Cautare: 693 rezultate dupa tagul "oana roman"
Monden / 23 Feb
După ce, în urmă două luni, au fost în pragul despărţirii, Oana Roman şi Marius Elisei sunt mai fericiţi ca oricând şi se bucură din plin de micuţa Isabela, proaspăt sărbătorită la împlinirea a trei ani. Iar cu această ocazie, Marius a povestit cum stau, de fapt, lucrurile în viața lui de bărbat însurat și tătic care încearcă să fie responsabil.
Monden / 23 Feb
Oana Roman şi-a sărbătorit fetiţa cu mare fast! Petrecerea inspirată din filmul Frozen a avut-o în centrul atenţiei pe Isabela care s-a costumat în Elsa.
Monden / 21 Feb
Oana Roman şi Marius Elisei nu-şi mai încap în piele de fericire. Fiica lor împlineşte astăzi trei ani şi i-au făcut o super petrecere. În cadrul unui interviu acordat în exclusivitate pentru Antena Stars, fiica fostului premier al României a făcut un anunţ surpriză, iar reacţia lui Marius Elisei a venit imediat.
Monden / 21 Feb
Oana Roman sărbătoreşte astăzi ziua de naştere a fiicei sale Maria Isabela. Cea mică împlineşte trei ani, iar, în aşa zi, mămica ei a ţinut să îi facă cea mai frumoasă declaraţie.
Monden / 17 Feb
Îţi doreşti să fii mămică dar te chinui să rămâi însărcinată? Oana Roman, Nicoleta Luciu, Daniela Gyorfi şi specialistul nostru îţi spun care sunt regulile pe care trebuie să le urmezi cu sfinţenie dacă vrei să ai un copil.
Monden / 15 Feb
Oana Roman trece din nou prin momente dificile. Vedeta se simte trădată de prietenii pe care cu timp în urmă i-a ajutat şi acum au uitat-o şi nu îi mai oferă o mână de ajutor. Îşi aduce aminte de toţi şi ştie cât a putut să îi sprijine.
Monden / 14 Feb
După ce zilele trecute a anunţat cât ar putea câştiga în afară, Oana Roman s-a decis: vrea să părăsească România şi deja îşi caută un loc de muncă în străinătate.
Monden / 13 Feb
În această seară, în platoul emisiunii ”Agenția VIP”, Catinca Roman, sora Oanei Roman a venit și a vorbit despre ceea ce s-a întâmplat cu nepoțica ei.
Monden / 13 Feb
Oana Roman nu a început prea bine săptămâna. În urmă cu puţin timp, vedeta a anunţat că astăzi se va plimba de la un spital la altul din cauza problemelor de sănătate ale soacrei şi ale fiicei ei.
Monden / 12 Feb
Relația Oanei Roman cu tatăl ei, Petre Roman, nu este una tocmai roz. Fostul politician a ales să-și ia mâinile de tot de pe fiica lui. Vedeta vorbește cu multă durere în suflet despre ruptura lor.
Monden / 12 Feb
Oana Roman a fost în această dimineață în platoul emisiunii ”Star Matinal de WEEKEND”, unde a declarat că ar putea pleca din țară pentru o anumită sumă de bani pe care ar putea să o câștige cu ajutorul abilităților ei.
Monden / 09 Feb
La o lună de la presupusa despărţire dintre Oana Roman şi Marius Elisei, fiica fostului premier al ţării îngrijorează din nou. Vedeta a mărturisit că se simte fără speranţă.
Monden / 08 Feb
Marius Elisei a fost aseară la marea petrecere cu ocazia zilei de naștere a lui Brigitte Sfăt. În una din fotografii, soțul Oanei Roman, pare vizibil epuizat și fără chef de viață.
Monden / 06 Feb
Oana Roman vorbeşte din nou despre oamenii răi, cei care jignesc fără să se gândească înainte. Fiica lui Petre Roman este revoltată şi vrea să transmită un mesaj.
Monden / 05 Feb
Iubirea dintre Oana Roman şi soţul ei, Marius Eliesei, a atins din nou cote înalte. Deşi au fost la un pas de divorţ, imaginile surprinse în escapata romantică din Scoţia, prezentate în exclusivitate de Spynews.ro, sunt dovada clară că în cpulu nu mai sunt probleme.
Monden / 04 Feb
Iubirea a înflorit între Oana Roman şi soţul ei, Marius Elisei! Aflaţi într-o vacanţă în doi în Glasgow, cel mai mare oraș din Scoția, cei doi au urcat pe internet câteva fotografii în care-şi ţin la curent fanii cu locurile pe care le vizitează. Toţi au remarcat că ei au regăsit dragoste departe de România, în prima escapadă după ce s-au împăcat.
Paparazzi / 03 Feb
Oana Roman și Marius Elisei, protagoniștii celor mai mari scandaluri conjugale, dar și ale unor împăcări la fel de spectaculoase, au decis ca, pentru câteva zile, după problemele din ultimul timp, să se relaxeze departe de România, în muntoasa Scoție.
Monden / 03 Feb
Oana Roman şi Marius Elisei au dat o fugă în Scoţia, acolo unde au plecat atât în interes de serviciu, cât şi pentru o mică vacanţă. Soţul vedetei a făcut publică prima fotografie din excursie.
Monden / 03 Feb
La cinci zile de la moartea surorii Mioarei Roman, au început să apară şi informaţii referitoare la averea lăsată de ea. Conform Antena Stars, Rodica Georgescu a lăsat tot ce a avut Oanei şi Catincăi Roman.
Monden / 02 Feb
La câteva ore după ce şi-a condus una dintre mătuşi pe ultimul drum, Oana Roman a făcut mărturisiri care i-au răscolit inima şi sufletul. Fiica lui Petre Roman a zis că fostul premier al României nu doar că nu a participat la înmormântare, dar nici nu a contribuit deloc la cheltuieli şi nici nu a dat vreun telefon.
1
2
3
4
5
»
ultimele stiri
Antena 1
Mădălina Manole a ajuns, în urmă cu 10 ani, în mijlocul unui scandal cu tentă amoroasă, numele ei fiind pomenit...
Oana Roman şi-a sărbătorit fetiţa cu mare fast! Petrecerea inspirată din filmul Frozen a avut-o în centrul atenţiei pe Isabela care...
Divahair.ro
BZI.ro
AntenaStars
Este una dintre cele mai frumoase femei din România şi are o căsnicie fericită de aproape 20 de ani. Anca Ţurcaşiu vorbeşte despre cum a...
Multe femei se luptă cu cearcănele şi ar face orice pentru a scăpa de ele. Tot mai multe persoane se plâng de această problemă şi uneori...
Romaniatv.net
"România este în continuare într-o perioadă de schimbare și va trebui să se adapteze. Această schimbare de ciclu...
Teatrul de Revistă, condus de Alexandru Arșinel, este în doliu după moartea Mihaelei Stroe Capățâneanu, directorul adjunct al...
Cea de-a doua jumătate a lunii februarie este marcată de evenimente astrale care nu se pot trece cu vederea pentru că vor produce alte...
GSP.RO
Polițiștii din localitatea spaniolă Igualda, aflată lângă Barcelona, se confruntă de câteva zile cu o situație bizară.Un...