Cautare: 325 rezultate dupa tagul "zodii"
Horoscop / 26 Mar
În zodiac se află o zodie de care se tem toate celelalte. Este o femeie manipulatoare care știe cum să întoarcă toate lucrurile în favoarea ei. Este bine de știut că nu trebuie să te pui cu ea, ci să o lași să își facă felul.
Horoscop / 23 Mar
Unele probleme din trecut nu le dau pace scorpionilor, în timp ce racii vor explicații pe care le așteaptă de multă vreme. Astrele au pregătit o mulțime de surprize pentru mai multe zodii. Horoscopul a fost furnizat de Remus Ionescu.
Horoscop / 22 Mar
Ziua de astăzi de anunţă a fi una prielnică pentru încheiat afaceri şi parteneriate. Remus Ionescu vine cu veşti bune pentru persoanele muncitoare şi ambiţioase.
Monden / 18 Mar
Astrele au pregătit mai multe surprize în acest sfârşit de weekend, se pare că unii nativi vor avea parte de o zi specială, în timp ce alții vor avea parte de surprize mai puțin plăcute. Horoscopul a fost furnizat de Remus Ionescu.
Horoscop / 17 Mar
Astrele au pregătit mai multe surprize în acest weekend, se pare că unii nativi vor avea parte de o zi specială, în timp ce alții vor avea parte de surprize mai puțin plăcute. Horoscopul a fost furnizat de Remus Ionescu.
Horoscop / 15 Mar
Remus Ionescu a realizat horoscopul pentru ziua de joi. Gemenii vor avea parte de nişte urgenţe care vor apărea în mod neaşteptat pe timpul zilei. Vezi ce îţi rezervă şi ţie astrele!
Horoscop / 14 Mar
Deşi vremea afară este tot mai rece, veştile pentru nativii din zodiac se anunţă tot mai bune. Remus Ionescu a realizat horoscopul pentru ziua de 15 martie. Iată ce vă rezervă astrele!
Horoscop / 07 Mar
O anumită zodie din horoscop trece prin momente de-a dreptul pasionale de Ziua femeii. Cupidon a lovit-o cu săgeata dragostei aşa de rău încât chiar de 8 Martie va rămâne însărcinată.
Horoscop / 02 Mar
Astrele au pregătit o gramadă de surprize pentru aproape toate zodiile, mai mulți nativi vor avea șanse de schimbări la locul de muncă. Horoscopul a fost furnizat de Remus Ionescu.
Horoscop / 28 Feb
Remus Ionescu a făcut horoscopul pentru prima zi de primăvară, 1 martie. Astrele au pregătit o mulțime de surprize și vești bune pentru mai multe zodii.
Horoscop / 27 Feb
Remus Ionescu a pus o vorbă bună astrelor și au pregătit o mulțime de vești bune pentru mai multe zodii. Deși racii vor avea o zi aglomerată, veștile bune nu întârzie să apară.
Horoscop / 26 Feb
Pentru un anumit nativ din zodiac, minciuna nu este un simplu fapt, ci o tehnică prin care poate ajunge la ce își propune. Mai greu este că nu sunt prinși niciodată deoarece se pricep de minune să facă asta.
Horoscop / 22 Feb
Astrologul Remus Ionescu a realizat horoscopul pentru astăzi, 23 februarie 2017. Se pare că veştile sunt bune pentru majoritatea nativilor.
Horoscop / 21 Feb
Astrologul Remus Ionescu a realizat horoscopul pentru astăzi, 21 februarie 2017. Se pare că veştile sunt bune pentru majoritatea nativilor.
Horoscop / 20 Feb
Astrologii s-au pus pe treabă şi au realizat topul zodiilor feminine prefăcute. Ce a ieşit?
Horoscop / 15 Feb
Chiar dacă este un lucru mai puțin știut, aptitudinile tale culinare sunt scrise în stele. Iată ce spune zodia ta despre cât de talentată eşti în arta culinară.
Horoscop / 13 Feb
Horoscopul pentru ziua de 14 Februarie este gata! Remus Ionescu a pus o vorbă bună astrelor, însă unii nativi dubii în privința partenerului de cuplu chiar în ziua în care se celebrează dragostea.
Horoscop / 12 Feb
V-aţi intrebat vreodată care sunt cele mai elegante zodii? Ei bine, vă dezvăluim noi! Iar dacă nu vă număraţi printre ele, învăţaţi câteva trucuri de stil de la aceastea! Vă vor prinde bine pe viitor.
Horoscop / 11 Feb
Din copilărie și...de multe ori și adulte fiind, reprezentantele sexului frumos visează la bărbatul perfect. Bărbatul care să le iubească sincer, să le înțeleagă, să le susțină în tot ce fac, să fie romantic, tandru, dar mai ales bărbatul în care pot sâ aibă deplină încredere. Ei bine, specialiștii au făcut un top 3 al zodiilor de bărbați în care femeile pot să aibă încredere.
Monden / 09 Feb
Anumiţi nativi au parte de un an minunat din punct de vedere financiar. Toţi banii parcă se strâng în conturile lor. Nu duc lipsă de nimic şi au un confort oferit de bani pe care nu l-au mai avut de mult timp. Se lăfăie în bani!
1
2
3
4
5
»
ultimele stiri
Antena 1
A fost nevoie de șapte ani de la o moarte șocantă, ca anumite secrete și trăiri ale Mădălinei Manole să iasă la iveală.
Divahair.ro
De multe ori, dragostea seamănă cu o ruletă: nu contează cât de bună, cât de frumoasă sau cât de inteligentă ești,...
Endiometroza este o afecţiune a uterului care permite dezvoltarea endometrului. Endometrul este mucoasa prezentă pe pereţii interni ai uterului....
BZI.ro
AntenaStars
Surorile Kardashian, la un pas să fie detronate! Vin încet, dar sigur, din urmă şi vor să le întreacă pe celebrele surori. Este vorba despre...
Noul videoclip al Shakirei a strâns 11 milioane de vizualizări într-o singură zi. Shakira şi-a arătat din nou abilitatea de a-şi mişca...
Romaniatv.net
Faimosul actor Antonio Baderas a suferit un infarct în data de 26 ianuarie. Vedeta spune că a avut noroc şi a rămas fără urme....
Icoana Maicii Domnului nu trebuie să lipsească din nicio casă. Ea protejează și ocrotește, aduce iubire, împăcare și alină dureri....
Actorul Tomas Milian, cu orgini cubaneze, italieneşti şi americane, a murit la 84 de ani. Artistul care a fost promovat în filme Bernardo...
Happy Channel
Principalele recomandari astrale pentru aceasta saptamana!
"Tres Veces Ana", o telenovela ce a batut toate recordurile!
GSP.RO
Moment rușinos pentru o fată de mingi aflată pe marginea unui teren de baseball. În timpul unei partide amicale din presezon, disputată...
News.ro
Profit.ro