Cautare: 42 rezultate dupa tagul "xtra night show"
Monden / 21 Feb
Extravaganta Corina a vorbit în cadrul unui interviu acordat pentru emisiunea emisiunii "Xtra Night Show" despre apariţiile sale cu care încinde internetul. Frumoasa artistă a spus că din copilărie a fost foarte curajoasă, iar acest lucru se numără printre multele ei calităţi. Totodată a declarat că deşi unele dintre ţinutele ei sunt catalogate ca fiind ciudate sau prea îndrăzneţe, pentru ea sunt absolut normale.
Monden / 21 Feb
Dacă la începutul weekendului trecut, ex-fotbalistul a fost surprins în timp ce ieşea dintr-un club bucureştean de lux alături de Prinţesa Sprâncenelor, Maria Păuna, a doua zi, Adrian Cristea a fost la botezul băiatului fostului coleg, Andrei Mărgăritescu, eveniment ce a avut loc la Piteşti! Acolo, Prințul Cristea a făcut spectacol pe ring cu niște dansatoare profesioniste. Prinţesa Sprâncenelor a văzut imaginile cu fotbalistul excentric și a dezvăluit de ce nu l-a însoțit la petrecere.
Monden / 20 Feb
"Sunt Maria Păuna și Adrian Cristea împreună?" Aceasta e întrebarea fierbinte din showbizul românesc, după ce Prințul Cristea și Prințesa Sprâncenelor au fost surprinși împreună la un club. Prezentă într-o emisiune tv, Maria Păuna a făcut declarații-surpriză despre relația sa cu celebrul fotbalist.
Monden / 17 Feb
Doiniţa Oancea a împlinit zilele trecute vârsta de 34 de ani. Cel mai frumos cadou a fost din partea prietenilor care i-au pregătit o petrecere surpriză.
Monden / 16 Feb
Sylvia a făcut destăinuiri referitoare la noua sa activitate, care îi ocupă majoritatea timpului. Se implică şi în muzică, dar mai nou şi în psihologie.
Monden / 16 Feb
Adina Alberts a primit în luxoasa sa casă reporterii "Xtra Night Show". Aceasta a povestit despre momente importante din viaţa copiilor săi, din viaţa băiatului Ştefan şi a micuţei Brianna.
Monden / 16 Feb
În platoul de la "Xtra Night Show" a avut loc un joc pe cinste interpretat chiar de juraţii de la "Next Star". Alina Eremia, Dorian Popa, CRBL şi Pepe au jucat mimă în direct.
Monden / 14 Feb
Monica Tatoiu, Liviu Vârciu, Sorana ex-ASIA și Andrei Ștefănescu au acceptat marea provocare ”Taci și înghite” în platoul emisiunii ”Xtra Night Show”.
Monden / 10 Feb
În această noapte la ”Xtra Night Show”, Adina Halas a venit alături de soțul ei în platoul emisiunii. Cei doi se iubesc de 6 ani, iar dragostea lor este la fel de puternică.
Monden / 09 Feb
Ioana Ginghină a fost în această seară în platoul emisiunii ”Xtra Night Show” unde a povestit că își dorește să joace din nou într-o telenovelă.
Monden / 09 Feb
Asistenta păcătoasă, Daniela Crudu, a dansat fără inhibiții în această ediție a emisiunii ”Xtra Night Show”. Bruneta se unduiește cum știe ea mai bine pe melodiile alese de DJ-ul emisiunii, Silviu Andrei.
Monden / 09 Feb
Ozana Barabancea a făcut senzație cu ținuta ei în această seară la ”Xtra Night Show”. Toate privirile au fost ațintite asupra vestimentației.
Monden / 08 Feb
Brigitte Năstase şi-a aniversat cu mare fast împlinirea celor 40 de ani de viaţă. La petrecerea de cinci stele, cu o mulţime de invitaţi, cea mai inedită urare a venit din partea lui Ilie Năstase.
Monden / 07 Feb
Mihaela Borcea a vorbit deschis într-un interviu pentru Antena 1 despre probleme ei de sănătate, dar şi despre cum se înţelege acum cu fostul ei soţ şi relaţia lui cu copiii lor.
Monden / 02 Feb
Aventurierul Codin Maticiuc a intrat de mult în legenda urbană datorită poveştilor sale amoroase, dar şi a stilului său de viaţă. Băiat de bani gata, escortat mereu de femei frumoase, puţin cam dur, cât să dea bine şi usturător la vorbă. Tânărul abia s-a întors de la Miami unde, pe lângă altele, a făcut un tur complet al cluburilor.
Monden / 02 Feb
La câteva ore după ce şi-a condus una dintre mătuşi pe ultimul drum, Oana Roman a făcut mărturisiri care i-au răscolit inima şi sufletul. Fiica lui Petre Roman a zis că fostul premier al României nu doar că nu a participat la înmormântare, dar nici nu a contribuit deloc la cheltuieli şi nici nu a dat vreun telefon.
Monden / 31 Ian
Nicoleta Nucă a dezvăluit de ce nu doarme nopţile şi mai ales cine o ţine trează. A fost invitată în emisiunea "Xtra Night Show", acolo unde a spus lucrurilor pe nume.
Monden / 31 Ian
Chef Patrizzia a dezvăluit anănunte necunoscute din viaţa sa, chiar de când era mic copil. Detalii incendiare din relaţiile sale au fost aduse în discuţie. A vorbit chiar şi despre fiul său.
Monden / 30 Ian
Nouă vedete de la noi din ţară au fost supuse unor situaţii extreme. Acestea au fost trimise în armată, acolo unde au avut de îndeplinit sarcinile unui adevărat soldat.
Monden / 30 Ian
Cezar Ouatu a acordat un interviu în premieră pentru "Xtra Night Show" alături de mama sa. Acesta a vorbit despre copilăria sa şi despre cum îl răsfaţă femeia şi acum.
1
2
3
ultimele stiri
Antena 1
Spiritele se încing tot mai des la „Mireasă pentru fiul meu”, mai ales acum, când marea finală bate la usă!
Scandal în casa "Miresa pentru fiul meu"! O concurentă a cedat nervos și s-a dezlănțuit!
Divahair.ro
BZI.ro
Romaniatv.net
"România este în continuare într-o perioadă de schimbare și va trebui să se adapteze. Această schimbare de ciclu...
Teatrul de Revistă, condus de Alexandru Arșinel, este în doliu după moartea Mihaelei Stroe Capățâneanu, directorul adjunct al...
Cea de-a doua jumătate a lunii februarie este marcată de evenimente astrale care nu se pot trece cu vederea pentru că vor produce alte...
Happy Channel
Gestul actorului a starnit hohote de ras!
Mesaj dur pentru "prietenii" virtuali!
GSP.RO
Alice Goodwin, soția lui Jermaine Pennant, este una dintre cele mai sexy soții de fotbalist. Alice, 30 de ani, a spus "da" în 2014 și de...