a prezenţei Statelor Unite în Polonia şi consideră intrarea a peste 3.000 de...