Actualitate / 04 Noi
Fiicele lui Dinu Patriciu au trecut prin momente extrem de grele după moartea tatălui său. La aproape patru luni de la dispariția magnatului, unul dintre prietenii apropiaţi ai familiei rupe tăcerea, în exclusivitate, pentru SPYNEWS.ro.
Paparazzi / 15 Oct
Nu a renunţat la doliu, iar problemele şi procesele în care este "îngropată" şi-au pus amprenta pe chipul Danei Patriciu. La două luni de la înmormânatarea magnatului, ultima soţie a acestuia trădează imaginea durerii şi este de nerecunoscut. Paparazzii SPYNEWS.ro au surprins-o pe Dana Patriciu în timp ce fumează ca o şerpoaică, abătută şi absentă.
Actualitate / 05 Oct
A lăsat în urmă multă durere, dar şi foarte multe datorii. Dinu Patriciu s-a stins din viaţă pe 19 august, într-un spital din Londa şi a fost înmormântat în România, lângă tatăl lui. Şi acum, la aproape două luni de la deces, băncile îl urmăresc și continuă să îl dea în judecată.
Actualitate / 04 Sep
Chiar şi după moartea lui, Dinu Patriciu rămâne un personaj controversat. Se odihneşte în cel mai bine păzit mormânt al momentului, însă cu toate acestea SPYNEWS.ro scoate la iveală un amănunt pe care nimeni nu l-a sesizat, chiar şi la aproape o săptămână de la înmormântare.
Paparazzi / 01 Sep
Milionarul Dinu Patriciu a fost înmormântat, în urmă cu două zile, la Cimitirul Bellu din Capitală! Familia omului de afaceri a vrut o ceremonie discretă. Pentru asta a împânzit locul de gărzi de corp. Niciun curios nu a avut voie să se apropie mai mult de 100 de metri de capelă şi nici de locul de veci.
Actualitate / 29 Aug
SPYNEWS prezintă, în exclusivitate, înregistrarea din avionul care a adus în ţară sicriul lui Dinu Patriciu.
Paparazzi / 29 Aug
Trupul neînsufleţit al lui Dinu Patriciu a fost adus în urmă cu puţin timp în ţară! Un avion privat care a transportat coşciugul în care se afla afaceristul a aterizat în urmă cu câteva minute pe aeroportul Băneasa din Capitală.
Actualitate / 29 Aug
Controversat de unii, apreciat de alţii, Dinu Patriciu a fost o personalitate complexă. Şi-a câştigat primii bani ca arhitect, în Emiratele Arabe Unite. După Revoluţia din 1989, s-a implicat în afaceri cu petrol, în domeniul bancar şi imobiliar. Ani la rând, Dinu Patriciu a figurat în topul celor mai bogaţi români, iar în 2007 a fost numit de revista Capital cel mai bogat român, cu o avere de 3,3 miliarde de dolari.
Actualitate / 29 Aug
A fost unul dintre cele mai controversate personaje din România, perceput ca un om dur, unii l-au numit escroc, alţii, model de urmat ... într-un cuvânt Dinu Patriciu.
Actualitate / 22 Aug
Omul de afaceri Dinu Patriciu va fi condus pe ultimul drum de familie şi prieteni, în România. Trupul neînsufleţit al miliardarulu va fi adus în ţară din Londra, în scurt timp. Anunţul a fost făcut de familia lui Dinu patriciu, astăzi, după ce, iniţial, mama acestuia, Monica Patriciu, a spus că fiul ei va fi înmormântat la Londra.
Monden / 21 Aug
Prezentatoarea Antena 1 l-a cunoscut personal pe Dinu Patriciu, iar pierderea lui a întristat-o profund, dar în acelaşi timp a făcut-o să-şi amintească de vremurile frumoase în care s-au cunoscut. Andreea Berecleanu a postat pe Internet câteva rânduri despre Dinu Patriciu.
Actualitate / 19 Aug
Omul de afaceri Dinu Patriciu a murit după ce s-a luptat cu o boală necruţătoare. Miliardarul a suferit un transplat, în urmă cu doi ani, şi de atunci şi-a petrecut mai tot timpul în spitalele din străinătate. Vestea că a murit i-a şocat pe toţi cei care l-au cunoscut.
