Cautare: 30 rezultate dupa tagul "parinte"
Actualitate / 21 Mar
Lovitură după lovitură pentru fratele Ilenei Ciuculete: rămas fără soră şi târât într-un proces de văduvul artistei, bărbatul trebuie să dea explicaţii în faţa legii şi din cauza soţiei sale!
Actualitate / 20 Mar
La scurt timp după înmormântarea Ilenei Ciuculete, în spațiul public a izbucnit un scandal legat de înmormântarea cântăreței de muzică populară, care îi are în prim-plan pe doi celebri artişti.
Monden / 04 Mar
Lucian Bute a devenit ieri tată pentru prima dată, în care secret. Soția lui a născut o fetiță, iar cel care a făcut marele anunț a fost chiar luptătorul.
Monden / 10 Feb
Florin şi Alexandra au format un cuplu în casa "Mireasă pentru fiul meu" şi deşi s-au iubit o perioadă de timp, s-au despărţit şi acum şi-au refăcut viaţa.
Monden / 09 Ian
Victor Slav este cu siguranţă un bărbat arătos, iar acest lucru se pare că se trage din neam. În tinereţe, mama fostului prezentator era o femeie foarte frumoasă.
Monden / 26 Dec
Carismaticul cântăreţ e în culmea fericirii, după ce a venit pe lume primul său fin, pe care urmează să-l creştineze împreună cu iubita sa. Mai mult, Dorian Popa a făcut publică prima fotografie cu micuţul abia născut. Fanii l-au felicitat imediat pe artist.
Monden / 25 Noi
Cornel Ilie are o fetiţă de un an, dar nu vrea să spună STOP aici. Cântăreţul îşi doreşte cât de curând să devină din nou părinte.
Actualitate / 18 Oct
Părintele Calistrat Chifan ne învaţă ce se întâmplă dacă împumutăm cuiva bani. Deşi pare un gest frumos şi credem că facem numai bine, de fapt acest lucru aduce cu el nenumărate pedepse.
Monden / 04 Iul
Alexandru, unul dintre foştii concurenţi de la reality-show-ul matrimonial "Mireasă pentru fiul meu", a făcut publică o fotografie de colecţie. În poză, el apare alături de iubita sa în timp ce strânge la piept o fetiţă de doar câteva săptămâni. Iar descrierea pe care a postat-o i-a făcut pe toţi să reacţioneze imediat.
Actualitate / 05 Apr
Motivul pentru care un bebeluş doarme într-o cutie este la prima vedere simplu de dedus: sărăcia. Cu toate astea, nu este nici măcar aproape de realitate.
Monden / 26 Feb
Cazurile sociale prezentate la "Acces Direct" o impresionează teribil pe Simona Gherghe, care în urmă cu puţin timp, în direct, aceasta a fost copleştită de drama unor patru copii, aşa că a făcut o mărturisire inedită.
Actualitate / 06 Oct
Părintele Arsenie Boca este foarte cunoscut pentru minunile pe care le-a făcut oamenilor. Asemeni altor sfinţi, părintele i-a dăruit copii unei femei care nu putea să-i conceapă. Unul dintre cei doi copii născuţi de femeie este acum campioană mondială la SuperKombat.
Actualitate / 28 Sep
Marţi, mii de credincioşi sărbătoresc 101 ani de la naşterea lui Arsenie Boca, una dintre cele mai controversate feţe bisericeşi din istoria ţării.
Actualitate / 22 Aug
Chipul preotului Arsenie Boca a apărut pe trupul unui tânăr din Mediaş. Dar nu e un nou miracol. Sfântul Ardealului s-a transformat în tatuajul anului, scrie Observator.tv
Actualitate / 09 Aug
Părintele Arsenie Boca este cunoscut pentru minunile pe care le-a făcut în timpul vieţii sale. Părintele a rămas în memoria credincioşilor români ca fiind unul dintre cei mai luminaţi teologi.
Monden / 15 Iul
Cântăreaţa Laura Vass a avut parte de o experienţă divină, marcantă. Ea a visat mormântul părintelui Arsenie Boca, de la mănăstirea Prislop, acolo unde a primit un mesaj.
Monden / 20 Mai
Narcisa a lui Guţă duce o viaţă în care luxul ocupă locul de onoare, iar mama ei abia se descurcă cu traiul de pe o zi pe alta. Doamna Elena a mărturisit că relaţia cu fiica ei a avut de suferit în ultimii ani, iar Narcisa refuză să o mai ajute cu necesităţile pe care le are.
Actualitate / 18 Mai
Credincioşii din România trec printr-o perioadă presărată cu minuni divine şi icoane înlăcrimate. Cel puţin asta ar spune oricine, la prima vedere. Totuși, specialiştii sunt de altă părere...
Actualitate / 12 Mai
Vestea că icoana cu Arsenie Boca lăcrimează a şocat o ţară întreagă. Sute de credincioşi s-au îngrămădit pentru a vedea minunea, tocmai într-un sat din judeţul Vaslui. La câteva zile după ce a început să plângă, primele efecte au început să se arate.
Actualitate / 06 Mai
Joey Salads, un tânăr american care realizează tot felul de farse pentru cei care îi urmăresc canalul de pe Youtube, a vrut să încerce şi ceva mai serios. El a pus la cale un experiment social.
1
2
ultimele stiri
Antena 1
Denisa, fosta concurentă din sezonul cinci de la "Mireasă pentru fiul meu" a fost invitată în platoul de la Star Matinal!
Mădălina, fosta concurentă din sezonul şase de la "Mireasă pentru fiul meu" a fost invitată în platoul de la Star Matinal!
Divahair.ro
Dacă nu ai reuşit să-ţi faci lista cu dorinţe şi planuri de Anul Nou, acum ai şansa să o realizezi, pentru că Luna Nouă în Berbec...
Chiar dacă nu au beneficiat de drepturi din cele mai vechi timpuri, femeile au știut întotdeauna să se impună. Puterea și inteligența...
BZI.ro
Romaniatv.net
Gigi Becali a avut o polemică spumoasă cu Gigi Becali, la România TV, iar printre altele a dezvăluit şi câteva amănunte picante...
Faimosul actor Antonio Baderas a suferit un infarct în data de 26 ianuarie. Vedeta spune că a avut noroc şi a rămas fără urme....
Icoana Maicii Domnului nu trebuie să lipsească din nicio casă. Ea protejează și ocrotește, aduce iubire, împăcare și alină dureri....
Happy Channel
Pe cei doi ii puteti urmari, la Happy Channel, in iSerialul ”Cand mama nu-i acasa”.
GSP.RO
Moment rușinos pentru o fată de mingi aflată pe marginea unui teren de baseball. În timpul unei partide amicale din presezon, disputată...
News.ro
Profit.ro