Cautare: 56 rezultate dupa tagul "mireasa pentru fiul meu 2017"
Monden / 21 Feb
Andreea şi Radu, foşti concurenţi la "Mireasă pentru fiul meu", sunt tare îndrăgostiţi unul de altul, parcă mai ceva ca niciodată. Dragostea i-a făcut chiar să fugă împreună şi acum sunt de nedespărţit.
Monden / 20 Feb
Petru B a povestit în emisiunea de astăzi "Mireasă pentru fiul meu" cum a trecut prin momente mai puţin plăcute alături de fosta sa iubită. Au ajuns chiar şi la poliţie deoarece nu s-au mai înţeles.
Monden / 20 Feb
Paula Chirilă a simţit astăzi că un concurent a întrecut măsura în timpul transmisiunii în direct. Prezentatoarea a luat decizia de a-l pofti afară, nu i-a tolerat atitudinea.
Monden / 20 Feb
Edith a intervenit în relaţia dintre fostul său iubit Ali şi Georgiana. Cei doi s-au despărţit şi Edith este acuzată că ea ar fi cauza rupturii dintre cei doi. Ea a recunoscut ce se întâmplă în sufletul său şi care sunt sentimentele pentru Ali.
Monden / 20 Feb
4 martie este ziua cea mare: gala "Mireasă pentru fiul meu", în cadrul căreia concurenţii care simt că şi-au găsit sufletul pereche îşi vor unii destinele. Tot atunci, sezonul 6 al emisiunii se va încheia.
Monden / 14 Feb
Un concurent din casa "Mireasă pentru fiul meu" a reintrat în show-ul matrimonial chiar dacă are iubită. Gândul lui este doar la bani şi va face orice pentru a intra în posesia unei bune sume.
Monden / 14 Feb
Concurenţii din casa "Mireasă pentru fiul meu" au trecut astăzi prin cea mai mare provocare din competiţie. Mai multe cupluri s-au căsătorit pentru 24 de ore, totul fiind o scenă bine pusă la punct de organizatori şi de către concurenţi chiar de Ziua Îndrăgostiţilor.
Monden / 14 Feb
O concurentă din casa "Mireasă pentru fiul meu" nu se mulţumeşte cu puţin, vrea să facă şi alte cuceriri, în alte emisiuni de dragoste. S-a înscris la "Temptation Island - Insula iubirii".
Monden / 14 Feb
Unul dintre cuplurile din show-ul matrimonial "Mireasă pentru fiul meu" trece prin momente tare dificile. Lucruri noi au ieşit la iveală şi asta le-a pus la îndoială sentimentele. Chiar de Ziua Îndrăgostiţilor sunt distanţi unul faţă de altul.
Monden / 14 Feb
Georgiana de la "Mireasă pentru fiul meu" a avut o viaţă foarte activă înainte de a intra în show-ul matrimonial. Aceasta a fost dansatoare în club. Noi imagini cu ea în ipostaze sexi au ieşit la iveală. Încingea atmosfera de petrecere.
Monden / 13 Feb
Andreea şi Radu, foşti concurenţi la "Mireasă pentru fiul meu", se bucură din plin de vacanţa din Spania, mai exact din Barcelona. Au făcut o serie de imagini în diferite obiective turistice ale oraşului. Profită din plin de aceste momente.
Monden / 13 Feb
Mama lui Geo a intrat în asa "mireaă pentru fiul meu" acolo unde şi-a spus părerea despre fiul său şi Edith fără pic de reţineri. Femeia a spus franc că nu este de acord cu ce se petrece între ei.
Monden / 10 Feb
Alexandra, fostă concurentă la "Mireasă pentru fiul meu", în ediţia a 5-a, l-a uitat pe Florin şi iubeşte din nou.
Monden / 09 Feb
S-au iscat noi discuţii în casa "Mireasă pentru fiul meu". Unii concurenţi sunt de părere că show-ul matrimonial va avea marea finală pe data de 4 martie, atunci totul se va încheia şi sezonul VI. Discuţii aprinse au avut loc.
Monden / 09 Feb
Petru a intrat miercuri în casa "Mireasă pentru fiul meu" şi deja a intrat în polemici cu concurenţii veterani. Părerea lui a făcut-o publică în direct, acolo unde a stârnit controverse, cei din casă fiind foarte deranjaţi de ce a afirmat acesta.
Monden / 09 Feb
Mădălina este profund îndurerată după plecarea lui Andrei din show-ul matrimonal "Mireasă pentru fiul meu". Vrea să fie eliminată în gala de sâmbătă, iar în cazul în care nu se vor face eliminări vrea să fugă sau să sară gardul, să meargă în braţele lui Andrei.
Monden / 09 Feb
Un nou băiat a fugit din casa "Mireasă pentru fiul meu". Nu a mai rezistat în competiţie şi a decis să iasă pe uşa din dos. Nu a mai avut răbdare până la gala de sâmbătă.
Monden / 08 Feb
Andrei a părăsit astăzi casa "Mireasă pentru fiul meu". Cea mai îndurerată persoană la plecarea acestuia este Mădălina, cea care este îndrăgostită de el. Nu au format un cuplu, dar speră să o facă afară, în libertate.
Monden / 08 Feb
Un concurent a fost eliminat astăzi din casa "Mireasă pentru fiul meu". În urma unui vot fulger de 15 minute, fetele au putut decide care este persoana care va abandona competiţia matrimonială, dar şi publicul.
Monden / 08 Feb
Petru, concurentul din sezonul IV, a revenit în casa "Mireasă pentru fiul meu" cu gânduri mari. Are planuri măreţe în competiţie, vrea să se căsătorească, dar şi mai mult îşi doreşte să pună mâna pe marele premiu.
1
2
3
ultimele stiri
Antena 1
Mădălina Manole a ajuns, în urmă cu 10 ani, în mijlocul unui scandal cu tentă amoroasă, numele ei fiind pomenit...
Oana Roman şi-a sărbătorit fetiţa cu mare fast! Petrecerea inspirată din filmul Frozen a avut-o în centrul atenţiei pe Isabela care...
Divahair.ro
BZI.ro
Romaniatv.net
După o perioadă de liniște din punct de vedere medical, Gabriel Cotabiță se confruntă din nou cu probleme de sănătate. Artistul a ajuns pe...
"România este în continuare într-o perioadă de schimbare și va trebui să se adapteze. Această schimbare de ciclu...
Teatrul de Revistă, condus de Alexandru Arșinel, este în doliu după moartea Mihaelei Stroe Capățâneanu, directorul adjunct al...
Happy Channel
Specialistii ne explica efectele acestei eclipse.
GSP.RO
Eugenie Bouchard a devenit celebră pe terenul de tenis, însă parcă mai mult iese în evidenţă cu frumuseţea sa.De curând a...