Cautare: 34 rezultate dupa tagul "sfarsitul lumii"
Monden / 10 Ian
S-a tot vorbit despre sfârșitul lumii și zeci, dacă nu chiar sute de teorii, au tot ieșit la iveală. Acum însă, un scriitor, cu pretenții de savant, vine cu o nouă explicație, cu o teorie a conspirației, în care explică, la modul seducător, când și cum va avea loc sfârșitul lumii.
Actualitate / 25 Noi
Șase continente - același pericol. O previziune a unei clarvăzătoare sună ca un film de groază.
Actualitate / 06 Noi
Imagini şocante! Sfârşitul lumii este foarte aproape. Omenirea se pare că ar putea dispărea în doar câteva săptămâni! Sumerienii ne-au avertizat în urmă cu 5.000 de ani.
Monden / 30 Oct
Sfârșitul lumii este un fenomen care sperie întreaga lume. Un cunoscut duhovnic român de la Muntele Athos a făcut câteva profeții sumbre despre cea mai cumplită perioadă din istoria omenirii. Acesta a anunțat că vine sfârșitul.
Actualitate / 29 Sep
„Luna Neagră“ anunţată de astrologi îi agită pe oameni şi creează noi teorii ale conspiraţiei, dar şi motive pentru a crede că se apropie Apocalipsa.
Actualitate / 29 Iul
Aveai o zi bună azi? Ne pare rău că o să ţi-o stricăm, însă avem nişte veşti teribil de proaste. Se pare că lumea se va sfârşi azi.
Actualitate / 18 Iul
Vine sau nu sfârşitul lumii? Cât de aproape este cel de-al treilea război mondial? Deşi Nostradamus şi Baba Vanga au avut previziuni crunte pe acest subiect, totul a luat o întorsătură neaşteptată.
Actualitate / 10 Iul
Lumea a fost zguduită de o profeţie cutremurătoare: O armată de îngeri va coborî din cer. La un muzeu din Ierusalim este expusă o tăbliţă care a fost denumită „Piatra lui Gabriel". Ea a fost găsită lângă Marea Moartă şi a dat naştere multor teorii referitoare la profeţia pe care o face.
Actualitate / 25 Apr
Se pare că anul 2016 este un an fatidic. Primul semn de intrebare este legat de numarul mare de personalitati care ne-au parasit de la inceputul anului si pana acum.
Horoscop / 21 Apr
Zvonurile venirii sfârşitului lumii apar la diverse perioade de timp. 2000 şi 2012 au trecut, dar nu ştim ce ne rezervă viitorul.
Actualitate / 31 Ian
Sfârşitul este la trei minute depărtare! Omenirea nu a mai fost într-un pericol atât de mare de la Războiul Rece.
Actualitate / 29 Dec
Oamenii de ştiinţă ne avertizează că ar putea veni sfârşitul lumii. O cometă gigant ar putea distruge viațade pe Terra. Este nevoie că lumea științifică să-și îndrepte atenția și asupra acestor corpuri cerești, despre care nu se cunosc foarte multe lucruri
Actualitate / 07 Oct
O organizaţie creştin americană susţine că astăzi vine sfârşitul lumii! Avertismentul a fost făcut în mai multe materiale înregistrate şi difuzate la radio de fondatorul şi liderul frăţiei, Chris McCann.
Actualitate / 29 Sep
Un preot din Iaşi face furori pe reţelele de socializare cu predicile şi învăţăturile lui tranşante. Reprezentantul Bisericii susţine că Dumnezeu se întreabă dacă nu cumva oamenii sunt "tâmpiţi", din cauză că nu se pocăiesc şi nu se lasă de băut, de fumat şi de duşmănit.
Actualitate / 19 Iun
Luminiţa, femeia care a isterizat internetul, loveşte din nou! Tânăra a prevestit Apocalipsa în stilul caracteristic şi foarte amuzant.
Actualitate / 22 Mai
Sfârşitul lumii este din nou aproape! Asta spune o nouă teorie halucinantă şi înfricoşătoare care bagă în sperieţi toată planeta. Şi totul s-ar întâmpla foarte curând. Amănuntele vă vor lăsa cu gura căscată.
Actualitate / 22 Mai
Poate credeaţi că noi scăpăm! Ei bine, sunetele apocaliptice care au îngrozit mapamondul se aud şi în România! Un buzoian a înregistrat bizarele zgomote, iar filmarea a ajuns deja virală pe internet!
Actualitate / 03 Apr
Accidentele tot mai grave ce au avut loc în ultima vreme au atras atenţia tuturor. Fie că vorbim despre preoţi, astrologi, toţi se întreabă acelaşi lucru. Oare vine Apocalipsa?
Actualitate / 29 Mar
Părintele Iustin a fost iubit şi apreciat de toţi cei care au reuşit să îl cunoască. Părintele a făcut un anunţ înspăimântător pe patul de moarte, despre urgia ce urma să vină după 12 luni, dar aceasta nu a fost decât una din profeţiile cumplite pe care acesta le-a făcut despre sfârşitul lumii.
Actualitate / 25 Feb
A îndrăznit să nesocotească cuvântul lui Dumnezeu, a prezis sfârşitul lumii, iar acum plăteşte cu vârf şi îndesat, fiind șantajat de mai-marii Bisericii Ortodoxe Române.
1
2
ultimele stiri
Antena 1
Speak pleacă din România şi face nunta! Artistul ne-a dezăluit totul cu lux de amănunte!
De sensibilitatea lui Mădălin din Casa Mireselor ne-am convins cu toții. Tânărul a plâns în repetate ori în emisiune, mai ales de când...
Divahair.ro
Zodia noastră spune multe despre personalitatea pe care o avem și despre ceea ce suntem. Cu toții ne înțelegem mai bine cu anumite...
Rar mai vedem în jurul nostru relații frumoase, bazate pe încredere reciprocă, și puțini sunt cei care știu de ce au nevoie...
BZI.ro
Romaniatv.net
HOROSCOP URANIA 21-27 ianuarie: Citeşte previziunile astrale pentru fiecare zodie făcute de celebrul astrolog. Citește mai departe......
Andreea Bălan a vorbit în premieră despre relaţia tensionată cu tatăl ei. Citește mai departe...
1 februarie vine cu vești bune pentru români. O serie de legi intră în vigoare de la această dată. Printre beneficiari se numără...
Happy Channel
Tatal Andreei Balan neaga acuzatiile ficei sale.
Nicole Cherry, o artista iubita de public.
GSP.RO
Caroline Vreeland devine din ce în ce mai celebră datorită imaginilor super-sexy pe care le postează.Blondina arată senzaţional,...
News.ro
Kremlinul s-a declarat joi îngrijorat de o consolidare militară a prezenţei Statelor Unite în Polonia şi consideră intrarea a peste 3.000 de...