Cautare: 36 rezultate dupa tagul "sfarsitul lumii"
Actualitate / 20 Feb
Un fenomen straniu a fost observat pe cer, semn clar că se apropie apocalipsa spun unii. ”Al doilea Soare” a putut fi observat pe cer, iar oamenii au intrat în panică.
Actualitate / 28 Ian
Dintr-o stațiune montană s-a putut observa pe cer ceva cel puțin bizar, oamenii s-au speriat și au crezut că este un OZN.
Monden / 10 Ian
S-a tot vorbit despre sfârșitul lumii și zeci, dacă nu chiar sute de teorii, au tot ieșit la iveală. Acum însă, un scriitor, cu pretenții de savant, vine cu o nouă explicație, cu o teorie a conspirației, în care explică, la modul seducător, când și cum va avea loc sfârșitul lumii.
Actualitate / 25 Noi
Șase continente - același pericol. O previziune a unei clarvăzătoare sună ca un film de groază.
Actualitate / 06 Noi
Imagini şocante! Sfârşitul lumii este foarte aproape. Omenirea se pare că ar putea dispărea în doar câteva săptămâni! Sumerienii ne-au avertizat în urmă cu 5.000 de ani.
Monden / 30 Oct
Sfârșitul lumii este un fenomen care sperie întreaga lume. Un cunoscut duhovnic român de la Muntele Athos a făcut câteva profeții sumbre despre cea mai cumplită perioadă din istoria omenirii. Acesta a anunțat că vine sfârșitul.
Actualitate / 29 Sep
„Luna Neagră“ anunţată de astrologi îi agită pe oameni şi creează noi teorii ale conspiraţiei, dar şi motive pentru a crede că se apropie Apocalipsa.
Actualitate / 29 Iul
Aveai o zi bună azi? Ne pare rău că o să ţi-o stricăm, însă avem nişte veşti teribil de proaste. Se pare că lumea se va sfârşi azi.
Actualitate / 18 Iul
Vine sau nu sfârşitul lumii? Cât de aproape este cel de-al treilea război mondial? Deşi Nostradamus şi Baba Vanga au avut previziuni crunte pe acest subiect, totul a luat o întorsătură neaşteptată.
Actualitate / 10 Iul
Lumea a fost zguduită de o profeţie cutremurătoare: O armată de îngeri va coborî din cer. La un muzeu din Ierusalim este expusă o tăbliţă care a fost denumită „Piatra lui Gabriel". Ea a fost găsită lângă Marea Moartă şi a dat naştere multor teorii referitoare la profeţia pe care o face.
Actualitate / 25 Apr
Se pare că anul 2016 este un an fatidic. Primul semn de intrebare este legat de numarul mare de personalitati care ne-au parasit de la inceputul anului si pana acum.
Horoscop / 21 Apr
Zvonurile venirii sfârşitului lumii apar la diverse perioade de timp. 2000 şi 2012 au trecut, dar nu ştim ce ne rezervă viitorul.
Actualitate / 31 Ian
Sfârşitul este la trei minute depărtare! Omenirea nu a mai fost într-un pericol atât de mare de la Războiul Rece.
Actualitate / 29 Dec
Oamenii de ştiinţă ne avertizează că ar putea veni sfârşitul lumii. O cometă gigant ar putea distruge viațade pe Terra. Este nevoie că lumea științifică să-și îndrepte atenția și asupra acestor corpuri cerești, despre care nu se cunosc foarte multe lucruri
Actualitate / 07 Oct
O organizaţie creştin americană susţine că astăzi vine sfârşitul lumii! Avertismentul a fost făcut în mai multe materiale înregistrate şi difuzate la radio de fondatorul şi liderul frăţiei, Chris McCann.
Actualitate / 29 Sep
Un preot din Iaşi face furori pe reţelele de socializare cu predicile şi învăţăturile lui tranşante. Reprezentantul Bisericii susţine că Dumnezeu se întreabă dacă nu cumva oamenii sunt "tâmpiţi", din cauză că nu se pocăiesc şi nu se lasă de băut, de fumat şi de duşmănit.
Actualitate / 19 Iun
Luminiţa, femeia care a isterizat internetul, loveşte din nou! Tânăra a prevestit Apocalipsa în stilul caracteristic şi foarte amuzant.
Actualitate / 22 Mai
Sfârşitul lumii este din nou aproape! Asta spune o nouă teorie halucinantă şi înfricoşătoare care bagă în sperieţi toată planeta. Şi totul s-ar întâmpla foarte curând. Amănuntele vă vor lăsa cu gura căscată.
Actualitate / 22 Mai
Poate credeaţi că noi scăpăm! Ei bine, sunetele apocaliptice care au îngrozit mapamondul se aud şi în România! Un buzoian a înregistrat bizarele zgomote, iar filmarea a ajuns deja virală pe internet!
Actualitate / 03 Apr
Accidentele tot mai grave ce au avut loc în ultima vreme au atras atenţia tuturor. Fie că vorbim despre preoţi, astrologi, toţi se întreabă acelaşi lucru. Oare vine Apocalipsa?
1
2
ultimele stiri
Antena 1
Alexandra Stan nu are limite! Artista s-a fotografiat în ipostaze extrem de sexy
Un student de 18 ani din Statele Unite a avut parte de o adevărată surpriză din partea mamei sale!
Divahair.ro
BZI.ro
Romaniatv.net
Cea de-a doua jumătate a lunii februarie este marcată de evenimente astrale care nu se pot trece cu vederea pentru că vor produce alte...
Teatrul de Revistă, condus de Alexandru Arșinel, este în doliu după moartea Mihaelei Stroe Capățâneanu, directorul adjunct al...
Televiziunea Română a mai pierdut un profesionist. Un editor de imagine cu o experienţă şi un dar extraordinar a murit. El va...
Happy Channel
Maternintatea ii prieste din plin lui Anahi.
Durul Vin Diesel si-a aratat latura sensibila!
GSP.RO
Amalia Brătescu, 27 de ani, e noua senzație de pe Facebook. Frumoasa româncă are mii de urmăritori și la fel de multe like-uri la pozele...