Cautare: 14 rezultate dupa tagul "oana roman divorteaza"
Monden / 11 Ian
La scurt timp după ce a văzut declaraţiile făcute de Marius Elisei într-o emisiune despre divorţul care a şocat showbizul românesc, Oana Roman a făcut public un mesaj acid. Fanii vedetei i-au scris imediat.
Monden / 10 Ian
Au tăcut ce au tăcut, dar acum prietenii cuplului Oana Roman–Marius Elisei au început să se certe între ei despre despărţirea anunţată în urmă cu două zile de soţul fiicei fostului premier al României. În timp ce unii sunt de părere că familia celor doi înseamnă televiziune şi bani, alţii o întreabă pe Oana Roman dacă divorţează. Mai mult, unii i-au lămurit pe cei care nu ştiau despre cei doi că se despart.
Monden / 08 Ian
La câteva ore după ce Marius Elisei a confirmat că divorţul de soţia sa urmează, Oana Roman a făcut publice mai multe fotografii pe o reţea de socializare.
Monden / 08 Ian
Îndrăgita cântăreaţă de muzică populară a dezvăluit în cadrul unei emisiuni de la Antena Stars că în urmă cu câteva zile a fost la petrecerea unei persoane foarte importantă din showbizul mioritic, fără să-i dea însă numele, unde a fost prezentă şi Oana Roman. Fiica fostului premier al României a fost fără soţul ei, Marius Elisei, potrivit declaraţiilor făcute de Elena Merişoreanu.
Monden / 08 Ian
Aseară, Oana Roman şi-a sărbătorit ziua onomastică la un restaurant de fiţe din Capitală. Înainte să ajungă la local, vedeta a făcut publică o fotografie în care nu zâmbeşte, iar în ochii săi parcă se citeşte tristeţea. Vedeta a petrecut câteva ore în compania unor prieteni apropiaţi, iar alături i-a fost atât sora sa, Catinca Roman, cât şi soţul ei, Marius Elisei.
Monden / 08 Ian
Lui Marius Elisei nu-i place să piardă timpul. La scurt timp după ce a anunţat printr-un mesaj că drumurile lui şi ale Oanei Roman sunt diferite, acesta şi-a schimbat statusul de pe Facebook. Şi-a trecut "singur", deşi toată lumea îl ştie căsătorit cu fiica fostului premier al României.
Monden / 08 Ian
Cu nici o zi în urmă, Oana Roman a vorbit în direct la o emisiune de la Antena Stars, unde parcă s-a dat de gol cu unele amănunte despre viaţa de cuplu. Chiar şi aşa, fiica fostului premier al României părea fericită şi avea zâmbetul pe bune, probabil şi pentru că pe seară urma să petreacă într-un restaurant alături de câţiva prieteni apropiaţi, printre care şi sora sa, Catinca Roman.
Monden / 08 Ian
La scurt timp după ce a publicat pe pagina sa de Facebook un mesaj care i-a dus pe toţi la gândul că el şi Oana Roman au decis să se despartă după aproape trei ani de când s-au căsătorit, Marius Elisei a fost asaltat de o mulţime de întrebări. Întrebat dacă anunţul e la cacealma, soţul vedetei a negat.
Monden / 08 Ian
Oana Roman şi Marius Elisei divorţează?! Soţul Oanei Roman a făcut public un mesaj care i-a şocat pe toţi prietenii şi apropriaţii cuplului din showbiz. Şi asta pentru că ideile scrise par să vorbească despre sfârşitul mariajului celor doi.
Monden / 07 Apr
Oana Roman crea isterie în showbiz, ieri, după ce anunţa că ea şi soţul ei, Marius Elisei, trec prin probleme serioase şi sunt în pragul divorţului.
Monden / 06 Apr
Vestea că Oana Roman pune punct relaţiei cu Marius Elisei i-a şocat pe fanii vedetei TV, iar una dintre amicele acesteia i-a transmis un mesaj... inedit!
Monden / 06 Apr
Oana Roman a făcut primul pas în relaţia cu Marius Elisei, în 2013. Fiica fostului premier al României l-a văzut la un cabinet de avocatură pe cel care avea să-i devină mai târziu soţ şi tată al copilului pe care l-a adus pe lume şi i-a cerut numărul de telefon.
Monden / 06 Apr
În urmă cu doi ani, Oana Roman trăia cel mai frumos moment din viaţa ei. Îmbrăca pentru prima dată rochia de mireasă şi radia de fericire.
Monden / 06 Apr
Bombă în showbiz! Oana Roman şi Marius Elisei par să traverseze o perioadă extrem de grea în viaţa de cuplu, iar certurile tot mai dese i-au adus aproape de o despărţire.
ultimele stiri
Antena 1
Cluburile de noapte sunt din ce în ce mai pline, tot mai mulţi tineri fiind atraşi de mirajul vieţii de noapte.Ruşii au trecut deja la un alt...
Mirela Boureanu Vaida este, fără doar și poate, una dintre cele mai îndrăgite realizatoare tv din România. Gazdă a emisiunii...
Divahair.ro
BZI.ro
Romaniatv.net
"România este în continuare într-o perioadă de schimbare și va trebui să se adapteze. Această schimbare de ciclu...
Teatrul de Revistă, condus de Alexandru Arșinel, este în doliu după moartea Mihaelei Stroe Capățâneanu, directorul adjunct al...
Cea de-a doua jumătate a lunii februarie este marcată de evenimente astrale care nu se pot trece cu vederea pentru că vor produce alte...
Happy Channel
Tu cum ai fi procedat in aceasta situatie?
GSP.RO
Alice Goodwin, soția lui Jermaine Pennant, este una dintre cele mai sexy soții de fotbalist. Alice, 30 de ani, a spus "da" în 2014 și de...