Actualitate / 19 Aug
Dinu Patriciu a murit! Acesta a fost titlul care a apărut pretutindeni în presa naţională, cât şi în cea de peste hotare.
Actualitate / 19 Aug
Dinu Patriciu, om de afaceri, politician şi unul dintre cei mai bogaţi oameni din România, a murit în această dimineaţă, la vârsta de 64 de ani. La căpătâiul lui vor plânge cel puţin patru femei.
Actualitate / 19 Aug
Dinu Patriciu ar fi putut suferi de depresie înainte de a muri. Cel puțin așa se înțelege din declarația unui apropriat al său.
Actualitate / 19 Aug
Dinu Patriciu a murit în această dimineaţă la 64 de ani. Omul de afaceri s-a transformat radical în ultimii doi ani, de când a suferit transplantul de ficat.
Actualitate / 19 Aug
Dinu Patriciu a murit, astăzi, la vârsta de 64 de ani, la aproximativ doi ani de când îşi descoperise afecţiunea hepatică care i-a pus capăt zilelor. Grav bolnav din 2012 şi în plin scandal cu soţia, Dana Patriciu, omul de afaceri şi-a întocmit testamentul, cu doar câteva ore înainte de a primi transplantul de ficat.
Actualitate / 19 Aug
Cea mai grea zi din viaţa memei lui Dinu Patriciu! Femeia a primit tragica veste despre moartea fiului ei în această dimineaţă.
Actualitate / 19 Aug
Familia lui Dinu Patriciu a emis un comunicat de presă în care anunță moartea omului de afaceri și în care are o cerere specială.
Actualitate / 19 Aug
Royal Free Hospital este instituţia în care a stat timp de câteva luni de zile omul de afaceri. Spynews a stat de vorbă, chiar în urmă cu cu câteva minute, cu medicii care l-au avut sub observaţie în ultima perioadă.
Actualitate / 19 Aug
Dinu Patriciu a murit în această dimineaţă, la 64 de ani. Omul de afaceri suferea de o boală hepatică progresivă.
Actualitate / 19 Aug
Dan Costache Patriciu, cunoscut ca Dinu Patriciu (n. 3 august 1950 - d. 19 august), a fost un cunoscut politician şi om de afaceri român care a activat în domeniul petrolier, bancar şi imobiliar.
Actualitate / 19 Aug
Omul de afaceri Dinu Patriciu a murit, astăzi, la vârsta de 64 de ani, din cauza unei afecţiuni hepatice progresive. Dinu Patriciu avea probleme grave de sănătate, dar şi financiare!
Actualitate / 19 Aug
Dinu Patriciciu a murit astăzi, la 64 de ani. Omul de afaceri suferea de o boală hepatică progresivă.
Antena 1
Mădălina Manole a ajuns, în urmă cu 10 ani, în mijlocul unui scandal cu tentă amoroasă, numele ei fiind pomenit...
Oana Roman şi-a sărbătorit fetiţa cu mare fast! Petrecerea inspirată din filmul Frozen a avut-o în centrul atenţiei pe Isabela care...
Divahair.ro
BZI.ro
Romaniatv.net
"România este în continuare într-o perioadă de schimbare și va trebui să se adapteze. Această schimbare de ciclu...
Teatrul de Revistă, condus de Alexandru Arșinel, este în doliu după moartea Mihaelei Stroe Capățâneanu, directorul adjunct al...
Cea de-a doua jumătate a lunii februarie este marcată de evenimente astrale care nu se pot trece cu vederea pentru că vor produce alte...
Happy Channel
Este supranumit "cel mai mare spectacol de pe Terra".
Artista a facut marturisiri incredibile.
GSP.RO
Polițiștii din localitatea spaniolă Igualda, aflată lângă Barcelona, se confruntă de câteva zile cu o situație bizară.Un...
Realitatea.net
Jack s-a hotărât să meargă la schi, împreună cu tovarăşul său de-o viaţă, Bob. Au făcut bagajul pe fugă, l-au aruncat pe...
Un desert special, extrem de aromat. Măr cald, învelit în zahăr şi caramel - o combinaţie perfectă! Citește mai departe......
"Când am ajuns acasă, în seara aceea, i-am luat mâna, în timp ce luam cina, şi i-am şoptit: 'Vreau să-ţi spun...