Cautare: 3 rezultate dupa tagul "niculae"
Monden / 11 Ian
Tily Niculae a trecut prin momente dificile chiar la începutul acestui an. Ea s-a pus pe locul doi şi altele au fost cele care au fost mai importante pentru ea. A dezvăluit totul la "Răi da' buni".
Monden / 28 Iul
Eliminările directe au început la reality-showul matrimonial "Mireasă pentru fiul meu". Prima care a părăsit competiţia a fost Liliana, care a fost urmată concurenta Denisa. Au mai rămas doar patru săptămâni până la ultima ediţiei a emisiunii prezentată de Paula Chirilă. Şi, din păcate, tot atâtea eliminări. Peste două zile va avea loc o altă eliminare şi se pare că unii intuiesc al cărui vis va fi spulberat.
Actualitate / 27 Mar
Maria şi Mioara şi-au spus toate nemulţumirile în direct! Mama Lăuricăi s-a înfuriat după ce a văzut imaginile în care mama lui Nicolae şi mătuşa acestuia au vorbit urât la adresaa fiicei sale.
ultimele stiri
Antena 1
Detalii incendiare ies la iveală în casa „Mireasă pentru fiul meu”, după ce un concurent dă cărțile pe față!
Durere mare pentru fanii „Mireasă pentru fiul meu”, după ce unul dintre concurenții preferați a fost eliminat din competiție!
Divahair.ro
BZI.ro
Romaniatv.net
Televiziunea Română a mai pierdut un profesionist. Un editor de imagine cu o experienţă şi un dar extraordinar a murit. El va...
Guvernanţii au pe birouri un document important pentru angajaţii din sistemul de sănătate, de la cei de la UPU până la cei din arhiva...
Actorul american Warren Frost a murit la vârsta de 91 de ani, scrie Hollywood Reporter. Citește mai departe...
Happy Channel
Debutul sau la show-ul transformarilor, i-au facut pe admiratorii artistei sa faca declaratii ce pot fi interpretate ca fiind bizare.
De cand si-a luat iubita noua, ii merge tot mai bine...
GSP.RO
Brittny Ward este o nouă divă de senzaţie, care are apariţii greu de suportat de către cardiaci.Şatena arată demenţial şi iubeşte să...