Cautare: 19 rezultate dupa tagul "spynew.ro"
Monden / 05 Mar
Renata, iubita lui Leo de la Strehaia, a intrat în gura Adrianei Bahmuţeanu.
Paparazzi / 11 Feb
Judecat în „Dosarul transferurilor” fostul acţionar de la Dinamo riscă şapte ani de puşcărie. La începutul lunii, Borcea a venit în ţară pentru a-şi primi sentinţa, însă, aceasta a fost amânată pentru 18 februarie. În aşteptarea ei, însă, petrece tot mai mult timp cu cele două familii ale sale.
Monden / 29 Ian
Mama Biancăi o pune la respect pe Veronica A. Cara. Doamna Madi este foc şi pară pe fosta confidentă a roşcatei.
Actualitate / 29 Ian
După ce l-a făcut praf în ziarul Tricolorul, Corneliu Vadim Tudor face tot ce poate să amâne o decizie în procesul deschis pe numele lui de Victor Piţurcă.
Actualitate / 25 Ian
La 40 de ani, Gabriela Onete, fosta soţie a omului de afaceri, poate face lejer concurenţă vedetelor autohtone. Cu toate acestea, bărbatul pe care îl iubea a ales pe altcineva.
Monden / 22 Ian
Andreea Mantea dă de pământ cu bărbaţii din showbiz. Frumoasa brunetă a fost invitată la ''Agentul Vip'', unde i-a luat la puricat pe băieţii ''grei''.
Actualitate / 22 Ian
Andreea Mantea a vorbit despre viaţa ei personală la ''Agentul VIP''. Bruneta a lămurit multe lucruri cu privire la ceea ce s-a spus în ultimul timp despre viaţa ei.
Actualitate / 22 Ian
Dan Petrescu, tatăl copilotului lui Adrian Iovan, contrazice raportul autorităţilor şi spune că nu a aflat primul de accidentul aviatic.
Monden / 18 Dec
Andreea Esca se pregăteşte de iarna grea care se aunţă că se va abate asupra României. Uite ce şi-a cumpărat vedeta.
Monden / 10 Oct
Cu toate că a trecut ceva timp de la nuntă, Bianca continuă să primească cadouri. Se pare, însă, că unul dintre ele a emoţionat-o în mod special.
Bănel Nicoliţă este un bărbat fericit. Are succes atât pe plan profesional cât şi sentimental.
Monden / 28 Sep
Cântăreţul a fost lovit de un actor în timpul unei emisiuni difuzată pe internet. Justin a rămas stupefiat.
Actualitate / 19 Sep
Pasajul Obor a fost blocat înacestă dimineaţă după ce două maşini s-au ciocnit şi o persoană a avut nevoie de îngrijiri medicale.
Bianca Drăguşanu şi Anda Adam au gusturi comune iar asta nu se limitează doar la Victor Slav.
Paparazzi / 07 Sep
În prima zi ca femeie măritată, actuală doamna Slav, şi-a lăsat bărbatul acasă şi a pornit la o partidă zdravănă de cumpărături. În scop terapeut, cel mai probabil.
Monden / 16 Aug
Willow în vârstă de 12 ani face deja ravagii în showbizul internaţional. Stilul vestimentar şi look-ul pe care îl adoptă este unul extravagant, în ciuda vârstei iar acum şi-a vopsit părul curcubeu.
Actualitate / 08 Aug
Hang Mioku a vrut să îşi păstreze frumuseţea din tinereţe şi a ajuns dependentă de operaţii estetice. La un moment dat, medicii au refuzat să o mai injecteze cu silicon, iar femeia şi-a introdus singură în pielea feţei ulei pentru gătit.
Monden / 15 Iul
Din toamnă, Oana Roman îşi ia tălpăşiţa şi pleacă. Nu din ţară, ci de la postul care a consacrat-o.
Monden / 10 Iul
Nu mai este un secret pentru nimeni că Andreea Marin se implică în tot felul de acţiuni umanitare şi că îi place să fie un exemplu de urmat. De data aceasta, însă, "Zâna" s-a întrecut pe ea însăşi.
ultimele stiri
Antena 1
Aflată la un eveniment simandicos, frumuseţea din imagine a avut parte de cel mai enibil moment al vieţii ei. Vântul puternic a lăsat-o în...
De când se știe a fost o persoană voluptoasă. Greutatea sa a fost întotdeauna peste limita dorită. Avea să se împace cu gândul, până...
AntenaStars
Veste tristă pentru Cristi Borcea! Fostul boss de la Dinamo face Paştele în spital.
Decizie șocantă luată de Viorel Lis! Fostul edil al Capitalei ar face orice ca Oana să nu mai sufere din cauza bolii care îl chinuie pe el.
Observator.tv
Cei care se gândesc cu plăcere la programele TV din copilărie, atunci sigur îşi amintesc de "Feriţi-vă de măgăruş"! Actorul...
Vinerea Mare sau Vinerea Patimilor este ultima vineri înaintea Paştelui, zi în care a fost răstignit Iisus Hristos. Tradiţia spune că este...
Euforia.TV
Într-o încercare de a reduce datoriile publice ale țării, oficialii italieni au scos la licitație insula Poveglia. Este frumoasă, se află la...
Ea o frumusețe, el la fel, cu toate acestea au decis să se despartă după nouă ani de relație