Cautare: 134 rezultate dupa tagul "roxana ionescu"
Monden / 26 Mar
Roxana Ionescu, chiar dacă s-a despărțit de câteva luni bune de fostul ei logodnic, pare să nu reușească să reteze, definitiv, legăturile cu acesta. Ba chiar, am spune noi, dimpotrivă, ea fiind, pare-se, nelipsită din clubul pe care acesta în patronează, la Timișoara.
Monden / 12 Mar
De când s-a despărțit de iubitul afacerist, Mama-natură este mereu în compania unei persoane și nicio clipă nu rămâne singură.
Monden / 06 Feb
Roxana Ionescu şi-a luat inima-n dinţi şi astăzi, în direct la TV, şi-a făcut un tatuaj pe spate. Nu, nu este vorba de unul permanent, însă acest pas ar putea să o încânte şi în câteva luni să o vedem la un salon special pentru astfel de lucruri.
Monden / 11 Ian
Roxana Ionescu a făcut publice două fotografii, unde apare dovada clară că a trecut peste cea mai recentă decepţie suferită în dragoste. Fanii i-au fost alături şi i-au scris mai multe mesaje.
Monden / 05 Ian
Despărțirea dintre Mama-Natură și logodnicul ei, Tinu Vidaicu, a luat prin surprindere întreg showbiz-ul românesc, cu atât mai mult cu cât cei doi păreau să aibă planuri cât se poate de serioase. Cu toate acestea, se pare că nefericirea lui Tinu a fost rapid ”tratată” de o brunetă focoasă.
Monden / 05 Ian
Roxana Ionescu, cunoscută şi ca Mama-Natură, nu stă singură după despărţirea de fostul logodnic cu care urma să se căsătorească.
Paparazzi / 30 Dec
S-au iubit aproape trei ani, dar idila a luat sfârşit, iar acum Roxana Ionescu, cunoscută ca şi ”Mama Natură”, este o femeie liberă. Cu toate acestea, pare-se, despărțirea lor nu este una prea ușoară, mai ales că, timp de trei ani, alături de Tinu Vidaicu, focoasa vedetă TV a trăit o idilă parcă desprinsă din filmele de dragoste americane.
Monden / 05 Noi
Iuliana Luciu s-a pozat alături de Roxana Ionescu, însă toată lumea și-a îndreptat privirea către cearcănele ei. Chiar dacă a încercat să le ascundă, tot au fost foarte vizibile.
Monden / 26 Sep
Ultima seară de petrecere dintr-unul dintre cluburile conduse de Tinu Vidaicu, iubitul superbei Roxana Ionescu s-a terminat cum nu se putea mai prost. Mai exact, petrecăreții din clubul aflat pe malul lacului Văliug, din Caraș-Severin, s-au bătut ca în filme.
Monden / 26 Iul
Mama-Natură este, fără discuție, îndrăgostită până peste cap de logodnicul ei, omul de afaceri timișorean Tinu Vidaicu. Atât de amorezată încât, spre deosebire de alte vedeter, a preferat să renunțe la un weekend la mare pentru a se distra alături de el, în clubul acestuia.
Monden / 25 Iun
Roxana Ionescu este, cu siguranță, una dintre femeile care în momentul în care zâmbește poate topi inima oricărui bărbat. Iar acum vedeta pare să aibă toate motivele să zâmbească, cu atât mai mult cu cât viața personală a Mamei-Natură este una de invidiat. Dar, cu toate acestea, nu o prea face.
Monden / 02 Iun
Roxana Ionescu trăieşte o frumoasă poveste de dragoste de ani buni cu un afacerist din Timişoara căruia urmează să îi spună "DA" în viitorul apropiat.
Monden / 05 Mai
Roxana Ionescu a testat căsătoria o dată şi gura lumii spune că se pregăteşte de nuntă, însă "Mama Natură" neagăt totul. Frumoasa blondă mărturiseşte că are o relaţie frumoasă, însă că încă nu i-a fost pusă marea întrebare.
Monden / 07 Mar
Roxana Ionescu, frumoasa vedetă TV care a devenit celebră drept ”Mama Natură” pare să arate din ce în ce mai bine. Iar secretul ei pare să fie sportul intens pe care îl practică. Evident, în parc, făcându-i pe cei din jurul ei să o privească hulpav.
Monden / 01 Feb
”Mama-Natură” este, în aceste momente, în culmea fericirii. Și nici nu are cum să fie altfel, pentru că, în curând, va deveni soția unuia dintre cei mai prosperi oameni de afaceri din tânăra generație din Timișoara, iubitul ei convingând-o, cu un inel superb, să spună ”DA”.
Actualitate / 23 Ian
Roxana Ionescu a stabilit toate detaliile pentru nunta sa: rochia, decorul, perioada, meniul... Trebuie să mai rezolve doar cu un "mic amănunt": mirele!
Monden / 22 Ian
Roxana Ionescu dezvăluie detalii despre nunta ei, duminică, de la 12:00, în bucătăria lui Nicolai Tand de la Antena Stars, Frumoasa blondă spune că și-ar dori o petrecere în aer liber pentru că, fiind „Mama natură”, va face în așa fel încât să nu plouă.
Monden / 18 Ian
"Mama Natură" iubeşte cu patos şi nu se sfieşte să o spună! Roxana Ionescu face des naveta Bucureşti - Timişoara pentru a fi alături de iubitul ei, afaceristul Tinu Vidaicu.
Monden / 09 Dec
Roxana Ionescu este o prezenţă feminină care se face remarcată oriunde ar merge, datorită formelor apetisante pe care le are.
Monden / 20 Aug
I s-au terminat deocamdată proiectele în televiziune, însă Roxana Ionescu nu are timp de vacanţă! Mama Natură şi-a găsit o ocupaţie care îi vine mănuşă întreţine atmosfera în cluburile deţinute de iubitul ei!
1
2
3
4
5
»
ultimele stiri
Antena 1
A fost nevoie de șapte ani de la o moarte șocantă, ca anumite secrete și trăiri ale Mădălinei Manole să iasă la iveală.
Divahair.ro
De multe ori, dragostea seamănă cu o ruletă: nu contează cât de bună, cât de frumoasă sau cât de inteligentă ești,...
Endiometroza este o afecţiune a uterului care permite dezvoltarea endometrului. Endometrul este mucoasa prezentă pe pereţii interni ai uterului....
BZI.ro
AntenaStars
Testul din imagine pare simplu la prima vedere și ai spune că e doar o problemă de matematică din clasele primare, însă nu e deloc așa.
Dacă nu ți s-au pierdut încă bagajele la aeroport, ai noroc!
Romaniatv.net
Faimosul actor Antonio Baderas a suferit un infarct în data de 26 ianuarie. Vedeta spune că a avut noroc şi a rămas fără urme....
Icoana Maicii Domnului nu trebuie să lipsească din nicio casă. Ea protejează și ocrotește, aduce iubire, împăcare și alină dureri....
Actorul Tomas Milian, cu orgini cubaneze, italieneşti şi americane, a murit la 84 de ani. Artistul care a fost promovat în filme Bernardo...
Happy Channel
Au ingropat serucrea razboiului si au revenit la sentimente mai bune.
Avem patru pisici ratacite in imagini. Le poti gasi?
GSP.RO
”Răpirea din Serai” este una dintre cele mai cunoscute reprezentări artistice în România și e prezentă, sub forma...
News.ro
Profit.ro